Китен 2016/2017

• 146 840
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте
Тази година резервирахме за края на Юни хотел Русалка.
За първи път отиваме в този курорт , интересува ме как са местата за паркиране.
До сега винаги сме ходили в Севертото Черноморие ,защото ни е по близко и най-вече заради All Inclusive а.
В хотела който резервирахме има само закуска , надявам се наоколо да има хубави ресторанти .
Също искам да попитам как е плажът има ли свободни места да си опънеш чадъра или има платени шезлог и чадъри?

# 511
Някой бил ли е в хотел Еос? Какви са ви впечатленията от него?

# 512
Относно къмпинг Витоша 1 къде е точно до към къмпинг Витоша ли е?!? Че на картата ми излиза на различни места,а като чета оставам с впечатление че са на едно... И далеч ли е от центъра на града?!?щ

# 513
Привет и от мен! И тази година сме в любимия Китен! Миналата година пропуснахме морето, тъй като бяхме с две малки бебета-родиха се началото на Юли, нооо тази година сме там, даже съм резервирала и платила в Хотел София-уникално място! Хубав ден на всички и ви пожелавам лято изпълнено с много положителни емоции и слънчево време Simple Smile
И ние се насочихме към хотел София,но не сме били там и моля някой ако има повече информация и е бил там да сподели как е?

# 514
  • Пловдив
Относно къмпинг Витоша 1 къде е точно до към къмпинг Витоша ли е?!? Че на картата ми излиза на различни места,а като чета оставам с впечатление че са на едно... И далеч ли е от центъра на града?!?щ
Къмпингите Витоша и Витоша 1 са на едно място.
До центъра е около 15 мин.

# 515
  • София
Ние се отправяме на 01 юли към вилно селище Жасмин ...
Сега се чудя дали да избера хотелската част или вилите ... дали някой може да ми помогне  Grinning
Благодаря  bouquet

# 516
Сега се чудя дали да избера хотелската част или вилите ... дали някой може да ми помогне  Grinning
Благодаря  bouquet

Зависи от преоритетите. От хотела задължително ще виждаш морето, независимо в коя част си настанена /по-висок етаж е по-добре/. А във вилите е въпрос на късмет, при тях не от всички има хубава гледка, но пък басейна е по-достъпен.

# 517
  • София
Благодаря  bouquet

Зависи от преоритетите. От хотела задължително ще виждаш морето, независимо в коя част си настанена /по-висок етаж е по-добре/. А във вилите е въпрос на късмет, при тях не от всички има хубава гледка, но пък басейна е по-достъпен.
Благодаря ти  Hug
На мен ми е важна гледката към морето, дъщеря ми пък иска да е възможно най-близко до басейна  Grinning
Ще се съобразя с нея  Heart Eyes
Вила 2 или 3 ще посоча на туроператора.

# 518
  • Sliven, Bulgaria
Къмпингите Витоша и Витоша 1 са на едно място.
До центъра е около 15 мин.

Ето на тази карта е точно показано: http://vitosha-bg.com/contact_us.html
В един двор са, но "Витоша 1" са по-хубави (поне за мен), но и резервацията си я правим една година предварително, защото който е отишъл веднъж задължително повтаря и няма свободни места (почти).
До центъра ние стигаме за 10 мин., но може би е от значение скоростта с която се върви и дали носиш 1-2 деца, или всички вървят...  Препоръчвам с 2 ръце "Витоша 1", в края на следващата седмица отиваме за трети път Simple Smile

# 519
Здравейте! Предстои ни почивка на Китен следващият месец. Ще бъдем с бебе на 1.5 г. Бебка много боледува и се притеснявам ако пипне някой летен вирус какво ще правим. Предварително се опитвам да проуча болниците в Китен, но нищо не излиза. Моля ако някой има информация за болници в Китен да я сподели.

# 520
  • Сф
Болниците са в Бургас.Като бяхме в Созопол, в хотела имаше табела за лекар на повикване с- у заплащане.Дали в Китен изобщо има лекар на разположение в сезона- не знам.Вземи си стандартните лекарства и ако има проблем, все пак детето е много малко( за часове примерно моето се обезводни в Сф) към Бургас.Друг вариант е бърза помощ.Мой познат така викна във Влас, но той си има и хотел там, знаят се.Иначе не знам идват ли и кога...Детето беше с болки в корема, дадоха му хапче и казаха ако не мине за два часа, към Бургас.Той си отиде до Сливен, оказа се апандисит.Носи задължително здр. книжка на детето или ако нямаш, синия лист за педиатър.Моята е голяма вече,но пак нося, недай боже!Приятно и безаварийно море с бебка ти желая!

# 521
има мисля един лекърски кабинет в Китен, намира се на улицата където е ДОДО бийч хотела. Една малка постройка е. Педиатърката е Ок , но винаги има хора. има табела не може да го пропуснете. Плаща се прегледа, ако се наложи има поликлиника в Царево--по близо е от Бургас.

Дано не се стига до там, да търсите подобни услуги, ние винаги почивахме в Китен и незнайно как винаги малкия или аз се разболявахме. от известно време задраскахме Бг черноморието и да ви кажа честно проблеми не сме имали до сега--дано нямаме.

# 522
  • В.Търново
има мисля един лекърски кабинет в Китен, намира се на улицата където е ДОДО бийч хотела. Една малка постройка е. Педиатърката е Ок , но винаги има хора. има табела не може да го пропуснете. Плаща се прегледа, ако се наложи има поликлиника в Царево--по близо е от Бургас.

Дано не се стига до там, да търсите подобни услуги, ние винаги почивахме в Китен и незнайно как винаги малкия или аз се разболявахме. от известно време задраскахме Бг черноморието и да ви кажа честно проблеми не сме имали до сега--дано нямаме.
Къде ходите на почивка?И аз все по-често се замислям за Гърция.

# 523
  • Варна
В Китен има лекарски кабинети и поне 1 от тях беше педиатърски. Това го казвам от личен опит, преди около 10г. бяхме на почивка в Китен и както обикновено се случва на БГ морето ни се наложи да ползваме услугите на педиатъра, беше жена. Така че и сега сигурно има. На повечето места има, по спомен и в Обзор имаше.
Иначе, точно заради заразите ние отдавна се отказахме от БГ морето, последно бяхме на море тук преди 6 г., и за периода след това нито веднъж не ни се случи да се разболеем на море в чужбина. Вярно, повече път, но поне не си проваляш почивката като се проснете на втория ден.

# 524
  • sofia
Почиваме в Китен и Никога не сме имали каквито и да е здравословни проблеми по време на почивката. Детето е на 7 и отново ще сме там.

Общи условия

Активация на акаунт