На море в Турция - тема 42

• 127 799
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Благодаря за отговорите за Club Magic Life Jacaranda. Оказа се, че само Албена холидейс го предлагат. Трябва да реша до края на седмицата.

# 391
Флора  аутлет
valya_bl Hug
Сьоке аутлети               - 15 Е

Сьоке аутлети   бяха доста популярна дестинация за шопинг , но последната година вече Флора  аутлети   са много по - нови и качествени.Ако ще търсите аутлети по добре търсете транспорт до там , има дсолмуши на съвсем прилични цени.Питайте на рецепцията на хотела си Simple Smile

Можеш ли да дадеш линк или име на град наоколо за да ги намеря на навигацията.

# 392
  • Варна

Скрит текст:
96 часа промоция !!! Възползвайте се от изключително атрактивните цени !!!

Считано от днес 22/02/2016 г. обявяваме 96 часа промоция валидна до 18:00 часа на 25/02/2016 г. за определени дати са следните хотели:

TUSAN BEACH 5*
Промоционални дати: 22.04.2016, 29.04.2016, 27.05.2016, 23.09.2016, 07.10.2016, 14.10.2016 г.

ARIA CLAROS BEACH RESORT 5*
Промоционални дати: 06.05.2016, 13.05.2016, 20.05.2016, 03.06.2016, 16.09.2016, 30.09.2016 г.

# 393
[
Скрит текст:
96 часа промоция !!! Възползвайте се от изключително атрактивните цени !!!

Считано от днес 22/02/2016 г. обявяваме 96 часа промоция валидна до 18:00 часа на 25/02/2016 г. за определени дати са следните хотели:

TUSAN BEACH 5*
Промоционални дати: 22.04.2016, 29.04.2016, 27.05.2016, 23.09.2016, 07.10.2016, 14.10.2016 г.

ARIA CLAROS BEACH RESORT 5*
Промоционални дати: 06.05.2016, 13.05.2016, 20.05.2016, 03.06.2016, 16.09.2016, 30.09.2016 г.

Това не го разбрах!!!! Кои сте вие, които предлагате и какво точно?
Но пусто любопитство, погледнах и двете предложения и останах учудена-от това до което си публикувала до момента esstela, никога не съм си мислила, че ти лично би отишла в някой от тези хотели, особено втория, за който доста се изписа.

# 394
предполагам ,че естела просто предоставя информацията , ако някой иска да се възползва  Peace

# 395
  • Варна
Точно така,Инвизъбъл,благодаря Peace

Звончи,това,че обичам по-луксозните хотели изобщо не означава,че няма да отида и в някой 4 звезден,ето тази година ще съм в прекрасна компания,в по-бюджетен хотел,и пак ще напиша,че не съм агент,а обикновен клиент Peace

И нещо към всички представители на ТА и ТО Laughing

Скрит текст:

Какво е да работиш в туризма /ама наистина какво е/?

Аз съм туроператор!

Аз съм туроператор... Имам дипломи по счетоводство, право, връзки с обществеността, маркетинг, бизнес администрация, компютърни науки, гражданско строителство и суахили.

Аз съм туроператор... Разбира се, че помня резервации, които сте направили преди шест години, въпреки че Вие не помните нищо свързано с тях и можете да кажете само, че са направени на името на човек с фамилия, която започва с Т.

Аз съм туроператор... За мен не е проблем да Ви резервирам седем свързани апартамента за непушачи, с изглед към басейна, с по две големи и четири походни легла във всеки от тях. И да - разбира се, че е моя вината, че хотелът няма хеликоптерна площадка.

Аз съм туроператор... И всички автобуси, които ползвам, са с широката страна напряко на пътя, за да можете всички да сте на първата седалка.

Аз съм туроператор... И разбира се, зная всички говорими езици на света (и няколко мъртви). Също така не се съмнявайте, че съм посетил всяка точка по света и каквото и да ви разказвам за дадено място - то е от лични впечатления. И накрая - най-важното - дори да не знаете какво искате, бъдете сигурни, че ще аз ще го позная от раз.

Аз съм туроператор... За мен е пределно ясно, че когато правите резервация за Петък, Вие всъщност имате предвид Събота.

Аз съм туроператор... Аз имам всякаква информация, но все пак не мога да Ви кажа, защо в хотелската Ви сметка за 1989 година фигурира разход от 50 стотинки за телефонен разговор, след като Вие не сте длъжен и не трябва да плащате телефонни разговори.

Аз съм туроператор... И да - аз лъжа когато казвам, че няма свободни места на възможно най-ниска цена, по време на високия сезон, в избрания от Вас хотел или превозно средство.   
Аз съм туроператор... Самолетът е на баща ми и винаги мога да го разтегна с още няколко седалки, за да можете да се качите и Вие! И за мен не е проблем да построя набързо още няколко стаи в хотела, който сте си избрали и за който няма вече места и този път, разбира се, няма да забравя и хеликоптерната площадка.

Аз съм туроператор... За мен не е проблем да правя резервации за трима човека и да водя петнадесет телефонни разговора едновременно.

Аз съм туроператор... И винаги съм наясно къде са най-добрите вегетариански, монголски и барбекю ресторанти във всички страни по света.

Аз съм туроператор... Мога да Ви дам полезни съвети как да прекарате чудесно времето си във всички градове по света и то без да харчите никакви пари.

Аз съм туроператор... И поемам пълната отговорност за качеството на храната в самолетите, задръстванията, световната финансова криза, природните бедствия, проблемите в страните от Северна Африка, некадърността на националния ни отбор по футбол и всичко останало.

Аз съм туроператор... Никога не ми е неприятно когато прекарам няколко дни в изготвяне на оферта по зададен от Вас маршрут и след като Ви я предоставя чуя по телефона “Благодаря, но аз вече си го резервирах по интернет и спестих цели 30 лева”. И абсолютно никога не злорадствам, когато след това се обадите от там за където сте тръгнали, да ми кажете, че са анулирали Вашата хотелска резервация или полет и се намирате на средата на нищото и просто няма как да се обадите на Вашия интернет доставчик да Ви помогне в този случай.

Аз съм туроператор... Обичам, когато хората идват при мен в извън работно време и очакват да знам наизуст всички тарифи на полетите от Ню Йорк до Токио през Варшава, както и какво се е променило във всички хотели по света за идващия сезон и къде е най-изгодно в момента да си резервират почивка.     
Усмихвам се, съпричастен съм, съчувствам, пея, танцувам, правя кафе и Ви забавлявам винаги и по всяко време... Аз съм туроператор!

# 396
esstela
Може и да не съм те разбрала  Peace, но тези два хотела не са "бюджетни", а просто лоши. Иначе за една почивка е важна и компанията и понякога може да се направи компромис с хотела /но не толкова голям разбира се/

# 397
  • Beyond the Frontiers
esstela
Може и да не съм те разбрала  Peace, но тези два хотела не са "бюджетни", а просто лоши. Иначе за една почивка е важна и компанията и понякога може да се направи компромис с хотела /но не толкова голям разбира се/

Лоши е доста силна дума за тези хотели.  Peace Ако в Ария е направен ремонт и сменен мениджмънта, очаквам положителни отзиви. Спала съм в хотела и нямам забележки към храната, мокетите в стаите бяха захабени и общите площи видимо не бяха добре поддържани като хигиена /в смисъл мръсни чаши, лепкави отпечатъци - нещо което вади очите в турски хотел/.

# 398
Здравейте!
Дали някой от вас е резервирал чрез booking.com , защото аз вече го направих, но имам вдин въпрос, който ме мъчи. Там посочваш данните на своята кредитна или дебитна карта, но пише, че това е като гаранция. В картата нямам толкова пари, колкото струва почивката и се чудя дали няма да стане проблем. Ако някой може да помогне, благодаря предварително!

# 399
Здравейте, дали ще може да ми дадете съвет.Тази година сме решили да почиваме в Турция- Кушадасъ. Чуденката ни е между три хотела:
1.PALM WINGS EPHESUS BEACH
2.PALM WINGS BEACH RESORT KUSADASI
3.Batihan
Кой от трите е най-добър и кой да изберем?
Благодаря предварително!

# 400
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
Здравейте!
Дали някой от вас е резервирал чрез booking.com , защото аз вече го направих, но имам вдин въпрос, който ме мъчи. Там посочваш данните на своята кредитна или дебитна карта, но пише, че това е като гаранция. В картата нямам толкова пари, колкото струва почивката и се чудя дали няма да стане проблем. Ако някой може да помогне, благодаря предварително!
миналата година аз направих същото като теб
уж беше само за гаранция картата и уж плащането се правело на място - това бяха условията които прочетох в booking.com - след около два месеца ми се обаждат от банката и ми казват че е поискано плащане от моята карта но сумата била над лимита ми - свързах се директно по мейл с хотела - оттам ми казаха че трябвало да платя иначе отпадала резервацията - аз разбира се съм направила резервация на ранни записвания - и цените вече бяха доста различни - та платих по банков път и то не беше в първоначалната уговорка че съм плащала на място уж
не казвам че и при вас ще стане така - но се подгответе
Поздрави

# 401
  • София
Здравейте, дали ще може да ми дадете съвет.Тази година сме решили да почиваме в Турция- Кушадасъ. Чуденката ни е между три хотела:
1.PALM WINGS EPHESUS BEACH
2.PALM WINGS BEACH RESORT KUSADASI
3.Batihan
Кой от трите е най-добър и кой да изберем?
Благодаря предварително!

1. Бившия Сюрмели, аз съм страшно доволен, има мое мнение на първа стр., вече са ПАЛМ Уингс и в момента текат ремонти, ще слагат пързалки, за мене ще бъде изненадата на сезона заедно с Онурията дето по-горе го плюят. Лично мнение.
2. Това си е класика в жанра, не съм ходил, ама лош отзив рядко съм чел.
3. Усещам, че тая година съм се претаковал, къде-къде по-добри хотели имаше, аз избах точно тоя, щото пък една колежка дето е ходила 2 пъти ми го препоръча, ама ще я претаковам ако не ми хареса. Ще ме изядат мойта група, ама вече е платено.

В тоя ред на мисли №2 след това №1.

Последна редакция: ср, 24 фев 2016, 13:50 от valerko

# 402
  • София, България
И на мен ми е много интересно за бившия Сурмели. Иска ми се да отидем тази година в Кушадасъ, за да заведа ММ до Ефес, че той никога не е бил, но едновременно с това само се оглеждам по луксозните хотели в Анталия.  Laughing
Четох че ще има нови хотели тази година и в Кушадасъ, имате ли някакво инфо за тях?
За бившия Сурмели знае ли се кога ще приключат ремонтите, за да знам кога да се заредя да чакам отзиви?

# 403
Здравейте момичета,
Престраших се и аз да пиша в темата  Sunglasses Тази година с мъжът ми решихме, че може да почиваме в Турция. Почивали сме поотделно и двамата там. Притесненията ми са относно транспорта. Имаме дете, което ще е на 3 г към датата... Със самолет не желаем и двамата, със собствен транспорт си е убийство за мъжът ми, но пък с автобус до Анталия например с малко дете ми се струва кошмар. Може би трябва да намалим разстоянието - Дидим, Кушадасъ. Вие как пътувате? bouquet

# 404
Здравейте,някой има ли пресни впечатления от хотел Ramada в Дидим?Всяка информация ще ми е от полза и ще съм много благодарна  Wink и освен от хотела да попитам относно времето в Дидим подходящо ли е за море в края на май началото на юни,колко градуса е по това време,водата в морето става ли за къпане и тн и тн?
Хубав ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт