Канал TLC

• 198 589
  • 1 497
  •   1
Отговори
# 1 455
Да напиша впечатления от последното, което гледах:

ДОБРЕ ДОШЛИ В ПЛАТВИЛ
Скрит текст:
Стигнах до средата на четвъртия сезон:

Морая - супер мега досадно и лигаво същество. Грам нищо не пипа да помогне, една чаша да измие... Итън пробва да я накара поне веднъж да измие чиниите, да, ама не. На 20 години, нищо не може да сготви. Никога не чисти, с нищо не помага в домакинската работа, а живеят 4 души в една къща в Тампа. Само консумира. Става от масата... други да отсервират и да изчистят... А като тя не работи, предполага се, че и с пари не помага, нито за наем, нито за нищо.

Итън и Оливия - малко пресилена ми се струва тяхната драма... заради предаването. Веднъж не са си повишили тон, обаче... не се разбирали, разделяха се, събираха се... Той не искал да се разделя с нищо старо, иска си в Кайро, тя иска промяна, иска в по-голям град или поне да са далеч от сем. Плат.

Ким и Бари.  Тази жена изглежда много хрисима, а отвътре.. пълен съсел. Не може да разбере защо всички я мразят и вечно прави някакви драми, че е не разбрана. А в същото време тя, без да повишава тон или да се кара на някого, упражнява пълен контрол над всичките си деца,  вкл. и пълнолетните. Никога не отстъпва за нищо, все да стане по нейната. За да не иска един син да види майка си... какво ли трябва да му е сторила тя? Много неща са станали и извън камерата. И преди да е сниман първият сезон.  За мен Ким е виновна за всичко и най-вече за това, че децата живеят като в саксия и като излязат навън в реалността, животът за тях е доста по-суров, а връстниците им ги подиграват, че не знаят нищо за живота.
В четвъртия сезон Ким се задява с един фитнес треньор, да видим докъде ще стигнат. Макар че вече го е поканила вкъщи да сготви едно ямайско ястие (той е оттам)... Как така й хрумва да го покани на вечеря пред мъжа си и цяла сюрия деца?
Нещо не вървяло в брака им... засега Ким се е изнесла от семейната спална и спи на дивана в хола. Да видим докъде ще стигне.
Бари е точното описание за Чехльо и за Пу*ьо.
В куп ситуации, в които можеше да се намеси... не се намеси. Гледа как жена му съска и мачка децата им, не дава на Итън и Оливия да се видят с малките, без нейно присъствие..... но пичът си мълчи и се съгласява безмълвно. Човекът без мнение!

Мика (Майка)... много насериозно се е взел с това фръцкане пред камерата. Прекалено самовлюбен, самочувствие до луната.  Но има добродушен характер и поне не е драма-бой като Макс или Итън.

Лидия... да й имам емоционалния характер. След всяко изречение - насълзени очи. Всяко нещо го преживява. Ма кой мъж ще те вземе такава? Хубаво момиче, а само се уповава на Господ и ако стане нещо, напълно обичайно за другите семейства, тя веднага с насълзени очи...Драма гърл.
Но е и нечовешко как майка й не й позволява да има собствен мобилен телефон, а е на 17, вече 18 ... и трябва да си пише съобщения от телефона на майката... с уж "гаджето", като майката чете всички съобщения. Пълен контрол от страна на дъртата съселка. А и не им позволява среща на живо, само съобщение веднъж на месец. После ще се чуди защо тези деца са увредени

ЛЮБОВ В РАЯ
Скрит текст:
Онзи дето дарява семенна течност и е в Малта... ако съм на мястото на малтийката, моментално шут в задните части на този кретен и да се връща там, откъдето е дошъл. Вече уж е във връзка, а продължава да дарява с***а, че и нонстоп се пази, охлажда си макарите, не носи стегнато бельо и занимава всички хора около себе си с това. Трябвало да стои прав на всеки десет минути, за да си пази тестисите, ти да видиш. И постоянно "почеши ме по гърба"... ми да си плати за масаж и да иде на масажист/ка. Малтийката с какво му е длъжна? А и тя е симпатична, какво се е хванала с този, сякаш са се свършили мъжете и в Малта няма други?

Люк и Маделин ... младежът е прекалено наивен... Безумно е да налива толкова пари в тази интересчийка. Маделин се видя, че се интересува основно от спонсор, а не от Люк. В момента, в който разбра, че има финансови проблеми, и вече взе да бие отбой. Той е красив, ще си намери жена веднага, стига да поиска. А това, че е дал 10 000 евро за очила... да не го коментирам.

Шон и Алия - Американско-бразилската гей двойка... пълно безумие. Бразилчето не знае все още от кой пол е. Мега противни и двамата. Не защото са обратни, а защото са противни самите те. Нищо общо с Кени и Армандо.

Тифани и Армандо, тези са нова двойка, още не мога да им хвана спатиите.
Ако някой има да каже нещо по тези две предавания, нека шерне мнение, плс

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 21:04 от diziler

# 1 456
  • В страната на мечтите.
Ако някой като мен очаква шести сезон на "Млади и бременни", ще започне от 08.07.2024 от 22 часа. Чета темите относно предаването в Редит и научих че Тиара, Тайра и Тейлър няма да участват и дори Тайра съди предаването и канала, но така и никой не казва защо. Наскоро Тиара и Тейлър пак си изпълниха "пакта" и родиха момчета и двете Sweat Smile

# 1 457
Ако някой като мен очаква шести сезон на "Млади и бременни", ще започне от 08.07.2024 от 22 часа. Чета темите относно предаването в Редит и научих че Тиара, Тайра и Тейлър няма да участват и дори Тайра съди предаването и канала, но така и никой не казва защо. Наскоро Тиара и Тейлър пак си изпълниха "пакта" и родиха момчета и двете Sweat Smile

Може ли снимки на въпросните хора??
Преди години гледах предаването ама изтървах края.

# 1 458
  • В страната на мечтите.
Скрит текст:

Ето ги от ляво на дясно - Тайра, Тейлър и Тиара. Но от тази снимка е минало време и Тайра има син, Тейлър и Тиара имат по още едно момиче и по едно момче. Те участваха в 3, 4 и 5 сезон.

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 11:59 от Трополинка

# 1 459
new comments:
ДОБРЕ ДОШЛИ В ПЛАТВИЛ
Скрит текст:
В края на 4. сезон съм. Всяка серия с различни гласове, които озвучават едни и същи герои. Micah в едната серия е Мика, в другата е Майка... луда работа.
Отношенията Ким-Бари са тотално приключили. Някакъв цивилизован американски начин, да се разделят без скандали, а с някакви прегръдки, като със спокоен глас си казват как чувствата им били изстинали, хаха. На Балканите и в арабския свят това е почти абсурдно да се случи. Нямат буйна кръв сем. Плат.

Мика/Майка е барман в Калифорния, някаква временна работа вероятно. Иначе уж заработваше нещо и като модел. Отказва се от идеята "една жена за цял живот". Каза, че се съгласява с безразборните връзки. Някаква Атия си пада по него в S04E10. В епизода се срещна и с майка си. Тя му разказа всъщност защо била такъв цербер към децата си. Като малка... 5-6 годишна нямало кой да я гледа и нейната майка наела някакъв младеж да се грижи за нея. Той бил "teenage boy" и очевидно правил някакви сексуални работи с нея и заради тези си травми от детството, тя се държи като пълен изрод с нейните деца. А те какво са виновни и защо трябва да страдат заради чужди прегрешения? Искала "да ги предпази". Желязна логика. И затова пропиляваш живота на децата ти, да ги предпазиш.

Морая... продължава да ми е все така отнесена и малко неприятна. Само с китара и песни не става. Трябва и да правиш нещо в този живот. Не всичко е поезия и музика. За момента си е точно фабрика за екскременти и нищо повече.  Не знам кой мъж ще я вземе, та тя нищо не може да прави, по отношение на домашната работа. Сега гледах епизод, в който са на плаж, заедно с Итън. Добре се разбират двамата. Но засега.

Лидия пак всичко преживява, пак сълзички на всяка втора сцена. Много емоционално ми иде това момиче. С такива трудно се общува, трябва да си супер внимателен да не обидиш някого. Крехка душевност и супер емоционалност. Туу мъч ми иде.

Оливия и Итън, тези още не са си оправили отношенията. Ама и те без скандали. Просто Итън бяга от разговори, от обяснения.. поправя си колите с дни и така избягва диалог с жена си. Отиде и до Кайро, в родния дом, да се види с баща си. Не го беше правил от години, много се радваха децата ,той не беше стъпвал там, това се води нова къща, в която се нанесоха всички, след като Итън се е изнесъл при сватбата. Баща му разказа за отношенията с Ким и че са пред развод, Итън като гръмнат. После обаче не сподели с Оливия, че знае. А тя разбра, че той крие нещо.  
За момента Оливия ми се струва единствената свястна от жените в това предаване.
ЛЮБОВ В РАЯ
Скрит текст:
Епизода от 6 юли:

Тифани и Армандо. Тя е католичка и се дразни, че той е невярващ в нищо.  На вечеря с родителите му разискват този проблем. Пак езикова бариера, говорят си с транслейтър.
После в колата пак разправия за това, че той иска само тройки. Това било висшето удоволствие и т.н. "Не вярвам в Бог, но обичам тройки". А Тифани бърше сълзи в колата. Луда работа.

Люк и Маделин. Той спомена за предбрачен договор и тя побесня. Каза му "разкарай се". И грам не разбира, че той е останал почти без пари. Изведнъж любовта й към него изчезна, когато разбра, че не е богаташ. Колко познато... Почти всички латиноамериканки са меркантилни.

Алия и Шон Съществото от незнаен пол има рожден ден. Не е казало на майка си, че има гадже и се притеснява да й каже. Ще правят парти и ще трябва да представи американеца на майка си.  В края на епизода даваха и партито, майката на Алия се запозная със зетя, хахаха.

Кайл и Ани.  Той е в Малта, но крие от Ани, че е бил донор за семенна течност, чрез жив контакт и с още няколко жени, не само с австралийката, за която тя се сърди. Тя с право е недоволна, чудя се изобщо как търпи този човек. В епизода дават как Кайл си прави тест за венерически болести.

# 1 460
Да напиша пак впечатления, макар че... май няма смисъл. Никой не коментира тези две предавания:

ДОБРЕ ДОШЛИ В ПЛАТВИЛ
Скрит текст:
Вече съм към края на 5. сезон. Още 4 епизода ми остават да настигна това, което даваха последно по ТЛС.

Морая и Итън са скарани. Тя го блокирала, защото й крещял по телефона, а той всъщност й е казал, че не си плаща наема и няма все да й го плащат той и Оливия. Отделно Морая се скарала и с Оливия, щяла да я съди, че й откраднала песните, а всъщност Оливия има паролата за акаунта с качените видеоклипове. Отделно Оливия скарана с Майка, вече и аз не разбрах за какво.
Но от видяното... Оливия ми се струва най-уравновесена. Морая е абсолютна повлекана и мързелана, не пипа нищо да работи, само консумира и само ни занимава с емоциите си.

Итън и Оливия се преместиха в Минесота, на снега. Махнаха се от Тампа, Флорида. Решили са всяка година да се местят. А тя намекна, че иска да учи в колеж. Как ще стане, когато нонстоп се местят? Итън пък иска деца, тя още не.

Бари се занимава с децата и се държи доста добре. Стана ми интересно как... хем са обсебено християнско семейство и не дават на децата да слушат друга музика, освен госпели... хем никога не са празнували Коледа. Защото Бари не вярва, че Исус е роден на 25 декември и децата не са празнували. Та сега за първи път купуват елха и ще отбележат Коледа. От колко неща са лишавани тези деца? На националния празник 4 юли никога не празнували, но гледали през оградата как най-близкият им съсед, на 1.5 км пускал фойерверки... И това им е най-голямото забавление! Велико!
В същото време: Морая искаше да я кръстят. И вместо да викнат някое отче, Бари я кръсти,  в реката. Ама кой е той, има ли тези правомощия? И как ще издаде официален документ, че дъщерята е кръстена? Явно са в някаква измислена си от тях църква, дето само те си знаят за нея.

Итън се държи детински, прави дрифтове в снега и кара опасно, Оливия го умолява да спре, за да може да слезе, той продължава. Кретен.

Ким се задява с колегата на Айзък. И ... започнала връзка с него. Сега се е заела да казва на всяко от децата си и се чуди на реакцията им. Ми не, няма да го приемат така лесно, както тя си мисли. Дето цял живот им е набивала канчетата, че жениш се и си с един човек докрай, в добро и в лошо. Лидия въобще не приема връзката им и много правилно.

ЛЮБОВ В РАЯ
Скрит текст:
Предаването от тази вечер.
Люк и Маделин. Ужасна мрънкялница е тази Маделин. Да съм на мястото на Люк.. директно паля с 200 и дим да ме няма. А той хиляди долари вече е дал по нея. Отидоха на салса парти и тя му се подиграва, че бил гринго и не можел да танцува. Ми не е длъжен да може. Като не й харесва, да си намери колумбиец, ама ще е бедняк, пък тя такива не ще.
В края на епизода, уж на екзотична почивка са някъде, а тя му вдига пак бесен скандал, заради предбрачния договор и изпада в истерии. Той си продал апартамента в САЩ, взел си виза, купил апартамент в Колумбия и тази го направи на трътка. Той  вика "съжалявам, че не подбрах по-добре думите си", вместо да й каже "абе яяя...".

