На море в Турция - тема 42

• 127 131
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
  • София
dia1, много благодаря за разказа, определено ми помогна много. Искам да попитам как е въпроса с пързалките? Децата са три на брой и ми се иска да не ми висят на главата  Mr. Green

# 376
Благодаря много!
След морето ще чакаме разказ с големи подробности.

Ще разкажа...

.....Най-добре в темата за Хърватско, тук се обсъжда Турция.  Peace

# 377
  • София
Здравейте!
Има ли ентусиасти, които са ходили със собствен транспорт? Ако може някакви подробности, че поради определени обстоятелства ползването на масов транспорт ни е много трудно Sad

# 378
Здравейте!
Има ли ентусиасти, които са ходили със собствен транспорт? Ако може някакви подробности, че поради определени обстоятелства ползването на масов транспорт ни е много трудно Sad

Съветите на 1ва страница за пътуващи с кола си ги видяла, предполагам?

# 379
  • До морето
Някой има ли опит с Емералд, дали ще ни намалят сумата при положение, че цената на нашият хотел е паднала? В групата във ФБ четох, че Турс Клуб правят този жест.

# 380
  • Beyond the Frontiers
Някой има ли опит с Емералд, дали ще ни намалят сумата при положение, че цената на нашият хотел е паднала? В групата във ФБ четох, че Турс Клуб правят този жест.

Както в групата, така и тук ще дам съвет - свържете се с агенцията си. По договор вие сте в неизгодна ситуация, преценете неустойките, плюсовете и минусите. Сменете дати или хотел, ако ви е по-изгодно. Peace

# 381
Привет и от мен.Искам да попитам,някой почивал ли е в Турция-Айвалък?Там не съм ходила и се колебая дали да ходя тази година с приятели.

# 382
# 383
# 384
Не се отваря линка

# 385
Здравейте! И аз имам въпрос за Дидим. Направихме вече резервация за "Аурум Спа" Naughty и ме интересува какви са допълнителните екскурзии, които ще ни организират от хотела? Какво може да се види в Дидим  самостоятелно-този храм на Аполон в града ли е , или се налага да се взима някакъв транспорт? Дали може да се "отскочи" и до Бодрум за няколко часа? Били сме вече в Памуккале и на разходка с яхта, искам нещо по-различно този път и да си организираме времето все пак:)

Искам отново да попитам, за да знам как да си организираме времето там. Ще съм благодарна, ако някой сподели личен опит!

# 386
valya_bl Hug
Дидим:
Ефес и Дева Мария - 45 Е
Памуккале               - 45 Е
Милет и Пиринее     - 30 Е
Пикник на яхта        - 15 Е
Подводно плаване    - 35 Е
Екскурзия до Кос      - 40 Е
Еднодневна до Бодрум- 20 Е
Еднодневна до Кушадасъ - 18 Е
Джип сафари               - 40 Е
Аква парк Дидим          - 12 Е
Сьоке аутлети               - 15 Е
До Дидим: пред Аурум взимате долмуш за Дидим . Слизате пред кметството или питате шофьора: Аполон тапанакъ. Веднага ще Ви каже къде да слезете. После взимате градски долмуш ( ако не Ви мързи може и пеша, посоката е в дясно нагоре по бул. Ататюрк) и сте при храма на Аполон.Храмът е в границите на Дидим. Ако имате въпроси с удоволствие ще отговоря.

# 387
Здравейте. Искам да почивам в Club Magic Life Jacaranda с полет от Варна. Звънях на Емералд преди време , казаха че нямат още цени, сега звънях  , нямало да го предлагат. Астрал  не са ми отговорили. Някоя българска агенция не го ли предлага ? Проблема ми е транспорта. Чартъра е най-удобния транспорт. Миналата година бяхме в този хотел и страшно ни хареса. Искаме да си вземем сега виличка от която се влиза в басейна.
Хотела може да го намерите при Alfatour./самолетна програма/.Също така съвета ми е да пишете на мейла на Tez Tour  и даже и да не присъства в предложенията им,може да Ви направят цена и да ползвате техните услуги/стига да имат договор с хотела/. Peace

# 388
valya_bl Hug
Дидим:
Ефес и Дева Мария - 45 Е
Памуккале               - 45 Е
Милет и Пиринее     - 30 Е
Пикник на яхта        - 15 Е
Подводно плаване    - 35 Е
Екскурзия до Кос      - 40 Е
Еднодневна до Бодрум- 20 Е
Еднодневна до Кушадасъ - 18 Е
Джип сафари               - 40 Е
Аква парк Дидим          - 12 Е
До Дидим: пред Аурум взимате долмуш за Дидим . Слизате пред кметството или питате шофьора: Аполон тапанакъ. Веднага ще Ви каже къде да слезете. После взимате градски долмуш ( ако не Ви мързи може и пеша, посоката е в дясно нагоре по бул. Ататюрк) и сте при храма на Аполон.Храмът е в границите на Дидим. Ако имате въпроси с удоволствие ще отговоря.

Блгодаря!!!Много полезна информация!! bouquet

# 389
  • Варна
valya_bl Hug

Сьоке аутлети   бяха доста популярна дестинация за шопинг , но последната година вече Флора  аутлети   са много по - нови и качествени.Ако ще търсите аутлети по добре търсете транспорт до там , има дсолмуши на съвсем прилични цени.Питайте на рецепцията на хотела си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт