На море в Турция - тема 42

• 127 153
  • 727
  •   2
Отговори
# 150
Затова преди това се обаждайте по тел., искайте оферти на мейл, лично за Вас, и тогава хуквайте да правите резервации.
Тотално не съм съгласна с теб! Днес е събота. Няма никой в офиса им. Мога да реша в 3 ч. през нощта да направя резервацията. Може местата да са ограничени и който превари, той да натовари. След като сайта им ми позволява да направя електронна резервация, от какъв зор да пращам мейли, факсове, СМС-и?
Дори и големите в бранша правят грешки; който не работи, той не греши.
Тук съм напълно съгласна. "Големите в бранша" обаче държат на репутацията си и не се оправдават като ученичка пред черната дъска, а си поемат задълженията.

какви са критериите за това дали една агенция е "Голяма" или "Малка", ако може някой да ми помогне за бъдещи резервации, за да избегна неприятности и проблеми.
в този форум се споменават няколко агенции, явно са "големи" щом все за тях се коментира, ето едно мнение за една от тях, с което ме отказаха от техните услуги  въпреки, че ми я препоръчаха, бях почти резервирала при тях за анталия с наш транспорт и се случи точно описаното в това мнение и при мен, добре че ня бяхме платили още и така се спасихме от проблемите: http://badholiday.com/complaint.php?&com=470 

# 151
  • Paradise
Емералд са от големите, да.
Техни пакети се предлагат от много други фирми.
Ние сме пътували с тях, не сме имали проблеми.
Тази година пак с тях ще сме, живи и здрави.

# 152
Емералд са от големите, да.
Техни пакети се предлагат от много други фирми.
Ние сме пътували с тях, не сме имали проблеми.
Тази година пак с тях ще сме, живи и здрави.

+1  Peace Дано и тази година имаме късмет да пътуваме с Диди до Анталия,ще съм много спокойна в нейно присъствие най вече заради детето.

# 153
Посочете и др коректни агенции за новобранците!

А директно с хотела не е ли добра идея да си договориш и запазиш ,защо трябва с агенция не се ли оскъпява?

Цените би трябвало да паднат та повече от резервациите са от руснаци и германци,а те се отказаха!

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 23:43 от mama10

# 154

А директно с хотела не е ли добра идея да си договориш и запазиш ,защо трябва с агенция не се ли оскъпява?

Цените би трябвало да паднат та повече от резервациите са от руснаци и германци,а те се отказаха!
Отговор :
Не става - нямаш право да цитираш имена на Туристически агенции . Правилата  тук  са:
1. Или четеш "Море в Турция"- тема 35,36,37,38....тема 41 и т.н. хората какво пишат и си водиш изводи
2. Принципа - "Проба - грешка ".
3. Прави каквото искаш пък каквото излезе .
4. Закона на Мърфи гласи ,че "Липсата на руски туристи и отлив на туристи от ЕС не означава спад на туристическите пакети за БГ туристи".
 А не да се подпитва .."ами тук как е... , ами онова как ви се струва ..."  
Явно никой не иска да чете а само да пита ..пита .. пита .... newsm78 newsm78 newsm78
Информацията е най-скъпото нещо на света .
Хубав ден и ЧЕТЕТЕ !!

# 155
  • Варна
Почти е невъзможно да купиш директно от хотела на по - ниска цена единична почивка отколкото от ТА която договаря стотици и хиляди пакети и договаря по - ниска цена .Стотици пъти се говори за ниските цени на германците , а то обяснението е съвсем просто - голяма част от хотелите са построени със заеми от ТУИ , НЕКЕРМАН и други подобни немски организации които се плащат със пакети почивки.Така е и у нас.Голяма част от хотелите на Слънчев Бряг и Златните са построени от ТУИ и НЕКЕРМАН.Така и в Германия е най - евтиния природен газ в Европа - огромна част от находищата в Русия се разработват с германски пари , технологии , специалисти..........Няма как да се мъчите да постигнете цена договорирана и платена преди 5 - 10 - 15 год.

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 08:32 от peterky2002

# 156
  • Paradise

Големите, които предлагат самолетни почивки, са Емералд, ТЕЗ Тур/Алфатур, Акватур, Астрал Холидейс.
От изброените не сме пътували единствено с Астрал. Тях ги избягвам открай време.
Акватур са с доста неизгодни условия за записване. Когато пътувахме с тях, се случи промяна в разписанието на самолета, което отчитам като минус, защото единият ни ден беше изяден от късния полет. А и цените са им по-високи от тези на Емералд.
ТЕЗ Тур/Алфатур имат голям избор хотели, добри цени, с тях сме пътували, проблеми не сме имали.
Хотелите, които предлагат, са пълни с руски туристи, затова те ни бяха последен вариант.
Сега като ги няма руснаците, не знам какви ще са гостите на хотелите.

