Канал TLC

• 197 747
  • 1 497
  •   1
Отговори
# 105
Този Бъди, по едно време имах чувството, че и от хладилника ще изкочи, като го отворя  Mr. Green
Гледах тортите, бях му фенка, ама той като нашият Слави Трифонов .... Laughing
Хич не бих яла тези торти , 100 човека ги опипат докато ги сглобят, отделно дървени плоскости и какво ли още не по тях. Много нехигиенични ми се виждат .

# 106
На мен дори не ми харесват на външен вид, повечето са ми мега кичови. Има много по-големи майстори от неговите декоратори. Сега има някакво австралийско по 24кичън - Планет Кейк, и там има такива грандомански торти, но цветовете и украсите им повече ми допадат.

Единствено ми харесват по-традиционните торти на Бъди, с класическа украса, в началото, като го гледах по-често, е показвал украса със сметана от старите майстори. Каноли и други италиански (сицилиански) десерти също не бих отказала. Whistling

А пък за ядене... не знам, предпочитам торти без фондан, с класическа форма и по-малко химически оцветители, ядлива хартия, ядливо злато и не знам си още какви изгъзици.

# 107
Ооо,каноли,всеки път казвам,че ще изям няколко,и само по едничко изяждам,обожавам каноли.Крема е толкова семпъл,рикота и сметана ли беше?

# 108
Ооо,каноли,всеки път казвам,че ще изям няколко,и само по едничко изяждам,обожавам каноли.Крема е толкова семпъл,рикота и сметана ли беше?
Малко офф топик.  Embarassed
Аз толкова много исках да опитам каноли като ги видях по тв за първи път, че си ги правих сама, защото не знаех къде да търся да опитам, изработих си форми от капачки за буркани, за пърженето на черупките. Станаха доста бройки канолчета от малко количество тесто, даже милото носи на работа да се изядат, защото ние не се справихме.

По-късно ядох и в Сицилия, една даже ме озори (е, преди това бях погълнала и някаква стабилна порция паста), но са ми много вкусни пущините. Кремът е основно рикота, сметана, пудра захар, да, може да има добавки, да е овкусен с нещо - канела, лимон, ядки, есенции. На мен ми харесва по-натурален вкус и леко да са топнати в шам-фъстък открая. Мммм, размечтах се...

# 109
  • Разпиляна във въображението
Здравейте. Фен съм на канала, гледам си Бъди и булченските рокли. Аз бих опитала от тортите му. Не тези, които прави специално, а онези в магазинчето. И не само тях. И много искам да опитам каноли. Всеки път мърморя за това като ги дадат, или засека предаването му. На ММ му е писнало.
Днес гледах великденското им предаване. Даваха и майка му, чиято болест напредва. Много мъчно ми стана.

# 110
И на мен ми е мъчно за майка му, помня в първите епизоди как ги строяваше всички като старшинка, после я мернах в инвалиден стол, мъничка, съсухрена. Тъжно е.

# 111
Интересно ми е да гледам "Истински истории за изневяра".

Имаше един епизод, в който даваха жена, която изневерява на мъжа си с млад красавец. Мъжът разбра, тя си вдигна чукалата и отиде при другия, а като разбра, че и той не иска нищо сериозно с нея му вдигна скандал и се върна при мъжа си, който и прости. Накрая на предаването дават, че след като се сдобрили, тя пак хойкала, но съпругът не разбрал и нямало проблеми  Laughing

# 112
Тортите са много грозни.

# 113
Аз пък много обичам да гледам историите за хора, които отслабват екстремно, за 300 кг-овите тела, за Уитни /пълничката, но много сладка танцьорка/. Обичам да гледам и "Как не трябва да се обличаме", също и отделните предавания на Клинтън и Стейси.
Бъди много ме отегчава, отдавна не го гледам.
А, забравих - голям любимец ми е д-р Ноузарадан  Laughing

# 114
Ще има ново предаване за "друга ваканция". Отиват хората в есктремна дистинация, например Южна Африка и там местните канят туристите да живеят и да работят като тях по време на ваканцията си. Хората направо бяха шокирани.

# 115
И аз я гледах тази реклама, но не разбрах, те няма да знаят предварително, че ще пробват живота на местните, така ли?

# 116
Доколкото разбрах не,  защото един мъж питаше изненадан.

# 117
Това ще е интересно.
Гледала съм подобни и ми харесва като идея.

# 118
  • Sofia
на 13.08.ще го дават

# 119
  • София
Някой, който е на Виваком Тв да е с липсващо TLC тази вечер?

Общи условия

Активация на акаунт