На море в Турция - тема 42

• 127 100
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
  • Beyond the Frontiers

Летищните такси са включени в цената. Най-накрая и нашите фирми започнаха да го спазват...

От всичките Ефталии, определено вилидж е най-добре и съответно се предпочита от повечето.
Детето ползва място и му се полага багаж като на възрастен.

# 181
Мария75, платихме 800€ за 2+1 дете до 2г. Сега увеличиха на 860€
Това за багажа не го знаех, моето ще е на 1,5г тогава, полага ли му се място и багаж?

# 182
Според вас да чакам ли още да паднат цените (и защо биха паднали, нали с всеки ден наближава сезона?) или тези уж ранни записвания имат отстъпка и така ще е по- изгодно?

# 183
Sunny, така като гледам май си намерихме хотел, мерси много за всичко Simple Smile newsm51

# 184
разправят че ще падат заради отлива на туристи
аз следя турс клуб и ориент-засега падане няма  Peace

# 185
  • Пловдив
И аз следя цените от декември.Падане има на всички хотели от всички агенции и се очаква още .Днес посетих една и ми казаха,че и те самите не знаят какво да правят но ако хотела който съм си харесала и реша да капарирам ако смени цената-падне надолу веднага ще ме уведомят и накрая ще платя по ниската.

# 186
The Invisible тези двете са най- евтини, или вече имаш опит с тях и си доволна?

# 187
  • Пловдив
Турс клуб,Ориент99 и Емералд са най-добрите за Турция

# 188
  • Русе
И аз следя хотела, който резервирах. И в Турс клуб и в Ориент от октомври насам цената е една и съща.

# 189
  • Beyond the Frontiers
Мария75, платихме 800€ за 2+1 дете до 2г. Сега увеличиха на 860€
Това за багажа не го знаех, моето ще е на 1,5г тогава, полага ли му се място и багаж?

Дете под 2 години е бебе и не ползва място в самолета. Относно багажа със сигурност се полага повече ръчен, има правила и може да внесете датска храна на борда/вода, мляко но в конкретни дози и опаковки вижте изискванията за безопасност на летището/ и детска количка безплатно. За куфар обаче трябва да питате авиокомпанията, защото при чартърите е различно. Според мен се полага и багаж.

И аз следя цените от декември.Падане има на всички хотели от всички агенции и се очаква още .
Сериозно, аз пък такова нещо не съм видяла. Всъщност до тук точно на един хотел има спадане Идеал Прайм в Мармарис. Ако очаквате 5* супер хотели да поевтинеят, няма да стане.

Мисля, че ще е най-добре, когато се коментира намалена цена да посочим и хотел и период. Иначе става: един човек каза...

# 190
Здравейте, някой има ли отзиви от един хотел в Кушадасъ, RAMADA RESORT KUSADASI & GOLF 5*  това е хотела. Насочили сме се към него, но не намерих отзиви в предишните теми. Ако някой има впечатления от хотела нека сподели, ще съм му благодарна  bouquet bouquet bouquet bouquet

# 191
  • Русе
И аз следя цените от декември.Падане има на всички хотели от всички агенции и се очаква още .Днес посетих една и ми казаха,че и те самите не знаят какво да правят но ако хотела който съм си харесала и реша да капарирам ако смени цената-падне надолу веднага ще ме уведомят и накрая ще платя по ниската.
      Много ми е интересно  кои хотели следиш,защото и аз следя и както виждам има покачване между 30-100лв.за пакет.А за Акуазис 'а в Дидим специално  декември направих резервация за 2 възрастни и 2 деца на цена 2049лв.-2166лв. е сега.И предварително гледах в Букинга там за семейството ни за същата дата и дни ми излизаше 2845 лв.без пътя,а сега ни излиза за 3047 лв.Аз не виждам да има спад.След като преди една седмица турската преса писа и сложи снимки на руснаци които идват на почивка в Турция.Само за месец януари са били 25000 души,резервациите им не са анулирани.Просто отивали до Азърбейджан и от там в Турция,Полетите не им се оскъпявали и намерили решение на проблема.Така,че аз не съжалявам за ранната си резервация.

# 192
Наистина са добри и трите . Най-доволна съм от Турс Клуб/ била съм и с другите две фирми/ . Тази година пак с Турс за Дидим/ Аурум бийч/. bouquet

# 193
  • Beyond the Frontiers
Наистина са добри и трите . Най-доволна съм от Турс Клуб/ била съм и с другите две фирми/ . Тази година пак с Турс за Дидим/ Аурум бийч/. bouquet

За мен пък с обслужването и организацията на Тез тур няма равни.

# 194
  • До морето

За мен пък с обслужването и организацията на Тез тур няма равни.
Така е, но тази година много се изложиха с цените - единствено те не са си калкулирали и летищните такси в пакета и на нас така ни излиза 300 евро повече. Ами мерси!

Общи условия

Активация на акаунт