Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 35

• 113 038
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
И аз съм ползвала шампоаните на Милва. Бяха ми препоръчали шампоана с коприва и хинин за есенния косопад и бях доволна. Доста са добри за цената си, а и са щадящи и подходящи за ежедневна употреба. Честно казано не знам защо спрях да ги ползвам  Blush Скоро ще си взема пак някой друг вид да пробвам  Peace

# 316
  • Бургас
Здравейте,искам да си взема перли за лице и загледах тези на Ейвън,някой с мнение за тях?
Да,много са красиви нанесени на лицето,не знам кои точно искаш,имам озаряващите и бронзиращите,а шарените ги размених.Единствено много се дразня,че са много мънички топченцата,а в по-меките четки се набиват много и трябва внимателно да ги изваждам и слагам в кутийката.И така при всяко загребване.С една мъничка четка на Екотулс е доста по-добре,някакси не се забиват така.Когато ми се занимава цветът става много красив,а самите перли са някак доста по-фина консистенция от обикновените пудри.
Между другото има и тема за продукти на Ейвън,май скоро пак обсъждахме перличките.

# 317
  • Варна
Много благодаря за изчерпателния отговор. Извинявам се ако въпросът ми не е бил за тук,ще намеря темата за ейвън

# 318
  • Бургас
Много благодаря за изчерпателния отговор. Извинявам се ако въпросът ми не е бил за тук,ще намеря темата за ейвън
Не мисля,че е проблем,Ейвън също предлагат много добри евтини козметични продукти,просто в темата за обсъждане на техните продукти може би ще отговорят и други момичета,ето темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=889312.0;topicrefid=19

# 319
  • Варна
Благодаря ти ☺ Харесах си озаряващите перли и в момента са намалени, но май първо трябва четка да си взема

# 320
Взех преди време да пробвам този шампоан на Милва ,нямах особени очаквания предвид цената  (2лв.).Оказа се доста хубав и си взех голямата разфасовка от 500мл.
Използвала съм го преди.; ) Хареса ми, а и косата ми не се омазняваше от него. Peace

# 321
  • Бургас
Благодаря ти ☺ Харесах си озаряващите перли и в момента са намалени, но май първо трябва четка да си взема
Ако ще си вземаш четка на Ейвън да знаеш,че е много хубава,имам и за пудра,и за руж.Но пък и в двете перлите много се набиват.На Екотулс както писах е по-добре(за перли),има ги в Лили и не са много скъпи.

# 322
  • София
За нанасяне на перли ползвам малка кабуки четка.

# 323
Станаха ми интересни шампоана и маската на Милва с хинин. Има ли някой, който да ги е ползвал по-дълго, да сподели дали се отразяват на косопад, растеж на косата? Защото нали принципно действието на хинина е такова.

# 324
  • Бургас
Станаха ми интересни шампоана и маската на Милва с хинин. Има ли някой, който да ги е ползвал по-дълго, да сподели дали се отразяват на косопад, растеж на косата? Защото нали принципно действието на хинина е такова.
По едно време ползвах само шампоан на Милва с хума(към хинин съм алергична) точно заради косопад и уж помогна,но нямам идея дали от шампоана или просто периода на косопада приключи.Сега като се замислям май е време пак да направя един курс за около месец и нещо с Милва с хума.

# 325
  • София
От къде купувате Милва в София? Има ли ги в супермаркети, ДМ/Лили?

# 326
  • ту тук, ту там
В почти всички аптеки ги има, дори и в малките квартални. Маската обаче не съм я виждала, но това не значи, че я няма, просто аз не съм я забелязвала досега изобщо!  Peace

# 327
  • Бургас
Аз съм от Бургас,но и аз от аптека купувам Милва.Точно от малка квартална аптека.Дори да няма в момента съм си поръчвала и до няколко часа им я носят.

# 328
  • София

Спря косопада при мен и косата по-бързо расте. Купувам Милва от аптека. Има различни видове, за различни проблеми.

# 329
Ще ги пробвам значи.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт