Сара, Ангад, Киншук и Парул в Цветовете и след това: Saubhagyalaxmi - Тема 3

• 62 145
  • 624
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!  Hug nansim, JIVAAZ - радвам се, че продължавате да пишете в темата ...  smile3501 Благодаря ви за всички прекрасни снимки, клипчета и коментари - прочетох ви с удоволствие ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts По отношение на въпроса към мен свързан с темата - аз не съм се отказала от темата, но напоследък нямах никакво време за нея.  smile3503 Занимавах се с други важни неща - и продължавам да го правя! Но ще продължа да пиша и тук, когато мога ...  newsm76 newsm76 newsm76 Темата няма да престане да съществува - така, че на воля можете да си пишете в нея - да коментирате любимците ни, сериала и нещата свързани с тях ...  newsm51 Когато мога и аз ще го правя и ще пускам най-новото ...  newsm10

Клипчетата със Сара и Ангад от рождения й ден, както и останалите с тях са уникални - двамата са невероятно сладки!!!  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! love001 ura Свалих клипчетата от istagram и ги качих така, че да можете да ги свалите ...  lovekiss lovekiss lovekiss Предполагам, че клипчето от ютуб сте си го свалили и сами - ако не ще кача и него!!!   newsm18 Heart Eyes Flushed

http://dox.bg/files/dw?a=6432bc8fa7

http://dox.bg/files/dw?a=9bd438cd24

http://dox.bg/files/dw?a=72849b743e

http://dox.bg/files/dw?a=d16581baa8

http://dox.bg/files/dw?a=4e90d2fb99

http://dox.bg/files/dw?a=c8c93266b6

http://dox.bg/files/dw?a=5863ec941d

http://dox.bg/files/dw?a=4712ffd066

http://dox.bg/files/dw?a=254753ec4c

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 22:16 от Roxis

# 106
Ето и една невероятна снимка, която Сара пусна заедно с Ангад от рождения й ден!!!  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! love001 ura Под нея написа и чудесно съобщение към него ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Пускам съобщението й с превод - уникално е!!!  smile3525 Heart Eyes Flushed Flushed family ppp grinning039

I m in love with this one 😍 what a pic haina ??? #bff#bestieeee#sangad#ssarakhan#angadhasija#us#crazyyy#family  newsm76 newsm76 newsm76

Сара: Аз съм влюбена в този човек. Каква снимка нали??? #Най-добри приятели завинаги #Най-добрият #Сангад #Сара Кан #Ангад Хасиджа #Ние сме Луди #Семейство txtloves txtloves txtloves

# 107
Нови невероятни снимки на Сара!!!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts

Ето снимка на Сара с партньора й Vivek Dahiya, с когото в момента се снимат в сериала Kavach!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts

Още снимки на Сара с нейни приятели ... newsm76 newsm76 newsm76

Ето и няколко нови снимки на Ангад!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Преди 3 дни Ангад и жена му имаха годишнина - ето една снимка от там!  smile3525

# 108
Нови невероятни снимки на Киншук - на първата е заедно със съпругата си Дивия Гупта! Много са сладки, а навсякъде Киншук е очарователен сладур и чаровник ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves Oha! ura

Ето една невероятна снимка на Киншук/ Ранвир и жена му заедно с Ангад, неговата жена и техни приятели ... lovekiss lovekiss lovekiss

Още снимки на Киншук с негови приятели ...  newsm76 newsm76 newsm76

# 109
Приятели, искам да ви почерпя от сърце, защото днес баща ми има имен ден - да ми е жив и здрав и винаги да ни радва ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts  newsm76 txtloves Oha! ura

Много ми хареса посланието към поздрава: Три неща, които не трябва да губиш: Вяра, Надежда, любов!!! txtloves txtloves txtloves  Приятна вечер на всички ...  family

# 110
Приятели, искам да ви почерпя от сърце, защото днес баща ми има имен ден - да ми е жив и здрав и винаги да ни радва ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts  newsm76 txtloves Oha! ura

Много ми хареса посланието към поздрава: Три неща, които не трябва да губиш: Вяра, Надежда, любов!!! txtloves txtloves txtloves  Приятна вечер на всички ...  family

Здравей, Роси!  Hug
Много се радвам да те видя отново! Благодаря за чудесните снимки и за клипчетата. Успях да си ги изтегля и аз. Още веднъж благодаря!  newsm51 Ще ти бъда благодарна ако качиш и клипчето от You Tube - Сара и Ангад са много сладки там. Жалко, че не разбирам какво казват, но доколкото усещам нещо се шегуват двамата, поне така мисля.
Макар и със закъснение - Честит имен ден на баща ти! Да ти е жив и здрав още дълги години, за да ти бъде опора в живота!  smile3525

# 111

Здравей, Роси!  Hug
Много се радвам да те видя отново! Благодаря за чудесните снимки и за клипчетата. Успях да си ги изтегля и аз. Още веднъж благодаря!  newsm51 Ще ти бъда благодарна ако качиш и клипчето от You Tube - Сара и Ангад са много сладки там. Жалко, че не разбирам какво казват, но доколкото усещам нещо се шегуват двамата, поне така мисля.
Макар и със закъснение - Честит имен ден на баща ти! Да ти е жив и здрав още дълги години, за да ти бъде опора в живота!  smile3525

Благодаря ти за прекрасните пожелания nansim!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Те означават много за мен ...  txtloves txtloves txtloves Дай Боже да е така - татко и всички ние да сме живи и здрави още дълги години ... Praynig Praynig Praynig Two Hearts Two Hearts Two Hearts family

Ето клипчето на Сара и Ангад от рождения й ден, което е качено в youtube!!!  lovekiss lovekiss lovekiss Двамата наистина са супер сладки ...  smile3521 Kissing Heart Two Hearts txtloves Oha!

http://dox.bg/files/dw?a=b0f53aa88b

А това е линк за един сайт, чрез който можете да си сваляте клиповете от youtube - бързо, лесно и удобно ...  newsm44 newsm44 newsm44 Просто копираш линка на клипа - даваш му: Продължи и вече ти излиза размера на видеото - избираш най-добрия - даваш: Старт и после вече като се изпълни изцяло процентите даваш Свали и готово! Започва да го сваля ...  smile3521 Kissing Heart ura Давам ви го за всеки случай ако попаднете на някой клип, които искате да си свалите от там - пък аз не съм на линия ...  newsm76 newsm76 newsm76

http://www.clipconverter.cc/bg/

# 112
Тази вечер Киншук е бил на рожден ден на своята добра приятелка - Саная Ирани, която ние познаваме като Куши в "Пътеки към щастието"  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Киншук и съпругата му са много добри приятели на Саная и нейния съпруг Мохит!!!  newsm18 Heart Eyes Flushed На рождения й ден освен Киншук можете да видите и други познати лица от актьорските среди - а именно колегите на Саная от "Пътеките" начело с Барун Собти/ Арнав!  smile3501 newsm76 Two Hearts Можем да видим и актрисата Ритхи Догра изпълняваща ролята на Адити в "Светлината" - тя също е голяма приятелка на Саная Ирани ...  lovekiss lovekiss lovekiss Всички са супер, а Киншук е голям сладур и чаровник ... txtloves txtloves txtloves

# 113
Роси, отново ти благодаря!  Hug  newsm51
Надявам се скоро да приключиш с работата си и отново да те виждаме по-често и в тази тема. Наистина ни липсваш!

JIVAAZ, ще се радвам ако и ти споделиш свои мисли и впечатления за нашите любимци - Сара, Ангад, Киншук и Парул. Всичко, което е свързано с тях в живота - нови проекти, други изяви - всичко ни интересува. Така, че можеш да споделяш с нас всичко, свързано с тях.

# 114
   Много ви благодаря, че отново "задвижихте" любимата ми тема! Щастлива съм, че започнахме като фенове на един филм, а все повече се чувстваме като съмишленици, които споделят една житейска философия. Защото екранното и реалното поведение на четиримата актьори, взаимоотношенията между  тях явно се съотнасят с някакви важни неща в нашите собствени светове. Аз продължавам да си мисля и да усещам, че връзката между Сара и Ангад е много повече от една класическа любовна история. Радвам се на шанса - чрез вас - да разбера какво наистина е голямото хубаво нещо, което свързва двамата... за  да го съпреживея и аз! Сигурно ще ми повярвате, че доста от ежедневните си проблеми решавам по-лесно, като си пусна съответния епизод - имам всичко, което ми е харесало! - или разглеждам албумите си с техни снимки... Сякаш те са мои деца и с тях съм в един друг - прекрасен - млад, безкраен живот, изпълнен с вяра, надежда и любов! Пожелания за здраве и честити дни на любимите ни хора - именници!

# 115
   Много ви благодаря, че отново "задвижихте" любимата ми тема! Щастлива съм, че започнахме като фенове на един филм, а все повече се чувстваме като съмишленици, които споделят една житейска философия. Защото екранното и реалното поведение на четиримата актьори, взаимоотношенията между  тях явно се съотнасят с някакви важни неща в нашите собствени светове. Аз продължавам да си мисля и да усещам, че връзката между Сара и Ангад е много повече от една класическа любовна история. Радвам се на шанса - чрез вас - да разбера какво наистина е голямото хубаво нещо, което свързва двамата... за  да го съпреживея и аз! Сигурно ще ми повярвате, че доста от ежедневните си проблеми решавам по-лесно, като си пусна съответния епизод - имам всичко, което ми е харесало! - или разглеждам албумите си с техни снимки... Сякаш те са мои деца и с тях съм в един друг - прекрасен - млад, безкраен живот, изпълнен с вяра, надежда и любов! Пожелания за здраве и честити дни на любимите ни хора - именници!
Здравей, JIVAAZ!  Hug
Прочетох поста ти и останах изумена - сякаш аз съм го написала, като че ли чета моите мисли. Напълно ти вярвам, защото и аз се чувствам по същия начин. Не знам с какво точно Сара и Ангад ме плениха. Може би образите, които пресъздадоха в Цветовете твърде дълбоко ме докоснаха или красивото им приятелство извън екрана много силно ме впечатли - не мога точно да преценя. Знам само, че когато ми е "криво" или имам проблеми, също като теб си пускам някой от любимите ми епизоди или клипчета с тях двамата (които съм си сложила в "любими") и по този начин ми става по-леко.
Надявам се наистина тази тема да продължи да съществува и най-вече да се включат още съмишленици (както казваш ти) и да споделяме своите мисли и вълнения.
Хубав ден и успешна нова седмица на всички!  Simple Smile

# 116
     Наистина е хубава седмица - започна с повторението на епизода за първата брачна нощ на Садна и Алек. Имам запис на подобен епизод и песента от "Императорът и розата" - филм, в който артистите са също много красиви и талантливи - но тази тръпка на очакването за сбъдване на  бленувано щастие с любимия от "Цветовете", тази магия от погледи, докосвания, прошепнати думи, дори от ароматите, които излъчват телата на влюбените преди абсолютната наслада от сливането в едно.... не-по-сти-жи-мо е от друга актьорска двойка! Тази седмица съм щастлива!

# 117
Здравейте  Hug Някой знае ли къде мога да гледам сериала със Сара - Hamari adhuri kahani? Доста търсих в интернет, но не го намирам. Ако някой знае, моля да ми даде линк!  newsm78

# 118
Аууу сладурчета  txtloves txtloves

# 119
Ии за лека вечер с тази невероятна снимка. Вижте само как го е целунала , обожавам да ги гледам така  Two Hearts newsm51

Общи условия

Активация на акаунт