На море в Турция - тема 42

• 126 976
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
Падащите цени на Идеал прайм направо ме притесняват.Най вече това какво ще е обслужването.Да не се влоши от ниските цени.Въпреки че агенцията като ранно резервирали приспадна сума от цената която трябва да до внесем.Това хич не ме успокоява.Има ли опция за смяна на хотела?Ако някой може да ми каже.

# 301
Съжалявам, че ще се намеся и то не особенно позитивно но дали забелязвате какво се случва в тази държава????

# 302
  • Русе
Падащите цени на Идеал прайм направо ме притесняват.Най вече това какво ще е обслужването.Да не се влоши от ниските цени.Въпреки че агенцията като ранно резервирали приспадна сума от цената която трябва да до внесем.Това хич не ме успокоява.Има ли опция за смяна на хотела?Ако някой може да ми каже.
Зависи от това, какво пише в договора ти.

# 303
Абе уж навсякъде в Европа е неспокойно,но толкова атентати като в Турция няма никъде
Съжалявам че не резервирах за егейска турция ,там изглежда по безопасно
Ако ударят курорт ,със сигурност ще е около анталия,отгоре навсичко пътят минава през истанбул и с тамошните задръствания и камикадзета  Praynig
Няма да става по-спокойно за жалост

# 304
  • Бургас
Къде е това главоломно падане на цените за Идеал Прайм  newsm78

Ти вместо да се радваш, че цената на такъв хубав хотел е паднала, си седнала да се кахъриш.

# 305
  • Пловдив
И какво излиза накрая.Турция-атентати,Гърция-стачки,Италия и Испания-курортите които се предлагат от бг.агенции забутани.И къде да почиваме остава в България.О забравих ДУБай нали сега е много модерен:)))

# 306
Аз смятам, че Турция вече не е особенно добра дестинация предвид нещата, които се случват....Гърция също и там вече островите са пълни с бежанци

# 307

Ти вместо да се радваш, че цената на такъв хубав хотел е паднала, си седнала да се кахъриш.
Ами как да се радвам при резервация на 1641лв а сега е 1476 и с тенденция за понижаване.Направо си е за кахърене.

# 308
  • Бургас

Ами как да се радвам при резервация на 1641лв а сега е 1476 и с тенденция за понижаване.Направо си е за кахърене.
За това съм съгласна, но не и за довода с обслужването.

# 309
  • Пловдив
В Идеал Прайм -80% бяха миналата година руснаци.Тази година не знам кой ще им запълни хотела.

# 310
  • Paradise
Абе уж навсякъде в Европа е неспокойно,но толкова атентати като в Турция няма никъде
Съжалявам че не резервирах за егейска турция ,там изглежда по безопасно
Ако ударят курорт ,със сигурност ще е около анталия,отгоре навсичко пътят минава през истанбул и с тамошните задръствания и камикадзета  Praynig
Няма да става по-спокойно за жалост

Егейска Турция, откъдето минава основният поток от бежанци?
Най-прекият маршрут е турски Бодрум - гръцки остров Кос.
И защо сте толкова сигурна, че ако има нещо, ще е около Анталия?
Добре е да не се пишат разни неща наизуст, не е в ничия полза.
За момента по курортите всичко си е ок.

# 311
Не съм сигурна,но анталия е меката на туризма
Затова ако ударят курорт най-вероятно да е там
На мен също не ми се иска да е така-имам резервация за там
Но за жалост обстановката се усложнява
Ако трябва да анулирам резервацията,направо не ми се мисли къде ще ходим
След турция летвата е високо

# 312
  • Резерват "Северозапад"
В Анталия ще има Експо.
Изключително съм нещастна, че ще пропуснем Турция тази година Tired, летвата определено се вдига високо и сега за повече или толкова пари ще трябва да се задоволим с български хотел Confused.

# 313
В Анталия ще има Експо.
Изключително съм нещастна, че ще пропуснем Турция тази година Tired, летвата определено се вдига високо и сега за повече или толкова пари ще трябва да се задоволим с български хотел Confused.
3-ма души сме резервирали в Белек 5*-хотел на доста добра цена.

# 314
  • Резерват "Северозапад"
Прекрасно....аз не можах да убедя мъжа ми да рискуваме Cry,....но определено се оказа прав.

Общи условия

Активация на акаунт