На море в Турция - тема 42

• 126 990
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
Имате  ли , някой хубав 4* звезден на нивото на 5*,моля споделете да е чисто и свежа храна. и на потиска цена от 5*
 :ха:Например около 600лв на човек. Ако има и аквапарк ще е супер
Ще е полезно за всички новобранци с деца. Wink
Ето един в района на Алания- Lonicera World 4*[/u].Хотел с голяма територия,реновиран преди година и нещо. ,първа линия и дълъг ,подчертавам,пясъчен плаж и плитко море,водни пързалки и голям детски кът с много сянка . Не сте уточнили периода ,обаче.

# 61
  • София, България
Турс клуб са пуснали невероятна, в буквалния смисъл, оферта за майските празници в Мармарис, ако не е някаква грешка, си е направо подарък!

Може ли по-подробно, линк?
Благодаря предварително! Peace

# 62
Здравейте, искаме с половинката тази година да направим едно море в Турция за 7 нощувки с автобусна програма от 12.06 или 17.06. Нямаме претенции за курорт, но лошото, е че бюджета е около 500 лв на човек. Тоест търсим хотел с 3 звезди за тези пари. Моля, за помощ в избора на хотел. Искаме да има пийване и хапване на плажа и безплатни чадъри и шезлонги, по възможност и басейн. Поздрави!

Сега като поразрових, за тази дата и тези пари - изборът не е много голям. Харесах тези 10 хотела.
Моля, ако някой има отзиви били то положителни или отрицателни да помага Simple Smile.

Кушадасъ - PALMIN SUNSET PLAZA 3*

Алания - MC. MAHBERI BEACH - 4*

Дидим - LETOON HOTEL 3*

Бодрум  - POSEIDON SUITES 2*

Бодрум  - POSEIDON CLUB BODRUM 3*

Бодрум  - LIGHT HOUSE RESORT & SPA 4*

Бодрум  - ACACCIA HOTEL 3*

Бодрум  - SERENE BEACH RESORT 3*

Бодрум  - SUN CLUB HOTEL BODRUM 3*

Бодрум - WOXXIE HOTEL 4*
Pebalss, привет Hug
Моето мнение за изброените хотели:
 PALMIN SUNSET PLAZA 3* - НЕ!
MC. MAHBERI BEACH - 4* - мненията са разнопосочни.Разглеждала съм го подробно.Има някои минуси, но за цената си може да се приеме като вариант.
 LETOON HOTEL 3* - НЕ!
ACACCIA HOTEL 3* и  SUN CLUB HOTEL BODRUM 3* са добър вариант. За тази категория хотел и цена забележките са малко.Вторият е в Гюмбет. Малко шумно, но на една крачка от центъра на Бодрум.
Вижте цената за Вашия период на Golden Age Бодрум. За мен най-доброто съотношение цена - качество в Бодрум.
Ще погледна за други варианти = на Вашите изисквания и ще пиша.

# 63
  • Варна
Имате  ли , някой хубав 4* звезден на нивото на 5*,моля споделете да е чисто и свежа храна. и на потиска цена от 5*
 :ха:Например около 600лв на човек. Ако има и аквапарк ще е супер
Ще е полезно за всички новобранци с деца. Wink

миналата година:
Голдън Ейдж , май месец = 400 лв. с включен автобуса.
Палм Уингс , октомври , 509 лв.с включен автобуса.

# 64
  • София
Турс клуб са пуснали невероятна, в буквалния смисъл, оферта за майските празници в Мармарис, ако не е някаква грешка, си е направо подарък!

http://www.tours-club.com/pochivka-v-turcia/marmaris/view/hotel? … 730&oid=24550

# 65
  • София

http://www.tours-club.com/pochivka-v-turcia/marmaris/view/hotel? … 730&oid=24550

Абсолютен подарък!!! Shocked

# 66
Опааааааа, смениха цената на 612 лв.

# 67
  • София
Опааааааа, смениха цената на 612 лв.

Направо изчезнаха датите 29.04. и 06.05. за този вид стая.

# 68
Колко бе цената?

# 69
# 70
  • София, България
Еххх, 150 лева!!! Ето това е било оферта, ама сигурно е било грешка.

Аз намерих тази - според мен е много изгодно ама пусто си е студена водата по това време, някак не ми се струва логично да се пътува 20 часа за едното ядене, без къпане.

http://grabo.bg/prez-mai-v-antaliia-0g67su

# 71
  • София
Мона Лиза, миналата година почивахме от 01.05. до 09.05. в Дидим, морето беше студено и за нас не ставаше за къпане, но басейните бяха ОК, температурата на въздуха стигаше до 34 градуса през деня. Върнахме се със завиден тен и изкарахме прекрасна почивка. В нашия автобус пътуваше голяма група, която за седма година почиваше по това време. Тази година отново съм направила резервация за началото на май.

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 11:43 от Стелияс

# 72
Не е включен транспорт в офертата на Грабо  newsm78

# 73
  • София, България
Не е включен транспорт в офертата на Грабо  newsm78
Пише отдолу +100 лева за транспорт.
Аз обмислям дали да не изпратя нашите.

# 74
Здравейте, нова съм във форума. Изчетох няколко предишни теми за Турция, но не срещнах някой да е писал подробно за пътуване със собствен транспорт до Кушадасъ. Дали е по изгодно с кола или с автобус понеже сме 4ма човека. Какъв е маршрута по който се минава и какви са пътните такси. Ще съм благодарна на всеки, който сподели някаква информация. Благодаря предварително. bouquet bouquet bouquet
Сигурна съм, че е писано подробно по този въпрос, но не го намерих сега.
Предполагам, че няма да е лошо някой да напише в един пост подробно за пътуването с кола и да се добави в новата тема.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт