Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари

• 140 579
  • 708
  •   1
Отговори
# 510
  • SHOOT ME 10 $
Бели и Червени,Румени ,засмени!
От мен един страхотен миш-маш и картофки на скара,  овкусени с чеснов шарлан

и аз съм за партитоо Peace
Скрит текст:
Бате, ма ти болен ли си бе? Еей ,да не е от нередовно пиенье... newsm78 дръж се,оздравявай скоро Ill

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 17:42 от midkoo

# 511
  • Mediterraneo

Много обичам мъфини и всякакви сладкиши, поръсени с орехи. Обаче винаги ми изгарят орехите отгоре. Дали има начин това да се предотврати  newsm78

Зеленчукови шницели( зеленчуци микс, филенце, кашкавал) и наденички

Може ли малко повече за оформянето на зеленчуковите шницели, моля! Как се обработват зеленчуците? Оформянето после с лъжица ли става? Страхотна идея, не ми е хрумвало!

# 512
  • Пловдив
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МИЛИ ПРИЯТЕЛИ!!
Много здраве,радост и благополучие на вас и семействата ви!!!

Похвалите си знаете няма да се повтарям всеки път  Mr. Green УНИКАЛНИ СТЕ!!!

От мен днес

Таратор

МЪРЗЕЛИВИ ПЪЛНЕНИ ЧУШКИ

Шоколадово суфле-ЛАВА

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 12:17 от Tatti

# 513
Привет на всички кулинари,
Влизам в темата ви със специални благодарности към AnyHr за рецептата за царевичната пита.  Heart Eyes Страхотно вкусна става.  bouquet

# 514
И от мен честита Баба Марта момичета и момчета! Живи, здрави, весели, засмени! bouquet

Като гледам колко идейни меденки, сладки и сладкиши, прекрасни са! chef bouquet chef  bouquet Вкусотиите няма да изреждам, че има мнооого да пиша! Heart Eyes Crazy Hug

От мен една тъничка пица,

кюфтетата с бял сос на фурна, Зиче  bouquet, че ми напомни рецептата Heart Eyes

Скрит текст:

и  импровизирани сладкишки.

Скрит текст:

# 515
Честита Баба Марта, момичета и момчета! Да сте здрави,румени, засмени!  Hug
Прекрасни меденки мартенички Пепчо, Митонела, Пейчев, Чопи. Браво!
А очите ми остаха в панакотата на This_season. Чудесно оформление!
Поздравления и за кулинарните творби на всички останали!
Извинете, но този път съм без снимка.
Хубава вечер! Hug

# 516
  • София
Привет на всички кулинари,
Влизам в темата ви със специални благодарности към AnyHr за рецептата за царевичната пита.  Heart Eyes Страхотно вкусна става.  bouquet

Направо се изчервих  Embarassed (определено не съм кулинарка- все гледам нещо набързо да струпам и да не се въртя много около печката). Радвам се, че ти е харесало толкова простичко нещо, pyar hamesha  Heart Eyes

Впечатлихте ме с 1-во мартенските си творения:  This_season,  choppi, tutulina (със салатката), : i_peych, Мitonela и пеп-4о с тези меденки- невероятни хрумки и изпълнения  newsm20
От мен за вечерта топла храна  Mr. Green яйца на очи върху канапе- печено роле (май не се вижда)

Скрит текст:

# 517
Честита Баба Марта, момичета и момчета, нищо, че вече е втори Simple Smile пак си е женския месец.
Благодаря ви  за меденките, моята заслуга е, че ги сглобявам - хартията е фопнадова, поръчвам, изрязвам Simple Smile залепвам. Е, и меденките правя аз.
ЛАбрекс, точно такава тъничка пица обичам  Heart Eyes
Зиче, страхотен сладкиш е тая лава  Heart Eyes
Чопи, прекрасни  меденки!
matze, в първия момент заблуждаваш със зеленчуковите шницели  Laughing докато прочете човек за филенцето вътре.

У нас имаше супа - пилешка, но по-различна. Ватерзой с пиле

# 518
БЛАГОДАРЯ ПРИЯТЕЛИ ЗА УЧАСТИЕТО В ПАРТИТО

Колко прекрасно е всичко показано - подредено и тематично. Когато има усмивки, весело настроение, сговор, желание за НЕЩО разнообразно и най-важното - разбирателство и добросърдечност - желанието да пишеш в дадена тема се разбира от самосебе си!!

Благодаря още веднъж че "дойдохте на гости" в снежна Норвегия -  smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Да допълня (менюто от днес) - панирана червена капия и картофена салата с кисели краставички и зелени маслини. (тук продават готова салата - картофи с млечен сос и аз само я дооправям Shocked)

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 10:09 от sem22

# 519
Май ще трябва да се отписвам от тази група...... newsm03
Направо имам чувството, че всички сте мастери.  newsm51
Свалям шапка на всички, поздравления и едно голямо гуш за творенията ви

# 520
  • София
Леопардов бриош

Скрит текст:
и отрязаното парченце

# 521
sem22, чудесно българско меню си спретнала в снежна Норвегия! Heart Eyes Завиждам за снега, на мен не ми стигна тая зима. Simple Smile bouquet

Idacorr, защо да се отписваш, поне аз не знам някой да си е признал, че е професионалист. Всички просто приготвят с много любов и желание вкусотии. И аз съм пълен дилетант в тая област, но се чувствам добре тук сред мастърите. Всъщност права си, момичетата и момчетата могат да сложат в малкото си джобче някои известни мастъри! Simple Smile bouquet chef bouquet chef bouquet

Ето,  Onna-bugeisha ме подкрепя напълно с тоя леопардов бриош, разкошен е! Heart Eyes bouquet chef

# 522
  • Варна
Тарталета,мъфините ги пека с хартия за печене или фолио отгоре...и почти готови я махам...леко да се запекът...ама нали все бързам и ги ...поизтървавам
Вземам си бонбонче от Тутулина,шницелче от Мат,миш-маш от Мидко,суфленце от Зиче,пица от Лабрех,чудната супичка от Пепи,от Сем капийка...
Чопи,Тис,Ану,Она.,Криси ...красота
От мен една салатка,пържена рибка и малко месце
Желая ви весели и вкусни празници

# 523
  • München, Deutschland
Sem22, ако още не е късно, присъединявам се към партито  bouquet с една 1мартенска салатка с катък:

И с една питка:

В момента съм без кухня, че ни наводниха, имам само кухньо-остатъци, та от мен само толкова. Напоследък хич не се вясвам и още поне месец ще е така. Чудесни неща показвате, много красиви и със сигурност ужасно вкусни, аз засега ще се облизвам само.  Confused
Поздравления за прекрасните предложения в темата на всички и стискайте зъби на последния работен ден за тази седмица  Laughing (чух, че седмицата в България е кратка Simple Smile ).

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 11:03 от chrissy

# 524
  • Mediterraneo
Тарталета,мъфините ги пека с хартия за печене или фолио отгоре...и почти готови я махам...леко да се запекът...ама нали все бързам и ги ...поизтървавам

Ааааа, за това никога не съм се сещала  ooooh! Благодаря! Всъщност, баба ми печеше много от нещата си по този начин... Обаче покрити с вестник, понеже по онова време не е имало хартия за печене сигурно  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт