Китен 2016/2017

• 147 211
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте,
Спонтанно резервирах чрез сайт студио в хотел Хармани.Виждам че в студиото има две легла и разтегателен диван а ние сме 4 човека ( двама възрастни с две деца на 16 и 11 год).Дали не сбърках се чудя още не съм платила и моля ако някой е бил там да сподели впечатления.За първи път ще сме в Китен и всяко мнение ще ми е полезно. Praynig bouquet

# 571
Нямам наблюдения върху хотела, но при всички положения ще Ви е тясно. Peace Децата са доста големи.

# 572
Здравейте! Някой с пресни впечатления от хотел Ариана? Пътуваме в събота и ми се ще да разбера нещо повече. Благодаря.

Ние ще сме там в средата на август,може ли да споделите мнение?

# 573
Писах в другата тема за Хотел Нева, ако някой се интересува от него. Не успявам да копирам поста.

# 574
Здравейте, морски пътешественици Simple Smile Тази година и ние сме се насочили към Китен, най-вече заради добрите ми впечатления от плажа Атлиман. Резервирала съм стая в къща за гости Стамови. Някой има ли впечатления?

# 575
  • Пловдив
Аз вече направих своята почивка в така любимия ми Китен. Отседнах в Хотел Авеню и останах много доволна. Имах много притеснения, тъй като бях с бебе, но сега виждам, че са били излишни. От хотела ми предоставиха кошара, столче за хранене и също така съхраняваха количката на първия етаж, за да не се налага да я качвам с мен в стаята. Хотела не е на плажа, но компенсира с чистота, добро обслужване и внимание към клиента. Аз не търся да съм точно на плажа и за мен мястото беше добро...

Да премина към заведенията за хранене - ами ЕОС тази година се изложиха и то много. Храната, която си поръчах беше видимо на няколко дни (дано не седмици), претоплена и прекалено овкусена (може би, за да прикрие лош дъх Rolling Eyes). Това за мен беше най-доброто място за хранене, а и беше точно до хотела, но ме разочароваха. Пробвах кухнята на Кати, от която също не останах доволна. От кухнята на Слънцето цяла вечер съм повръщала ... Общо взето тази година храненето навсякъде е ужас. С много мъки стигнах до Бодуров (на плажа), който преди съм посещавала и като, че ли не бяха променила стила и храната беше отново вкусна, а рибата прясна.

За бързо хранене открих едно място точно до хотела, в който бях. Нямам представа как се казва, но хората са много мили, а храната е изключително вкусна. За жалост го открих към края на почивката, но за следващия път ще знам.

Водата беше уникална, а плажа много чист. Нямам търпение за новата почивка, а на всички вас приятно изкарване и внимавайте къде ядете, за да не прекарате като мен повечето време в тоалетната Grinning Grinning Grinning

# 576
Здравейте и от мен. На първи август заминаваме за Китен. Ще отседнем в бунгалата на фирма Агролеспроект. Някой отсядал ли е там? Ако можете да ми дадете макко информация за храната от барчето, което е в близост до тях ще съм благодарна, защото ще ходим с дете на две години и половина и ми се иска да съм подготвена и да не рискувам.

# 577
За Сигма, ако може някой да сподели отзиви от тази година как е положението? Базата, храната все е нещо каквото можете? Мисля да го запазя за родителите ми и децата през септември за 2-3 нощувки  Peace

# 578
Здравейте,

Миналата година бяхме в Китен - в хотел ЕОС. Много сме доволни от стаи, мебели, чистота, разположение, персонал. Единствено храната беше ужасна...В никакъв случай не пробвайте ол-инклузив пакетите им... Всички продукти бяха от най-нискокачествените, нямаше никакво разнообразие...Например всяка сутрин закуската беше една и включваше от най-евтините сладка в магазина, мед (като от този в пакетчетата), сандвичи със салами и пастет, домати, краставици, тук-таме в едни тавички изнасяха крем карамел или макарони...За напитки предлагаха сокове (като от степчетата), някакво не много добро кафе, и бяха напълнили вода от чешмата в един диспенсър... Просто храната беше ужасна. Но пък за хотела давам 10.  Peace

# 579
  • Сф
И за кой ЕОС става въпрос, 1 или 2?
Аз бях в Ариана, писала съм в темата На море.Мисля че това са стандартни закуски.При нас млечните продукти бяха на БМК, така пишеше.Два вида салам, пастет, яйца, сладка и мед в пакетчета, масло, маргарин, три вида зърнени, домати, краставици, макарони или кус кус, сладки, но всичко беше прясно .
Не знам какво искаш да кажеш с мед в пакетчета и евтини сладка.
Аз качествена закуска съм виждала само в Лъки Банско, но все пак там е 5звезди.Може ли подробности за обяда, вечерята и паркирането.Набелязах го хотела , изглежда чудесно.За ЕОС 1 говоря.

# 580
Здравейте, може ли някой да сподели мнение за хотел Нео,  Китен?
Благодаря

# 581
  • Сф
Здравейте, може ли някой да сподели мнение за хотел Нео,  Китен?
Благодаря
Само го мернах.В центъра до Лунапарка е, мисля че ще е шумно.Стара соц сграда, дори на външен вид ми изглежда страшен.Като съборетина.На входа към двора му явно виси плакат - басейн 3 лв.Не ми харесва .Не знам за вътре но едва ли ще е ок.Видях и Нева и София, също нискобюджетни, но поне отвън са ок.

# 582
Да, София изглежда свеж отвън. Ние сме в Нева и той си е ок според мен и отвън и отвътре.

Ох, какво е съкратено БО?

# 583
И аз това съм се чудила.Какво е БО?

# 584
  • Сф
И аз това съм се чудила.Какво е БО?
Ама откъде го взехте? Може да е няколко неща.
В туризма сме:
Веd only- цена само на легло, без закуска
BBсъс закуска
HB с вечеря ;FB  и с обяд- full board;

Общи условия

Активация на акаунт