Китен 2016/2017

• 146 876
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Моето мнение-много прехвалено това вилно селище. Цените за нощувка никак не са евтини, а насреща не получаваш кой знае какви екстри. Непосредствено до него се намира ресторант, от който музиката се чува на километри. Нали знаеш, че  вкус другар няма, но аз отивайки на море обичам да съм далеч от всякаква дъндания. Crazy
Благодаря за отговора  bouquet
Вие отсядали ли сте там ?Как е хигиената в стаите?

# 91
И аз да попитам за "Оникс". Гледах не лоши оферти.
Бяхме там 14 и 15г  в началото на септември.Искайте стая с изглед към басейна.Храната е на блокмаса и е предостатъчна.Чисти се всеки ден.Останахме доволни и препоръчваме

# 92
  • Somewhere far away
Комари имаше много мин година , да. факт е че всичко ни хареса, но това ни развали донякъде почивката. и бяха някакви мутирали оставяха огромни пъпки и белези където те ухапят, все едно змия ме е ухапала ! точно заради това тази година мисля да се върна отново към Созопол.

# 93
Не сме отсядали. Както споменах много е шумно там, а идеала ни за почивка е друг.

# 94
  • Somewhere far away
ами лятото навсякъде е шумно. за мен е по -важно пък да няма комари Grinning

# 95
Отчет и от мен:
За пръв път съм в Китен, много ми хареса. Комар не ме е ухапал, а обикалях навсякъде, и по горите, и по плажовете, и из градчето.
В "Принцес резиденс" бяхме, препоръчвам го. Широки, големи стаи, чисто е (е, не се престарават, ама и аз не съм претенциозна). Персоналът е любезен, има още какво да учат, но компенсират с учтивост и усмивки.
Храната е на блок-маса (закуска и вечеря), напълно достатъчна като асортимент и качество.
Недостатък: в непосредствена близост има две дискотеки, цяла нощ музиката не спира. Това лично за мен не е голям проблем, но ако сте с малки деца, ще се изнервите. Особено около 5 часа, когато купонджиите излизат от дискотеката.
Ами това е.
А, да, и разходката по Ропотамо е леко разочароваща, защото е нагоре по течението, тъй като към устието вече било забранено да се ходи с лодки.

# 96
Тази година мисля нещо за хотелче с басейнче.Не искам ол инклузив само стая и басейн.Предложения ? Simple Smile

Ами виж Кремиковци. Там обаче няма и закуска, но басеина става и не е скъпо...
Миналата година бяхме на 14 на легло или 28 на стая, и 2 лева за колата в двора. При това от 1 август такава цена нямаше почти никъде. Да на кометираме гледката от стаята. От където и да погледнеш, навсякъде е море.

А има ли къде да се хапва наблизо? Как е плажа, хотела далече ли е от центъра, има ли климатик в стаите ? Никога не сме били в Китен и нямам представа.

От този хотел започва търговската им улица, (стъргалото със заведенията и всички възможни баничарници, палачинки и др.). Но тази година гледам офертите, там вече им работи ресторанта, имат хранене в офертите, но са вдигнали и цените и нямам представа. Хубавото, е че на ЕДНА пряка от хотела е единствената детска лекарка в района, като имам предвид района до Созопол. Мен миналата год. от бързата помощ в Приморско ме върнаха там, понеже малкия някакъв вирус го тръшна. Иначе и мен на Китен комар не ме е хапал...

# 97
Здравейте и от мен,след дълги години по инклузиви и скъпи хотели,мъжа ми поиска за почивка нещо по диво.Някой може ли да изкаже мнение за бунгалата на НИПИ.Разбрах че били към края на Китен в посока ММЦ но нищо повече.Нямам големи очаквания но поне нещо нормално като условия.Ако някой качи и някоя снимка ще бъда много благодарна.

# 98
  • България
Здравейте
Мнения за бунгала и къмпинг с каравани ако може с лични впечатления.Интересуваме какво може да се разглежда в Китен вечер?

# 99
Здравейте
Мнения за бунгала и къмпинг с каравани ако може с лични впечатления.Интересуваме какво може да се разглежда в Китен вечер?
Кръчми колкото искаш. Има една улица главна, по която има народ като манифестация. Може да се наслаждаваш на морето.

# 100
Здравейте
Кръчми колкото искаш. Има една улица главна, по която има народ като манифестация. Може да се наслаждаваш на морето.

Има лятно кино, безброй барове,механи, откровени кръчми.
Има и доста сергии с книги. Аз се отдавам на четене на книги...

# 101
  • 1st floor
Здравейте
Улиците вечер са ужасни.  Mr. Green Ние се смъквахме към кея на Южния плаж. Там до хотела има две пейки, гледащи към морето... Heart Eyes И винаги празни!  Grinning После се разхождахме край морето, докъдето стигнем. Още по-красиво е когато няма хора... Heart Eyes

# 102
  • Пловдив
Привет!
Мислих да питам за хотел Русалка,ама прочетох вече негативно мнение...странно що в Букинг има висок рейтинг  Thinking

# 103
Привет!
Мислих да питам за хотел Русалка,ама прочетох вече негативно мнение...странно що в Букинг има висок рейтинг  Thinking

Ходили сме в Русалка. Не е лошо, но не е и лукс. Стаите са нормални, нито големи, нито малки, има балконче. Храната се заявява от предния ден, пиенето не влиза в цената. Близо е до плажа. Според мен е подходящо за семейства с деца. Няма шумни заведения наблизо. Това преди 3 години....

# 104
  • sofia
Оказа се, че ще ходим в края на Юли. Хотел Оникс отпада, като вариант...Гледаме оферти и свят ми се извива от цени...Не искаме изхранване, а нормална стая, 3-ка...Аз, ММ и син на 6.
Оказва се трудно...Или са 70-80 лв, или тотални дупки...или с храна...
Били сме в семейна къща Елит. Чисто беше, но тройната стая беше много тясна...Балкона на съседите, наврян срещу нас...абе, не ни хереса твърде...
Та, ако срещнете стаи до 60 лв., с прилични размери, свиркайте!

Общи условия

Активация на акаунт