Китен 2016/2017

• 147 018
  • 761
  •   1
Отговори
# 285
Какви са тези цени,момичета,направо падам?!  #Crazy
Миналата година в Китен на южния плаж цаца+ картофки (общо 200 грама) 2лв  Whistling

# 286
Включвам се, за да споделя пълното си разочарование от "хотел" Чиплаков. Подлъгах се по позитивните мнения от предходни години, но се оказа, че тази година нещата са доста по-различни от преди. Основното, което ме разочарова е  по отношение на изхранването. Уж в сайта пише блок-маса, а се оказва, че ти сервират каквото има. Иначе в сайта хитро са се застраховали, че при по-малко от 30 гости, храненето е по меню, но така или иначе бяхме над 30 човека с включена вечеря и храненето пак не беше на блок маса. Дори и да е по меню, то поне човек да има прави на избор между поне 2 вида меню, както си е редно, и както практикуват нормалните хотели с изхранване по меню. Слагат ти каквото имат, и не ги интересува дали имаш алергия към нещо, дали пикантните им храни са подходящи за всеки.... А друг е въпросът, че  до обяд никой не може да ти даде информация какво ще има за вечеря, че поне да си правиш сметка какво да обядваш!
Другото интересно, че чак смешно, беше как демонстративно се слага по-малко количество храна на децата. Половин купичка със супа, половин парченце сирене, 1 филия хляб...Чудя се как прасковата не им се досвидя, че и нея да разрежат. Смешници!!!
По отношение на напитките - водата е от диспенсер, но явно на собствениците не им се дават пари за пълнене, и е видно, че те си пълнят тубата, което личеше по зелените стени й стени. Кафето, млякото, и горещата вода за чая, са от машина. Ако човек опита от  млякото със затворени очи категорично няма да познае какво пие. Това е по отношение на храни и напитки. Имаше едно семейство, което отсяда там за четвърта година. Хората бяха в потрес, защото нямаше и следа от това, което е било при предходните им посещения. Още по-озадачени бяха, от това, че не са били предупредени за нововъведенията в изхранването, въпреки, че жената е казала, че това ще е четвъртата им почивка на това място.

Сега по отношение на обзавеждането. В банята имаше мухъл между фугите на плочките, слушалката на душа беше увита със стреч, защото е счупена и нали е много скъпа /около 5-6 лв./, стречът е най-добрият вариант... Хем функционално, хем интересно!
Поставката за хавлии беше пред счупване.
Хладилникът в стаята и климатикът на терасата - ръждясали. 

Някои хора като имат претенциите, че притежават 3-звезден хотел, малко поне да се постараят да пооправят визията на инвентара с подръчни средства.
Със сигурност не бих отишла отново на това място. Който все още се чуди дали да ходи, но не е резвирал, изобщо да не се чуди, а да търси нещо друго.
Тези хора явно не знаят какво е да си хотелиер. За да има толкова положителни коментари през годините за това място, и изведнъж всичко да се промени така, все едно току-що са паднали от небето, значи или някой друг досега им е движил нещата, или просто са решили да приключват с този бизнес.
Ние се отказахме от Чиплаков, само след телефонен разговор със собственика. Поведение му беше арогантно и адски грубо!!!!

# 287
Миналата година си е миналата.
сега --тази събота и неделя

рибена чорба 3,00лв
пълнени чушки 5,00лв
хляб препечен 0,50лв
хляб 0,30
царавица 3,00лв
кола 2,70
2 менти+1 тоник и 2 кафета --13лв --на плажа
2баници, 1 мит, 1 гюзлеме--7лв
2 баници, 1 мит, 1 кашкавалка, 1 айрян среден, 1 средна боза --12,00лв без някоя стотинка
чадър--5лв шезлонг --5лв

