На море в Турция - тема 42

• 127 120
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте.
Искам хотел близо до морето, отиване със самолет. Подходящ за тогава 3годишно дете. Хубав плаж преди всичко. Цени- малко ми е трудно да определя сеъотношение качество/цена какво си заслужава, но да кажем по възможност около 1600-1700 лв крайна цена за трима ни.

# 166
Мария75, ние ще ходим за първи път и не мога да дам препоръки, но моите изисквания и бюджет бяха горе долу такива и избрах Ефталия Вилидж, може да го разгледаш.

# 167
  • Ловеч
Мария75, ние ще ходим за първи път и не мога да дам препоръки, но моите изисквания и бюджет бяха горе долу такива и избрах Ефталия Вилидж, може да го разгледаш.

И ние ще почиваме там от 03.06, вие за кога сте резервирали?

# 168
За хотела не мога да коментирам, но трансфера до хотела е по-дълъг и зависи как детето ще го понесе след полета. Това също трябва да се има предвид.

# 169
Desdes79, ние сме от 6-ти септември.
И мен ме притеснява пътуването до хотела, но се надявам да няма проблем. 

# 170

и ние сме от 3 юни във вилиджа

# 171
"Хубаво и евтино" е мисията невъзможна.
Качеството струва пари винаги и навсякъде.
Българинът е предубеден към почивките в Турция, защото е Турция.
Това, че има 1-2 самолета и 5-8 совалки седмично от БГ, не означава, че българинът е отворен към почивки там.
Но който е отишъл веднъж, тотално си променя мнението и пак иска да отиде на следващата година.

pipins ти коя агенция би препоръчала за анталия която има тръгване от варна или района за юни месец, гледам че си информирана за фирмите които предлагат летни почивки в турция, гледам оферти на няколко агенции но още не сме резервирали.благодаря

Не знам кои тръгват от Варна.
 Вижте офертите на Емералд и Алфатур (те предлагат ТЕЗ Тур).
Аз пиша единствено и само за оферти с полет до Анталия.
Със сигурност има фирми, които предлагат и вариант с автобус/личен транспорт от Варна, но там изобщо не съм наясно.

Успех с избора!
С Емералд бяхме последните 2 години, но пакетите им за Анталия не да на Тез Тур, а на Сонар.

# 172
  • Ловеч
Desdes79, ние сме от 6-ти септември.
И мен ме притеснява пътуването до хотела, но се надявам да няма проблем. 

и ние сме от 3 юни във вилиджа
Това е супер  Grinning, ние ще сме с още едно семейство.

# 173
  • Paradise
Алфатур предлагат ТЕЗ тур.

# 174
Гледам на Алфатур има 5 хотела с име Ефталия ей тука http://www.alfatour.bg/?program&id=1726
Единия е Вилидж, другите не, но всичките са в Аланя (гледам на картата доста е далечко от летището май).  Момичета, всички, които сте резервирали в този Вилидж ли ще сте? Заради цената ли сте го избрали?
Sunny, не знам дали мога да попитам, но- понеже и мен точно началото на септември ме интересува, колко пари общо ви излезе? Знам, че агенциите слагат разни скрити такси и това дето уж го пише на сайта не е верно. До сега не сме ходили така на море, а само в Гърция с кола, със самолет сме ходили сами да си организираме с Уизер из Европа, за това може би задавам тъпи въпроси.
На детето дали се полага багаж и колкото на възрастен ли?

# 175
За нашия хотел цените падат с пълна сила / и ще продължат /.От петък са паднали с още -87лв ooooh!

# 176
  • София, България
За нашия хотел цените падат с пълна сила / и ще продължат /.От петък са паднали с още -87лв ooooh!

Мими, вие за кой хотел сте резервирали?

# 177
  • Бургас
Гледам на Алфатур има 5 хотела с име Ефталия ей тука http://www.alfatour.bg/?program&id=1726
Единия е Вилидж, другите не, но всичките са в Аланя (гледам на картата доста е далечко от летището май).  Момичета, всички, които сте резервирали в този Вилидж ли ще сте? Заради цената ли сте го избрали?
Sunny, не знам дали мога да попитам, но- понеже и мен точно началото на септември ме интересува, колко пари общо ви излезе? Знам, че агенциите слагат разни скрити такси и това дето уж го пише на сайта не е верно. До сега не сме ходили така на море, а само в Гърция с кола, със самолет сме ходили сами да си организираме с Уизер из Европа, за това може би задавам тъпи въпроси.
Никакви скрити такси нямат. За сметка на това си предвиди летищните такси, защото не са никак малко.

# 178
 baby_neutral
Никакви скрити такси нямат. За сметка на това си предвиди летищните такси, защото не са никак малко.

летищните такси пише че са включени в пакетната цена на стаята, според броя хора, това е ново миналата година бяха извън цената за стая

# 179

Мими, вие за кой хотел сте резервирали?
Идеал Прайм Мармарис

Общи условия

Активация на акаунт