Алия и Шон. Тези направо са ми противни да ги гледам.  Бразилчето не знае кой пол е, а този Шон е на 61 г. с 3 деца, къде е тръгнал за брак с 25 годишен травестит...  Ама и Алия иска някакво споразумение, да не останел без нищо в САЩ. Смятай каква наглост. Тия латиноамериканци били голяма напаст.

Ани и Кайл. Дарителят на семенна течност още е в Малта, след няколко дни ще се връща в САЩ. Ани влезе в апартамента му, който е наел в Малта. Разхвърлян като ергенска квартира.  За първи път у тях влизала жена, която да не е за донорство. И не може да възприеме жена у тях, да си стоят и да си говорят, без да правят нищо, хахаха. Той я захвана от вратата за краката, а тя му казва "не съм тук да правим бебе". Този човек е увреден отвсякъде.

Онзи, маниакът на тройките ще го дават следващата събота.

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 00:50 от diziler

# 1 461
Изгледах и последния засега сезон на "Добре дошли в Платвил".

Итън и Оливия ще се развеждат. Много странни са тези хора. Веднъж не си повишиха тон, говорят кротко, спокойно... "Трябва да поработим над връзката си", "има неща, в които се разминаваме". Представям си как в някое балканско семейство се разиграва това. Точно никога. "Трябва да отидем на семеен терапевт и да работим над връзката си", хахахаха.

Ким удари дъното... Взеха да делят вещите и тя държи на някакви неща отпреди 25 години, влакче някакво, подарък от не знам си кого... и лъже, и си измисля.. а една от дъщерите каза "тя е станала вещоман". Е това вече е тъжно, наистина.

Морая издаде песен Circus, преди 2-3 седмици я намерих в YouTube, елементарно кънтри, с тънко гласче, изобщо не ми допада. Ама тя много драматично и емоционално го описва всичко. Душата си била изляла в тази песен, хахаха.

Така и не разбрах Оливия защо се разсърди на Майка?

# 1 462
Изгледах и последния засега сезон на "Добре дошли в Платвил".

Итън и Оливия ще се развеждат. Много странни са тези хора. Веднъж не си повишиха тон, говорят кротко, спокойно... "Трябва да поработим над връзката си", "има неща, в които се разминаваме". Представям си как в някое балканско семейство се разиграва това. Точно никога. "Трябва да отидем на семеен терапевт и да работим над връзката си", хахахаха.

Ким удари дъното... Взеха да делят вещите и тя държи на някакви неща отпреди 25 години, влакче някакво, подарък от не знам си кого... и лъже, и си измисля.. а една от дъщерите каза "тя е станала вещоман". Е това вече е тъжно, наистина.

Морая издаде песен Circus, преди 2-3 седмици я намерих в YouTube, елементарно кънтри, с тънко гласче, изобщо не ми допада. Ама тя много драматично и емоционално го описва всичко. Душата си била изляла в тази песен, хахаха.

Така и не разбрах Оливия защо се разсърди на Майка?

Аз те чета с интерес, въпреки че не следя предаването и като цяло почти не гледам телевизия.

# 1 463
E, то това е приятното, да се гледа самия епизод.   В ютюб канала на ТЛС България слагат вече доста неща.

Ето поредните откачалки:

# 1 464
Някой гледа ли тази вечер "Любов в рая" с новите двойки? Какъв беше този индивид, дето дарява семенна течност и имал 75 деца в целия свят.... "И още 9 са на път" вика, хаха.. Падам. Като взе картата и cи отбелязва в кои държави има деца.

В момента върви едно шоу по Нетфликс за един норвежец, който има 1000 деца по целия свят, в т.ч. и в БГ.
Много е красив, типичен викинг с руса развята коса, сини очи, красиво тяло и зъби, обаче е и много луд, гОркия. Сега всички са луднали, защото да не вземат децата им да се залюбят един ден без да се познават...Чудят се как да го спрат, имало било голяма група във ФБ.

# 1 465
Да, миналата седмица слушах или в "Преди обед" или "На кафе" разнищваха този случай.  Но разбрах, че повечето деца са в самата Норвегия. И вече се осъзнават, че като се гаджосат младите и може да се окажат роднини.
Eто сега намерих линк: https://www.theguardian.com/tv-and-radio/article/2024/jun/28/the … -around-the-world

Знам за Исландия, че повечето хора масово си правят ДНК тест в началото на връзката. В Исландия живеят много малко хора и е изолиран остров, та... също се страхуват от кръвосмесителни изпълнения.

# 1 466
ЛЮБОВ В РАЯ (20 юли)
Скрит текст:
Люк и Маделин (в Колумбия): На разходка при някакви водопади са. И дойде Браян, приятел на Люк. Маделин не понася Браян, защото той пусна мухата за предбрачния договор и Люк се съгласи с него. А Маделин не желае такъв договор.  Браян в синхрон каза, че не вярва на Маделин и хвърли бомбата:  на някакъв купон вкъщи Маделин е била без горнище и си легнала с един от гостите. Демек, спала е с приятел, гост на купона. Люк се ядоса, че е имало друг мъж в леглото му, защото апартаментът е негов и не му е приятно друг гол мъж да спи в собственото му легло... Самата Маделин отрича да са правили с**с, но кой ли й вярва вече.  Люк й каза "ако още веднъж доведеш мъж в къщата, за която плащам аз, с нас е свършено, не искам да те гледам" и от сорта.  Тя се прави на обидена, че той й нямал доверие. "Ако не ми вярваш, тогава връщай се в Америка", ама на синхрон го каза.

Ани и Кайл (в Малта): Двамата правиха с**с за първи път... в дома на Кайл. Не използвали предпазни средства.  Ани не иска да забременее, Кайл се чуди... "обикновено всички жени спят с мен, за да забременеят, а ти се дърпаш", тя му вика "аз не съм ти от клиентките, ние започнахме връзка". Някакъв тест за овулация прави.
В последствие имаха скандал. Той дойде на вечеря при нея като тя го помоли да й вземе някакво хапче, за да не забременее, той каза, че ще й вземе, но като дойде.. не беше купил. Взе да спори... как тя била на 39 и шансът да забременее е почти нулев, особено когато не е в овулация, той разбирал от правенето на бебета и взе да я наговаря. Тя се ядоса и с право. Усеща, че той иска да я забремени, тя не иска, защото връзката им е супер нестабилна и е на ръба да скъса с него.

Адриано и Алекс (в Италия): Продължават да спорят за тройките и за религия. На плаж са и той само гледа в някакви момичета, седнали близо до тях? Иска да ги поканят на вечеря, за да завържат пак тройка. Той в предните епизоди каза, че признава с**с, само ако е тройка. Тя сто пъти му обясни, че не й е приятно и не иска тройки. Започна да й обяснява колко било прекрасно, тя щяла да наблюдава всичко ,нямало място за ревност. Вика "тройките са част от живота ми, няма как да се откажа от тях". Чудя се на тази Алекс защо не му е била шута.

Алия и Шон (в Бразилия): Мъдрят дали ще продължат да имат "отворена връзка" или не. По време на Ковид се виждали през 8 месеца и нямало как да са без отворена връзка. Но сега отвориха приказката да са моногамни. Алия видял/а приложение за запознанства на телефон на Шон и започнаха разни ревности. Тия са ми супер странни, Шон е на 61 г, а това с незнайния пол сложило една диадема, не си махнало брадата напълно, говори като мъж, обаче се прави на жена... Неприятна двойка, нямат нищо общо с онези Кени и Армандо.

И плейлист в YouTube "Странният случай на Наталия Грейс" - на български

# 1 467
Здравейте! Знам, че и преди съм питал за това,но не мога да намеря коментара си, за да го редактирам. Търся предаването "Alta infedeltà по възможност всички епизоди може и на италиански да са не държа да са на български стига да мога да ги гледам безплатно. Търсил съм много пъти из интернет гледал съм всички налични на български език епизоди и всички епизоди в YouTube,но там не са всички сезони и епизоди,а аз искам да гледам всички сезони и епизоди. Надявам се някой да  може да помогне по някакъв начин да ми даде информация къде бих могъл да ги гледам безплатно от България

# 1 468
  • В страната на мечтите.
Безплатно няма от къде, единствено ако си платиш или имаш вече абонамент за HBO max там започнаха да качват предавания на TLC и сигурно ще го има на български.

# 1 469
Всъщност има ги някои:
https://www.videoclip.bg/watch/1015173_istinski-istorii-za-iznevyara-epizod-1
https://www.videoclip.bg/watch/1015174_istinski-istorii-za-iznevyara-epizod-2
https://www.videoclip.bg/watch/1015652_istinski-istorii-za-iznevyara-epizod-3
https://www.videoclip.bg/watch/1015657_istinski-istorii-za-iznevyara-epizod-4

Иначе да... с абонамент към MAX става. И там получавате цялото съдържание на HBO, Cinemax, TLC, HGTV, Discovery, ID и мн. други. Абонирайте се за един месец и гледайте максимално много серии. В последния ден си спрете абонамента, да не ви таксува за следващия месец.. и така.

Общи условия

Активация на акаунт