Китен 2016/2017

• 147 231
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Додо бийч е до южния плаж.Жасмин е по близо до Атлиман /хич не са наблизо Simple Smile/
[/quote]

Миналото лято бяхме в Жасмин, но ходехме на Южния плаж, защото ни е любим, пътят за него минава покрай Додо бийч, даже друг хотел между тях няма, затова казвам, че са близо един до друг. Но все пак и двата са еднакво отдалечени от плажовете Северен и Южен сравнено с Принцес и Ариана. Опитвам да помогна на потребителката относно локацията на хотелите, ако за нея това е преоритет разбира се.
[/quote]
Додо бийч се намира на Южния плаж 😅

# 631
След дълга разходка из Китен съвсем не бих казала че Додо Бийч е на плажа. Специално го гледах, защото хваща окото. Може би го бъркаш с друг.

# 632
След дълга разходка из Китен съвсем не бих казала че Додо Бийч е на плажа. Специално го гледах, защото хваща окото. Може би го бъркаш с друг.
Не на плажа но на 100-тина метра

# 633
Додо бийч е до южния плаж.Жасмин е по близо до Атлиман /хич не са наблизо Simple Smile/

Миналото лято бяхме в Жасмин, но ходехме на Южния плаж, защото ни е любим, пътят за него минава покрай Додо бийч, даже друг хотел между тях няма, затова казвам, че са близо един до друг. Но все пак и двата са еднакво отдалечени от плажовете Северен и Южен сравнено с Принцес и Ариана. Опитвам да помогна на потребителката относно локацията на хотелите, ако за нея това е преоритет разбира се.
[/quote]
Додо бийч се намира на Южния плаж 😅
[/quote]

Дидо е на не повече от 100 метра от плажа, но в никакъв случай не е на плажа.

# 634
  • София
Цените на влакчето са променени от няколко дни.3лв възрастен,2 за дете Wink Преди малко минахме покрай спирката им и мъжа ми пита шофьора за разписанието им- от 9 до 21 ч.

# 635
  • Сф
Ами те са няколко влакчета.Били на различни фирми.Явно сте попаднали на кожодера!На неговото влакче пише( по спомен) Приморско-ММЦ- Китен.Той ни взе по- скъпо.Човека от другото влакче което хванахме наобратно се възмути че са ни взели много скъпо.
Тъй че попитайте друг.Ние за 3 дни чухме три различни цени и часове на последен влак.Страшен бизнес!

# 636
Да ви питам за маршрута на влакчето,до къде ходи?Ние ще сме в х-л София и не ми е познат много Китен ,някой ако знае наблизо има ли спирка?

# 637
  • Сф
Да ви питам за маршрута на влакчето,до къде ходи?Ние ще сме в х-л София и не ми е познат много Китен ,някой ако знае наблизо има ли спирка?
Да.Той е след Ариана, мисля че писах.Влакчето минава покрай него.
Моля те пиши за чистотата и храната в София.

# 638

Спира съвсем близо както е описано в горния коментар. После ако има желаещи за ММЦ спира там, после на центъра никъде в Приморско и после на плаж Перла.... И обратно.

Ние явно попаднахме на евтиното влакче, защото двама с две деца ни вземаха 4лв, при условие че казваме, че дъщеря ни е над 7, малко над,  но все пак над,казваха "купи и един сладолед с тия пари" .

# 639
  • София
Знам че влакчетата и фирмите са различни.Вече официално е написано на спирката пред Дъбака новата цена.А спирката е за всички влакчета Wink

# 640
Благодаря ви за отговорите.За хотел София ще пиша отзиви,от понеделник сме там.

# 641
  • Северо=Западналия край
Може ли да ме ориентирате каква е цената на чадър и шезлонг  на южния плаж? Има ли свободна зона която е до морето или свободната е само зад платените чадъри?

# 642
6 лв. беше преди 2-3 седмици. Свободната зона е добре разпределена на Южният плаж, за разлика от Атлиман. Не е само над платените чадъри. Весела почивка.

# 643
  • Северо=Западналия край
6 лв. беше преди 2-3 седмици. Свободната зона е добре разпределена на Южният плаж, за разлика от Атлиман. Не е само над платените чадъри. Весела почивка.
Благодаря!

# 644
Здравейте.Някой да е бил в хотел Китен палас? Обмислям дали да резервирам.далече ли са от двата плажа.

Общи условия

Активация на акаунт