Китен 2016/2017

• 147 324
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
  • София
На южния плаж след beach bar Marmalad, One и още един друг започва т.нар. Шарен плаж, там чадър+2шезлонга+масичка е 10лв. Лошото е, че на другия ден като отидохме тези на първа линия в 10:00 часа бяха "капарирани".

# 301
Това лято ние бяхме на почивка в хотел "Емералд" Останахме много доволни!  Heart Eyes

И аз си мислех да резервирам там, но в крайна сметка бяхме в Енерджи. Вече писах, че сме много доволни от хотела.
Ще кажеш ли в Емералд в какво помещение бяхте и дали е новичко(запазено). А също ме интересува и банята дали е голяма.

Запазено е помещението.  Бяхме в апартамент с две спални и кухня. Банята е средно голяма. Няма вани.

# 302
  • Стара Загора

krasi78, първо може би ще сме в Несебър, Китен го оставяме за накрая. И аз се надявам да си намерим нещо по-евтиничко с прилични условия, защото не обичам да давам много пари за квартири, а и като цяло не виждам смисъл в това. Квартирите, които намирам в интернет, ми се струват скъпи, и миналата година предварително рових, но тогава ходихме края на август и на повечето места цените бяха намалени (възползвахме се от края на силния сезон и ни дадоха студио на цената за двойна стая май, не помня точно колко платихме, но май беше 30лв.)

Споделете от кои заведения сте доволни.

# 303
Дайте предложения за изгодни и удобни квартири - с телефон за връзка. Предпочитаме северния плаж. Ще пътуваме 17-18 август най вероятно
Благодаря
С тийн на 16 сме и бебчо на  1.4год.

# 304
И ние се настанихме вече. Мога да кажа, че в Китен си е като миналата година. Пълно е, но места има почти навсякъде. Чудесна стая е  30 лева. Може би са пълни хотелите по брега. Изглежда са малко по високи цените в ресторантите, но всички предлагат и обедно меню, като пълнени чушки са 3.60, а таратора си е 2 лева. Наливната бира почти навсякъде си е 2.50 голямата в ресторантите.

# 305
И ние се настанихме вече. Мога да кажа, че в Китен си е като миналата година. Пълно е, но места има почти навсякъде. Чудесна стая е  30 лева. Може би са пълни хотелите по брега. Изглежда са малко по високи цените в ресторантите, но всички предлагат и обедно меню, като пълнени чушки са 3.60, а таратора си е 2 лева. Наливната бира почти навсякъде си е 2.50 голямата в ресторантите.
Благодаря за включването от МЯСТОТО Hug Вие на хотел или на квартира? Че ние ще търси на място Чудесна стая за  30 лева Party

# 306
И ние се настанихме вече. Мога да кажа, че в Китен си е като миналата година. Пълно е, но места има почти навсякъде. Чудесна стая е  30 лева. Може би са пълни хотелите по брега. Изглежда са малко по високи цените в ресторантите, но всички предлагат и обедно меню, като пълнени чушки са 3.60, а таратора си е 2 лева. Наливната бира почти навсякъде си е 2.50 голямата в ресторантите.
Благодаря за включването от МЯСТОТО Hug Вие на хотел или на квартира? Че ние ще търси на място Чудесна стая за  30 лева Party
[/quot

Ние се настанихме в Крремиковци. Там на сигурно. Аз лично го предпочитам заради гледката му към морето и липсата на комари на полуострова. Пък и такава силна струя топла вода денонощно на 10 етаж я няма никъде по морето. А сме били и в доста по скъпи хотели. Забележките ми са основно към общината. За толкова туристи които плащат туристическа такса всеки ден, могат поне да пускат сутрин по една цистерна да измие най-натоварените улици. Малко е мръсно по стъргалото..

# 307
  • UK
Кажете ми моля приятен ресторант с кът за деца с вкусна кухня за довечера.
Ние сме за втори път на вили Витоша, както казах по-рано спокойствие, тишина и прохлада. На самоизхранване с таратори и салати. Ходим с колата на Корал, спокоен и направо пуст плаж, идеален за деца. Отидохме веднъж на Атлиман, колкото да го видим, щях да получа клаустрофобия, не мога просто на такова място с толкова народ и шум да почивам.

# 308
Ние сме за втори път на вили Витоша, както казах по-рано спокойствие, тишина и прохлада. На самоизхранване с таратори и салати. Ходим с колата на Корал, спокоен и направо пуст плаж, идеален за деца. Отидохме веднъж на Атлиман, колкото да го видим, щях да получа клаустрофобия, не мога просто на такова място с толкова народ и шум да почивам.
Подкрепям на 100% плажуване на Корал ,спане в Китен

# 309
  • Стара Загора

teoforof, в Кремиковци ли е стаята за 30лв. в момента?

# 310
  • Пловдив
Здравейте! Интересува ме какви са условията в Кремиковци, дали навссякъде е ремонтирано и как е обслужването. Не търся супер лукс, но сме с дете и искам да ми е чисто. От 2 години го заглеждам като опция и не смея да проверя как е. В края на месеца евентуално ще заминаваме и няма да резервираме предварително. Винаги до сега сме си намирали нещо там. Надявам се да има места.

# 311

teoforof, в Кремиковци ли е стаята за 30лв. в момента?

[/quote

Не. Мисля че е 40 за двама. Нас ни пуснаха на 50 с децата.

# 312
В хотел Кремиковци не съм била, но веднъж посетих ресторанта, дори и аз не знам защо. По - отвратителна храна на бях яла. Пицата ми беше със салам с лилав цвят  Sick Sick Sick

# 313
Бих искала да попитам за мнение за хотел Даниела. Някой ходил ли е там тази година? Благодаря предварително Simple Smile

# 314
Подкрепям на 100% плажуване на Корал ,спане в Китен

а на какво разстояние е от китен

Общи условия

Активация на акаунт