Цените на рецепция са много високи. Едва ли ще получите добра цена директно от хотела.
Но нищо не Ви спира да опитате.

Дали цените ще паднат? Не мисля, че ще. Трябва да се срути тотално Турция, за да се случи това.

# 157
Да си кажем правата,не трябва да чакаме хорската икономика да се срути за да паднат пакетите и да почиваме евтино на хубаво място, ами да се надяваме нашите неща да се оправят и да сме платежоспособни.Когато има пари в джоба българина си угажда и то много,дано дочакаме ден най хубавите хотели в Турция да са пълни с българи можещи да си платят за услугата.

# 158
  • Варна
Напоследък всички ТА предлагат все повече пътуване с автобус тъй като интереса е голям в предвит 3-4 по ниската цена на транспорта.Ориент , Дорис , Албена и още няколко от големите ТА имат собствен автобусен парк даже  и с много съвремени автобуси включително и луксозни , с вградени таблети които правят пътуването доста по поносимо.

# 159
  • Paradise
"Хубаво и евтино" е мисията невъзможна.
Качеството струва пари винаги и навсякъде.
Българинът е предубеден към почивките в Турция, защото е Турция.
Това, че има 1-2 самолета и 5-8 совалки седмично от БГ, не означава, че българинът е отворен към почивки там.
Но който е отишъл веднъж, тотално си променя мнението и пак иска да отиде на следващата година.

# 160
Това, че има 1-2 самолета и 5-8 совалки седмично от БГ, не означава, че българинът е отворен към почивки там.
Но който е отишъл веднъж, тотално си променя мнението и пак иска да отиде на следващата година.

pipins ти коя агенция би препоръчала за анталия която има тръгване от варна или района за юни месец, гледам че си информирана за фирмите които предлагат летни почивки в турция, гледам оферти на няколко агенции но още не сме резервирали.благодаря

# 161
Здравейте на всички. Насочиха ме тук да си постна въпроса. Ако има такава тема се извинявам, аз не намерих, но и нямам много време да ровя, открадвам по някоя минутка малката докато се занимава. Имам следната дилема. Искам да избера за септември добър хотел в (и около) Анталия. И почивката да е самолетна, защото сме с малко дете и автобуса е немислим вариант. Гледам цените- има прилични 4- звездни хотели. Преди много (наистина много- 2008-2009) години съм била за последно в Анталия в няколко различни 5 звездни хотела. По снимките разликата в самия хотел изглежда пренебрежима, обаче разликата в цената е изключително драстична. Ще съм наистина много благодарна на съвети в тази насока- конкретни хотели и агенции и неща, за които да гледам, защото наистина нямам много време да се ровя. Благодаря!

# 162
 peterky2002,: Пипинс - искрено благодаря за двете думи.

Важен ми беше вашият опит на почивалите и пишещите тук,затова питах.Благодаря!

Paperina,можеше просто да напишеш две изречения с отговор,вместо толкова изречения със заяждане ! Що може да е просто ,като може да е сложно!

# 163
  • Paradise

pipins ти коя агенция би препоръчала за анталия която има тръгване от варна или района за юни месец, гледам че си информирана за фирмите които предлагат летни почивки в турция, гледам оферти на няколко агенции но още не сме резервирали.благодаря

Не знам кои тръгват от Варна.
 Вижте офертите на Емералд и Алфатур (те предлагат ТЕЗ Тур).
Аз пиша единствено и само за оферти с полет до Анталия.
Със сигурност има фирми, които предлагат и вариант с автобус/личен транспорт от Варна, но там изобщо не съм наясно.

Успех с избора!

# 164
  • Paradise
Здравейте на всички. Насочиха ме тук да си постна въпроса. Ако има такава тема се извинявам, аз не намерих, но и нямам много време да ровя, открадвам по някоя минутка малката докато се занимава. Имам следната дилема. Искам да избера за септември добър хотел в (и около) Анталия. И почивката да е самолетна, защото сме с малко дете и автобуса е немислим вариант. Гледам цените- има прилични 4- звездни хотели. Преди много (наистина много- 2008-2009) години съм била за последно в Анталия в няколко различни 5 звездни хотела. По снимките разликата в самия хотел изглежда пренебрежима, обаче разликата в цената е изключително драстична. Ще съм наистина много благодарна на съвети в тази насока- конкретни хотели и агенции и неща, за които да гледам, защото наистина нямам много време да се ровя. Благодаря!

Без ровене от Ваша страна няма да стане.
Никой от нас не знае какво точно искате, до какви пари и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт