Китен 2016/2017

• 147 130
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
  • sofia
Ами, конкретно питам, от кои места за хранене са доволни потребителите Тази година. Ето, разбрах, че в станцията на БНТ храната вече не е добра. Нещата се променят, качеството също.

# 676
  • София
Ние бяхме с дете на 1 г и 3м, бях се въоръжила с пюрета, но както и очаквах почти не ги яде. Само една вечер бяхме на заведение ( понеже изобщо не сме за заведения с нея, много се изнервя), беще срещу магазина/ хотела Хит, но не съм сигурна как се казваше. Пазарувахме или от магазините или си взимахме нещо готово ( поне изборът е голям) Ресторантът до хотела също предлагаше храна за вкъщи, не сме имали проблеми с храната.

# 677
Здравейте, другата седмица заминаваме за Китен, хотел Съни парадайз. Доколкото разбрах е до автогарата.
Близо ли е до центъра и лунапарка?
Кои заведения за хранене препоръчвате?
Какви са възможностите за разходка до Созопол с градски транспорт?

# 678
Хотела, ако не ме лъже паметта е на влизане в Китен. Център? Не знам точно кое наричате център, но сте близо до улиците с многото навалица вечер. Лунапарка също не е далеч, но плажа си е далеч.
За заведения за хранене, четете назад в темата. Има доста изписано .

# 679
Благодаря за отговора. Никога не съм била в Китен, така че не знам кое е центъра. Интересува ме лунапарка, места за хранене и ако има нещо приятно за гледане. За един удължен уикенд сме. Ходили ли сте на разходка по река Ропотамо?
Какво се разбира под далече е плажа - 10 мин. пеша, повече?

# 680

Това е една от главните улици на Китен.
За плажа, да горе-долу 10-тина минути пеш. Дано не бъркам местоположението на хотела Ви.

# 681
Хотел Съни Парадайз е точно в началото на Китен.До лунапарка е може би 700-800метра .По близкия плаж е северния /Атлиман /

# 682
Здравейте, другата седмица заминаваме за Китен, хотел Съни парадайз. Доколкото разбрах е до автогарата.
Близо ли е до центъра и лунапарка?
Кои заведения за хранене препоръчвате?
Какви са възможностите за разходка до Созопол с градски транспорт?

Съни Парадайс е първият хотел като влезете в Китен. Ние бяхме във Валена миналата година, който е точно до него. Тогава не ме впечатли Съни парадайс, но тази година видяхме, че е ремонтиран и изглежда доста добре отвън.
На 5 минути пеша от плаж Атлиман е и на 15 минути пеша или 3 с кола от плажа на къмпинга. До центъра е близо, на около пет минути пеша е от лунапарка.
Хотелът е точно до автогарата, там може да питате за автобуси до Созопол, има влакче до Приморско.

# 683
  • София
Здравейте момичета,

как стои въпроса със свободната зона на плаж Атлиман? Има ли въобще такава? Как и от къде най-бързо може да се стигне до нея? Утре тръгваме и сме във Вилно селище Жасмин.
Благодаря предварително и приятна почивка на всички Simple Smile

# 684
  • Сф
На Атлиман принципно е пренаселено. Има свободна зона в северния край, за южния край, който ви се пада по близо,  при Зангадор , не знам.Като гледам на картата, и южния ви е близо.Там също има своб зона.Наши приятели един път дойдоха на северния и се отказаха.Буквално кърпа върху кърпа и то юли1 ви..А към къмпинг Китен, който е на южния, има бариера 2 лв е още по рехаво.Точно при устието на реката се стига.Красиво е .
Ние ходихме с колата и на ММЦ и на. Перла в края.Там най- ми хареса!

# 685
  • София
Toromanova73, благодаря Simple Smile Дано намерим нашето място за плаж. Хубав ден.

# 686
Благодаря за отговорите. Нещо интересно да видим по пътя?

# 687
Здравейте!
Нашата почивка мина добре, само малко времето не ни беше много хубаво два дни.
Иначе си прекарахме много добре.
Детето отива на лагер от 10.08 пак в Китен в хотел "Шипка". Някакви отзиви за него?
Знам, че е в началото на Китен само.

# 688
  • област Софийска
Здравейте! Тази нощ пътуваме съм Китен. Тази година не съм резервирала нищо и ще търсим на място. За тези, които са там или са се върнали наскоро: има ли избор на свободни места и ако може да препоръчате нещо?

# 689
  • София
Не е ли много рисковано да тръгвате без резервация.  Rolling Eyes Свекърите ми решиха в последния момент да заминат днес на море и да останат за уикенда, вчера на много места са звънели и никъде нямало места. Днес все пак са тръгнали и  ще пробват на място, но мисля, че са отишли в Поморие.

За Китен в нашия хотел също имаше табела за свободни стаи, но дойдоха хора да питат и им казаха, че нямат. Не мога да разбера защо не си свалят табелите, а само заблуждават хората.

Общи условия

Активация на акаунт