Тези нашите тотално изтрещяха

# 288
Миналата година си е миналата.
сега --тази събота и неделя

рибена чорба 3,00лв
пълнени чушки 5,00лв
хляб препечен 0,50лв
хляб 0,30
царавица 3,00лв
кола 2,70
2 менти+1 тоник и 2 кафета --13лв --на плажа
2баници, 1 мит, 1 гюзлеме--7лв
2 баници, 1 мит, 1 кашкавалка, 1 айрян среден, 1 средна боза --12,00лв без някоя стотинка

чадър--5лв шезлонг --5лв

Тези нашите тотално изтрещяха

Това от къде е купено? От години закуските си вървят максимум 1,50 лв. Даже и геврека на плажа е 2 лв. Струва ми се, че са ви минали с парите  Rolling Eyes

# 289
Чадър и шезлонг по 6лв. на Южния плаж, това на Северния ли са по 5лв.?

# 290
закуските са купени от центъра--малко преди голямото заведение ако се спускаш от Китен бийч
другите са купени на входа на плажа --този който не гледа към Приморско --другия незнам южен или северен е

# 291
Кристал, а имаше ли надписи свободни квартири, защото мисля да търся на място.

# 292
Кристал, а имаше ли надписи свободни квартири, защото мисля да търся на място.

Актуално инфо не мога да ти дам, защото в момента не сме на морето. Simple Smile
Съвет от мен-не рискувайте на място.

# 293
  • Стара Загора
От 7-8 години с приятеля ми търсим на място квартири на морето (не само в Китен, но и Созопол, Несебър и т.н.). В края на тази или началото на другата седмица отиваме пак и ще търсим на място.
Скрит текст:
Лошото е, че повечето предлагат квартири с климатик и интернет, а ние не търсим с такива удобства, защото не ни трябват...  Confused и съответно надуват яко цените...

Миналата година и по-предни години редовно си купувахме закуски от тази баничанрница и бяхме доволни.

# 294
На нас пък ни обявяват една цена и като отидем, се оказва, че тази цена не включва климатик, паркинг и т.н.  ooooh! Миналата година даже вместо с добър ден, ни посрещнаха с: "5 лева за климатик, иначе ви взимам дистанционното"  ooooh!  Mr. Green

Вече питам обявената цена какво включва, някои хора ми се смеят, но искам да знам предварително, а не като отида да ми кажат, че трябва да давам по още 10-20 лева на ден  Stop

# 295
  • Стара Загора
Така си е.. за климатика се плаща допълнително на ден  #Crazy

# 296
  • Ловеч
Здравейте, някой има ли мнение за хотел Марина? Има оферта в сайтовете за колективно и му се чудя...

# 297
  • Стара Загора
Здравейте, някой има ли мнение за хотел Марина? Има оферта в сайтовете за колективно и му се чудя...
Виж 17 стр.

# 298
От 7-8 години с приятеля ми търсим на място квартири на морето (не само в Китен, но и Созопол, Несебър и т.н.). В края на тази или началото на другата седмица отиваме пак и ще търсим на място.
Скрит текст:
Лошото е, че повечето предлагат квартири с климатик и интернет, а ние не търсим с такива удобства, защото не ни трябват...  Confused и съответно надуват яко цените...

Миналата година и по-предни години редовно си купувахме закуски от тази баничанрница и бяхме доволни.

Моля, те пиши дали има свободни квартири като пристигнете, че и ние по това време ще ходим. Каква е цената им. Бюджета ми е ограничен и по интернет ми се струва много скъпо. Благодаря!

Последна редакция: вт, 02 авг 2016, 12:59 от krasi78

# 299
Ако може да бъде полезно на някого, който не е запазвал и резервирал като мен тази година да кажа , че и в Китен и в Приморско и в Лозенец, Царево , Ахтопол и Синеморец е ПЪЛНО със свободни стаи и квартири на по-ниски цени от обявените им в интернет. За приомер от преди 7 дни ще кажа , че семеен хотел в Приморско , който е обявил цена в силен сезон за 60-65 лева в сайта си и във всички рекламни сайтове , на място се моли да му наемеш 3-ката стая за 40 лева.
Ние заминаваме на 14.08 и се надявам цитираното да важи все още!

Общи условия

Активация на акаунт