Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари

• 140 578
  • 708
  •   1
Отговори
# 525
labrex, гледам, гледам и то отвсякъде вкусотийки  smile3521 love001 smile3501
Аз си признавам, не мога да готвя много добре, гледам, опитвала съм няколко пъти, но не ми се получава... Правих едни мекици, които спокойно можеше да се ползват за чук, похвално беше, че милият ми мъж ги изяде, като каза, че по вкусни мекици не е ял.
Това си има малко изкуство, дарба и най-вече да ти идва от вътре. Тук има невероятни творци. Свалянето на шапка е малко.  bouquet

# 526
.......
Това си има малко изкуство, дарба и най-вече да ти идва от вътре. Тук има невероятни творци. Свалянето на шапка е малко.  bouquet

Idacorr, сигурно 100 пъти съм го писала, ама пак, мразех да готвя, ни отвън, ни отвътре ми идеше Simple Smile, докато не попаднах на форума и готварската темичка. Покрай момичетата се разготвих, та взеха и да ми се получават нещата. Peace

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 17:22 от bubanka

# 527
  • Mediterraneo
Баклавичка от уикенда-

# 528
Idacorr, не се отписвай от групата, всички тук сме любители, които готвят за семействата си. Всеки се научил постепено, с времето, затова е и темата, да се споделя и да се учим един от друг. Аз с чиста съвест мога да кажа, че съм се учила от интернет, постоянно чета и ровя за рецепти и опитвам нови неща. С времето и понатрупания опит нещата ще започнат да се получават. Само желание да има човек, а  labrex е права, че като четеш в темата и се заразяваш..
chrissy, много ми хареса салатката ти
Onna-bugeisha, този леопардов бриош откога го гледам и не се престрашавам да направя. Твоят се е получил перфектно.
И да не съм голословна само, пускам някои неща от изминалите дни.
Толумбички и еклери от едно и също тесто

кифлички, сладки и солени

гирос, имаше и плосък хляб и чесново сосче, завъртяхме си по един домашен дюнер

картофени кюфтета

и първия ми хляб без месене, печен в тенджера. Да ви кажа, не съм очарована, структурата му стана някак много пореста, като гъба, иначе беше вкусен. Може и аз някъде да бъркам, не знам. Съжалявам, че не успях да го снимам вътре:

# 529
chopi с тези вкусотийки дето са на снимките, ако може адрес за координати, да идвам, ще си обуя клин да няма какво да ме стяга  smile3521
Отписването ми не е толкова, че не мога да готвя, ами по скоро е иронично. Обичам да гледам какво творите и пак казвам, доста неща са на мастер ниво  smile3525 smile3501 love001

# 530
choppi , чудни са ти тулумбичките. Аз така и не се престрашавам да ги направя тях и еклерите. Все си мисля, че ще се изложа с пареното тесто.
Idacorr, да не мислиш, че аз съм професионалист?! Просто обичам да готвя, пък каквото стане, такова. И снимките не са ми самата прелест. Embarassed Но публикувам тук, защото съм сред свои.  Hug
Нещо не бях в настроение за снимки, не че не съм готвила. Ще гледам почивните дни да се отчета и със снимков материал.

# 531
  • Телиш/Плевен
Но публикувам тук, защото съм сред свои.  Hug
На мен точно заради това толкова ми харесва темата - защото цари страхотна атмосфера и дори тези, които и в моите очи са "мастъри" се държат много мило и помагат със съвети. Hug
Аз също ще се включвам със снимки, но живот и здраве от другата седмица, защото тогава се очаква да имам лаптоп и да мога да качвам снимки от фотоапарата. В момента разполагам само с таблет и телефон, а с нито едно от двете не мога да направя прилична снимка. Confused
Бриошът на Onna-bugeisha и толумбичките на choppi ме впечатлиха много! Heart Eyes И други чудесни вкусотии видях, ама напоследък съм на "сладка вълна", та затова сладкишите ме впечатляват. Имам препоръчана рецепта за торта с кроасани, та нея ще правя тези дни (само да се сетя да купя кроасани и прясно мляко  smile3537).

# 532
  • Варна
От мен свинско със зеленчуци

Страхотни 1во мартенски предложения : chef

# 533
  • Mediterraneo
Ориз с пиле-

# 534
  • София
Честит вчерашен и утрешен празник на всички!

Пиле с ориз, пържоли с масло.

По парченце от двата вида, от пробния кекс от онзи ден.

# 535
  • София
Включвам се тази вечер с една леща яхния и саздърма (лично аз я нарязах  Laughing)

Последна редакция: чт, 03 мар 2016, 11:47 от Tatti

# 536
  • Русе

Банички с яйца и сирене.

Последна редакция: чт, 03 мар 2016, 11:51 от Tatti

# 537
  • София
Честит празник, момичета и момчета!
Една салата с цветовете на трибагреника (стара снимка  Embarassed)

Последна редакция: чт, 03 мар 2016, 11:52 от Tatti

# 538
Момичета и момчета - НЕ се поддавайте на провокации

(sem22, чудесно българско меню си спретнала в снежна Норвегия! Love Завиждам за снега, на мен не ми стигна тая зима. Smile bouquet)
Лабрекс - ако искаш да ти пратя малко сняг??? От вчера вали непрекъснато!!

megansg - искам рибка
chrissy - въобще не си закъсняла - а този щъркел е.....черешката на "тортата за партито"
choppi - днес съм на твоята вълна - еклери
Тайне - вземам си кекс, и от двата че у дома туй чудо не се яде (щото било много сухо newsm78)
пеп-4о - вземам си първо кремче и подсладена вече искам да ти кажа: АКО спреш да пишеш това означава да направиш кеф на злобари; а нас .....забрави ли??? Помисли още веднъж.
Зиче - това се отнася и за теб. - не  е нужно да се доставя удоволствие на хората, които искат да съсипят темата!!!!
i_peych - ТОЧНО ТОВА  и аз казвам - в темата няма никакви ограничения

Днешното ни меню: леща с наденица (ура!!! - вече няма да я ям сама)

мини еклерчета с Баварски крем

# 539
  • Русе
Честит празник!  bg

Крем Дипломат

Успех на всички списващи, аз вече само ще гледам! Със здраве!

Общи условия

Активация на акаунт