Китен 2016/2017

• 147 021
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Да попитам да ми препоръчате семейна къща/хотелче, където допускат животинки, става въпрос за чихуахуа.

# 271
Включвам се, за да споделя пълното си разочарование от "хотел" Чиплаков. Подлъгах се по позитивните мнения от предходни години, но се оказа, че тази година нещата са доста по-различни от преди. Основното, което ме разочарова е  по отношение на изхранването. Уж в сайта пише блок-маса, а се оказва, че ти сервират каквото има. Иначе в сайта хитро са се застраховали, че при по-малко от 30 гости, храненето е по меню, но така или иначе бяхме над 30 човека с включена вечеря и храненето пак не беше на блок маса. Дори и да е по меню, то поне човек да има прави на избор между поне 2 вида меню, както си е редно, и както практикуват нормалните хотели с изхранване по меню. Слагат ти каквото имат, и не ги интересува дали имаш алергия към нещо, дали пикантните им храни са подходящи за всеки.... А друг е въпросът, че  до обяд никой не може да ти даде информация какво ще има за вечеря, че поне да си правиш сметка какво да обядваш!
Другото интересно, че чак смешно, беше как демонстративно се слага по-малко количество храна на децата. Половин купичка със супа, половин парченце сирене, 1 филия хляб...Чудя се как прасковата не им се досвидя, че и нея да разрежат. Смешници!!!
По отношение на напитките - водата е от диспенсер, но явно на собствениците не им се дават пари за пълнене, и е видно, че те си пълнят тубата, което личеше по зелените стени й стени. Кафето, млякото, и горещата вода за чая, са от машина. Ако човек опита от  млякото със затворени очи категорично няма да познае какво пие. Това е по отношение на храни и напитки. Имаше едно семейство, което отсяда там за четвърта година. Хората бяха в потрес, защото нямаше и следа от това, което е било при предходните им посещения. Още по-озадачени бяха, от това, че не са били предупредени за нововъведенията в изхранването, въпреки, че жената е казала, че това ще е четвъртата им почивка на това място.

Сега по отношение на обзавеждането. В банята имаше мухъл между фугите на плочките, слушалката на душа беше увита със стреч, защото е счупена и нали е много скъпа /около 5-6 лв./, стречът е най-добрият вариант... Хем функционално, хем интересно!
Поставката за хавлии беше пред счупване.
Хладилникът в стаята и климатикът на терасата - ръждясали. 

Някои хора като имат претенциите, че притежават 3-звезден хотел, малко поне да се постараят да пооправят визията на инвентара с подръчни средства.
Със сигурност не бих отишла отново на това място. Който все още се чуди дали да ходи, но не е резвирал, изобщо да не се чуди, а да търси нещо друго.
Тези хора явно не знаят какво е да си хотелиер. За да има толкова положителни коментари през годините за това място, и изведнъж всичко да се промени така, все едно току-що са паднали от небето, значи или някой друг досега им е движил нещата, или просто са решили да приключват с този бизнес.

# 272
Хайде и аз да се включа.
Чудя се как има хора да резервират алл-инклюзив на китен. Навсякъде има готини кръчми с нормални цени. Искам да попитам за някой хотел, където дават прилична стая за двама възрастни и две деца. Миналата година бяхме в Кремиковци. От там съм доволен, но малко беше тесничко. Иначе става.

# 273
Хайде и аз да се включа.
Чудя се как има хора да резервират алл-инклюзив на китен. Навсякъде има готини кръчми с нормални цени. Искам да попитам за някой хотел, където дават прилична стая за двама възрастни и две деца. Миналата година бяхме в Кремиковци. От там съм доволен, но малко беше тесничко. Иначе става.

И какъв е проблема,че има хора които резервират all inlclusive !?!  Защо си мислиш,че като хората са платили за това,ще седят само в хотела/комплекса и не ходят по кръчми,заведения и т.н. ?

Отиваме на море да си починем, не да се гъчкаме в някаква "прилична стая за двама с две деца"... Е това ако е почивка двама възрастни и две деца в една стая нагъчкани...

Или ти щот не можеш да си позволиш това и ай...

# 274
Това лято ние бяхме на почивка в хотел "Емералд" Останахме много доволни!  Heart Eyes

# 275
Това лято ние бяхме на почивка в хотел "Емералд" Останахме много доволни!  Heart Eyes

И аз си мислех да резервирам там, но в крайна сметка бяхме в Енерджи. Вече писах, че сме много доволни от хотела.
Ще кажеш ли в Емералд в какво помещение бяхте и дали е новичко(запазено). А също ме интересува и банята дали е голяма.

# 276
Хайде и аз да се включа.

И какъв е проблема,че има хора които резервират all inlclusive !?!  Защо си мислиш,че като хората са платили за това,ще седят само в хотела/комплекса и не ходят по кръчми,заведения и т.н. ?

Отиваме на море да си починем, не да се гъчкаме в някаква "прилична стая за двама с две деца"... Е това ако е почивка двама възрастни и две деца в една стая нагъчкани...

Или ти щот не можеш да си позволиш това и ай...

Точно за това питам. Понеже миналата година бях сам с детето и ставаше. Сега търся нещо по широко.

# 277
  • sofia
Хайде и аз да се включа.
Погледнете фамилните стаи в хотел "Елит".
Позволени са и домашни любимци(това е по повод питането на потребител по-горе).

# 278
Хайде и аз да се включа.
Погледнете фамилните стаи в хотел "Елит".
Позволени са и домашни любимци(това е по повод питането на потребител по-горе

Благодаря, Кришка.

Надявам се утре или най-късно в неделя, да пристигна..

# 279
  • sofia
Моля! Grinning Весело изкарване!
За жалост нашият Китен свърши...Догодина пак сме там!
Като изключим чалгата, почти всичко ми хареса!
На южния плаж е прекрасно, водата през повечето време беше прозрачна, само последните дни имаше малко вълни и водорасли.
Никой от нас не се разболя! Намерихме си страхотна баничарница(срещу супермаркет "Атлиман", на Атлиман). Вземахме вечер храна от ресторанта на самообслужване, на Атлиман. Добре готвят!

# 280
Не ме разбирайте погрешно--обожавам Китен. 5 поредни години само там, че даже и повтаряхме.
на цена за стая за 3 като детето е на 6 --120лв само със закуска нещо не ми се връзва.
Сменихме хотела за 9 дни да не ти сменят чаршафите също не нещо ОК.
относно храната в Турция не знам дали сте запознати, но няма часове за хранене --по всяко време от 07,00ч до 02,00ч има различни видове храна. При това разнообразна.
Днес отиваме на БГ черноморие --при тези цени и толкова пълно направо не е истина.

# 281
Харесах Китен, всеки ден пътувахме до там за плаж.Цените са абсурдно високи.Нямам предвид само Китен.Изобщо!Половин литър  кола е 3 лева на плажа, цацата 3.50, водата 2.50.Кремче, от онези по панаирите 4 лева.Буквално ми падна мандубулата на пясъка.Обичам морето, но се злоупотребява яко и напълно неоправдано

# 282
Тази година бяхме в хотел Китен Бийч.
Пълно разочарование!
Действителността нямаше нищо общо с рекламите от офертите по интернет!!!
Хотелът беше горял предния месец. Навсякъде миришеше на огнище.
Мърсотия.
Стените и таваните напукани. Обзавеждането - вехто и не поддържано.
Липсва персонал.
Стаите не се почистват. Няма кой да ти изхвърли кошчето за боклук. Чаршафите и хавлиите не се сменят.
Храната е еднообразна, некачествена и според моето мнение - дори опасна за здравето!
Това, което хартиса от обяд се дава за вечеря. Върхът беше, когато отвратителната наденица от обяда беше смляна и направена на руло "Стефани" за вечеря. И много, много други отвратителни мошенически трикове и "пинизи".
Пипнахме чревна инфекция, а не сме яли и пили нищо извън хотела!!!
Чашите се мият ръчно. Потапят се за кратко в една купа с препарат, а после се заплакват набързо на чешмата.
Като за капак управителят се държи нагло и недостойно, както с персонала, така и с клиентите на хотела! Едва ли не той ми е платил, а не аз на него за почивката.
Отвратителна история...

Пиша всичко това, за да предпазя всеки, който се е насочил да почива в този хотел!
Бягайте далеч от там!!!

# 283
Никога Китен Бийч не ме е привличал като хотел. Винаги съм гледала скептично на него. Цените също никак не са евтини.
Какво ви е мнението за Додо бийч?

# 284
  • Пловдив
Харесах Китен, всеки ден пътувахме до там за плаж.Цените са абсурдно високи.Нямам предвид само Китен.Изобщо!Половин литър  кола е 3 лева на плажа, цацата 3.50, водата 2.50.Кремче, от онези по панаирите 4 лева.Буквално ми падна мандубулата на пясъка.Обичам морето, но се злоупотребява яко и напълно неоправдано

Нищо не е ...в Равда на плажа порция цаца /200г/ - 6лв.

Общи условия

Активация на акаунт