Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 35

• 112 907
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • Стара Загора
Околоочния на Жая с маслина и аз го загледах. Има ли аромат, как е като консистенция? И аз си търся някой, който почти или изобщо да няма аромат и по-скоро хидратиращ, не конкретно анди ейдж.

Лекичък е, попива сравнително бързо и няма аромат или поне аз не усещах. Точно хидратиращ е. Мисля че  анти-ейдж е този с козето мляко.

# 541
Здравейте,може ли да ми препоръчате добър интимен гел,че в последно време съм се позанемарила май  Embarassed Embarassed Close
https://images.search.yahoo.com/search/images;_ylt=AwrBT4VOkeVWv … &action=click

# 542
  • оттам, откъдето започва България

за кремовете - ако има разлика в кожата - сух контур и мазна кожа на останалата част от лицето - има нужда от отделни кремове
но иначе не намирам смисъл от отделен крем - суха кожа, сух контур, един крем

+ 1 Всичко друго направо си е лъжа и измама на производителите. Намираш крема, който най-добре усещаш на кожата си, и си добре /слагам си крем, защото кожата ми е суха, иначе не бих/. Тя храната ни е отровна, ние допълнително си вкарваме отрова с кремовете. А околоочен вече няма и да купя. Ефекта е никакъв. Сега слагам само един крем и се чувствам перфектно. Въобще не ми пречи и около очите. Овлажнява по същия начин, както и околоочния крем. Мое мнение.  Peace Не ангажирам никого.

# 543
  • Пловдив
Здравейте,може ли да ми препоръчате добър интимен гел,че в последно време съм се позанемарила май  Embarassed Embarassed Close
https://images.search.yahoo.com/search/images;_ylt=AwrBT4VOkeVWv … &action=click
На мен ми харесва Леокрема, използвам го и за почистване на лицето Simple Smile

# 544
от мен интимния на Фитокод

# 545
от мен интимния на Фитокод
Той е всичко друго, но не и евтин  Simple Smile
Лактацид в момента е на промоция в Била и ДМ (поне миналата седмица беше там), 6-7 лв. за 400 мл.

Аз не намирам разлика м/у интимните и обикновените душ гелове, жените са оцелявали и преди да се появят, търговски трик...

# 546
Човече, радвай се, че не намираш. Аз имам алергия И там и какво ли не патих, докато разбера.

# 547
  • Бургас
Човече, радвай се, че не намираш. Аз имам алергия И там и какво ли не патих, докато разбера.
Ох,милата,и аз преди доста време имах проблем с един интимен гел на Ейвън и нещо ми се изпари желанието да пробвам други,ползвам бебешки сапун,а ти какво ползваш?

# 548
А какво мислите за нивеа?Себамед ми излиза малко скъпичък. Sad Този фитокод досега не съм го чувала Thinking

# 549
  • Бургас
А какво мислите за нивеа?Себамед ми излиза малко скъпичък. Sad Този фитокод досега не съм го чувала Thinking
Не знам за интимния гел на Нивея,но пък точно техния сапун ползвам със същата цел и съм си добре с него.Ако нямаш алергии пробвай го.Фитокод е качествена българска козметика с масло от българска роза.

# 550
  • Пловдив
Още един глас за Лактацид Peace

# 551
  • на последния етаж
Аз харесвам интимните гелове на Себамед и Фитокод.

# 552
От по-евтините интимни гелове харесвам трите вида на Арома и този на Лидл

# 553
  • Бургас
Още един глас за Лактацид Peace
Още един глас и от мен  Peace

Бях забравила да спомена за околочния крем който търся. Имам сенки под очите и ми се иска да ги прекривам по някакъв начин.

# 554
А на мен много ми харесват интимните гелове на Арома. Измиват добре, не предизвикват дразнене, миришат нежно и не са скъпи. И помпичката им е удобна.
За околоочните кремове- цял живот се боря с тъмните кръгове, единственото нещо което даваше видим ефект беше крема на Клиник, ама вече не мога да си го позволя.  Sad Иначе пробвах какво ли не, и евтини и скъпи, горе- долу същото, стига да не ми дразнят очите, щото и моите са много чувствителни. За лятото ми харесва гел за очите на Талодерма от серията Ройбос. Приятно овлажнява без лепкав филм, не стои мазен, и за 4 лв толкова.  Wink Пък крем за очите от същата серия според мен е никакъв.
За маслата. Скоро видях едно масло за тяло на Билка, което ухае на мавруд, но аз не знам за какво ми е този продукт. Но може би на някой ще му трябва.

Общи условия

Активация на акаунт