Китен 2016/2017

• 147 148
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
  • sofia
Да и ние така миналата година. Уж имаше паркинг пред хотела, но ни обясниха, че не е желателно да местим колата, щото някой може да заеме мястото...Съответно, едвам запалихме на тръгване...Confused

# 661
  • Северо=Западналия край
Ние сме в Русалка. За хотела - близо е до плажа, храната е много вкусна, стаите са голями,. Персонала е бавен, иначе усмихнат и любезен. Стаите не се чистят както трябва, втори ден оставям хавлиите в леген в банята и никой не ги сменя, явно трябва да ги подсетя. В стаята има мравки....незнам от къде, но са доста. Терасата трябва да се измете, но никой се не сеща ( колкото и да тупам хавлиите навън се случва да си донеса пясък).
Паркирането около хотела е АД! Никакакво място, това ме накара да мисля да се откажа още като пристигнахме. Място се осигурява само на хора с по луксозни коли.... и после ако излезат им се пази.
Има басеин, но е многоооо малък, асансьор който е многоооо тесен Simple Smile.
Иначе хотела е на тихо място, както казах храната е много хубава.
Южния плаж е страхотен. Има хора, но не е така гъчкан като Атлиман.

# 662
Ние в момента сме в хотел Ариана в Китен.Много съм доволна, както писаха и преди мен храната е много вкусна.Стаятя се чисти всеки ден,кърпите се сменят през ден.Намира се в горичка и прохладно. Плажа е пренаселен,но то май навсякъде е така

Здравейте,има ли място за паркиране

# 663
  • Велико Търново
Да, има къде да се паркира до хотел Ариана

# 664
Ни бяхме в Теос Като цяло съм доволна!

# 665
  • Под тепетата
Здравейте момичета, имам въпрос относно хотел Шипка в Китен.Виждам,че офертата им е примамливо ефтина и искам да Ви питам- има ли някой от вас ходил там близките 1-2 години? Как е като база, изхранване, колко е близо или далеч от плажа...такива въпроси.Благодаря  Simple Smile 
https://vipoferta.bg/pochivka-hotel-shipka-kiten-11952.html -това е, който иска да я види Хубав ден

# 666
  • СВИЩОВ
Здравейте момичета, харесах хотел Нева. Някой ходил ли е там, как е базата, храната, има ли паркинг?

# 667
  • София
Здравейте, искам да помоля за препоръка на семеен хотел,тип къща, но да са близо до плажа( предпочитам Атлиман). Южният само заради стълбите го избягвам.
Намерих свободни стаи в семейни хотелчета на ул. ВЪЗРАЖДАНЕ, Пирин, но не се сещам как се стига до плажа. Близо са, но пак ли трябва да стигна до ул. Атлиман и по ул. БРИЗ ( идваща от киното),та през горичката или има по пряк път?
Благодаря

# 668
Здравейте,

никъде няма мнения за хотел Радис. Случайно някой да е бил там с хранене, че в момента има много добра оферта?

# 669
  • sofia
Изглежда много приятно хотелчето.
Аз да поразпитам върнатите се от Китен, къде хапвахте вкусно тази година?
Миналата година отписахме любимата си механа Елит...Хапвахме главно от храната за вкъщи на Атлиман.

# 670
Ние хапвахме в механа Воденицата и беше много вкусно. Пърленката я сънувам Grinning Но обикновено трябва предварителна резервация, защото напливът е голям Simple Smile

# 671
  • София
Има ли някой с скорошни впечатления от Хотелско селище Жасмин? Интересува ме най-вече храната и чистотата. Ще бъда с малко детенце 1,5 год. и се притеснявам от качеството на храната или да помъкна пюрета.

# 672
Привет на всички! След месец тръгваме за Китен! Ще отседнем в хотел София, та препоръчайте ми местенца за хапване наоколо! Слънчево лято на всички!

# 673
Да кажа като завърнала се от Китен, хапвахме в Ралица 89, до стълбите на Южния плаж. Вкусно ни беше.
А странджанки си вземахме за 1,50лв. точно срещу двата батута в близост до заведението посока Русалка, не знам как да го обясня дано се разбра  Grinning

# 674
Има ли някой с скорошни впечатления от Хотелско селище Жасмин? Интересува ме най-вече храната и чистотата. Ще бъда с малко детенце 1,5 год. и се притеснявам от качеството на храната или да помъкна пюрета.

На тази възраст по-добре си носи пюрета.
Когато децата ми бяха малки носех на морето  в заварени бурканчета за първите 1-2 дни супички, които аз съм приготвяла. Транспортирах ги в хладилна чанта.
Преди време мисля,че имаше детска кухня в Китен, но може и да се бъркам.
Провери! Ще ти е голямо улеснение.
За Жасмин нищо не мога да кажа. Бях го харесала преди време, но ме отблъсна музиката от съседните заведения. Само това. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт