Китен 2016/2017

• 147 211
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте! Изяинявам се, че толкова късно отговарям, но сега смогвам Simple Smile. За Ариана мога да кажа само, че сме много доволни. Храната не беше много на вид, но пък беше различна всеки ден и много вкусна. За седем дни там да чукна на дърво всичко мина по мед и масло без стомашни произшествия, а от нея давах и на 3 - годишната ми дъщеря.Скарата се правеше всяка вечер на момента. Плажа е много близко. Стаите са чисти, чистят се всеки ден. Има много деца и ако са  по - големи става голяма игра. Аз лично не се къпах в басейна, но и той е чист и поддържан. За друго в момента не се сещам, ако имате конкретен въпрос с радост ще отговоря Simple Smile

# 601
Някой с отзиви за Хотел София - стаи, храна, плажа в близост? Ще съм благодарна...

Пред него имаше една пътека, която слизаше точно на плажа или поне така де виждаше от дърветата. Влакчето за Приморско пък спира съвсем близо до Ариана. На мен Ариана и Нева ми се струват много близо, а от Нева само спускахме по улицата и бяхме на центъра, значи и Ариана е близо до центъра.Rolling Eyes

# 602
  • Сф
Е то Китен като цяло не е голям, но 300 метра в жегата не е ок .Ариана не е в центъра. За център визирам общината, лунапарка.Вечер е приятно да се разхождаш , на 15 мин.разстояние е, обаче с деца и багаж😁..
Радвам се, че не само аз похвалих Ариана.Оцелихме хотела тая година.

# 603
Здравейте,
Много се радвам за положителните коментари за хотел "Ариана", харесала съм го за почивка на море за догодина.
Почивалите и все още почиващи в този хотел, споделете дали басейна следобед е в сянка или не?
Усеща ли се влага и мирис на мухъл в стаите, т.к. все пак хотела е в гора? Почивала съм много години в почивна станция точно срещу тази на МВР, сега се казва "Зеленика" и го имаше този проблем, малък, но го имаше.

Пожелавам слънце и топло време на всички!

# 604
  • Сф
На 1 етаж бяхме.Няма влага, мухъл.Басейна е на шарена сянка.За следобед е екстра!И се пълни точно тогава с народ и деца.Това от 1 ви юли.На моето дете не му беше студена водата, на други - обратно.Аз мисля, че на който му е студено, ходи август на море😉

# 605
На 1 етаж бяхме.Няма влага, мухъл.Басейна е на шарена сянка.За следобед е екстра!И се пълни точно тогава с народ и деца.Това от 1 ви юли.На моето дете не му беше студена водата, на други - обратно.Аз мисля, че на който му е студено, ходи август на море😉

Благодаря много, toromanova73! Simple Smile

# 606
  • В.Търново
От 31 юли и ние сме в Ариана и ще давам отзиви.Дано всичко е наред! Simple Smile

# 607
А за семеен хотел Шугър някакви отзиви?   Flutter
Преди 3 години бяхме при тях.
Не ви съветвам да ходите там. За 7 нощувки нито един път не ни смениха чаршафите, банята се наводняваше всеки ден, места за паркиране --забравете. Шума от близкият лагер е голям.
Единственият плюс е че е близо до плажа и до центъра.

# 608
То в Китен, където и да отседнеш, все си на центъра Grinning

# 609
  • sofia
За първи път наех квартира. Срещу станцията на БНТ. Не знам какво да очаквам. Близо е до плажа на който ходим и на снимките изглежда прилично.

# 610
Дай линк да видим къде ще бъдете.

# 611
# 612
За първи път наех квартира. Срещу станцията на БНТ. Не знам какво да очаквам. Близо е до плажа на който ходим и на снимките изглежда прилично.

Местоположението е страхотно. На 2 минути от южния плаж, който за мен е по-добър от северния. Дано и на вас ви хареса.

# 613
И аз да питвърдя, че местенцето е хубаво. Как са цените?

# 614
От 31 юли и ние сме в Ариана и ще давам отзиви.Дано всичко е наред! Simple Smile

Непременно, ще ги очаквам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт