Още откакто разбрах онзи ден ми стана много криво - не следя Булката, но съм попадала на епизоди с нея!
Младо, красиво, успяло момиче - как може да посегне на живота си и то заради приятеля си, който очевидно е бил голям подлец и измамник! Напоследък все я е тормозил - дори я е биел.
Накрая уж Пратюша се е самоубила като се е обесила! Опитали са се да я спасят, но не са успели ...
Жалко за горкото момиче - да почива в мир!
Има подозрения и към приятеля й и сега се води разследване - аз знам Пратюша понеже беше една от най-добрите приятелки на Сара
Много тъжна история - Сара е потресена и казва в интервю, че никой не е харесвал приятеля на Пратюша и всички многократно са я предупреждавали, че не е за нея - но тя не ги е послушала!
Сара и всички останали близки, приятели и почитатели на Патюша са потресени ...
Сара дори отказва да повярва, че Пратюша сама е посегнала на живота си - приятелите й също - затова водят разследване.
Вече дори са кремирали тялото ...
Освен близка приятелка на Сара, беше и близка приятелка на Ангад! Тримата заедно са в едно от любимите ми предавания с тях ...

Ето и изявлението на Сара - то също е взето с превод от тук: 

Бъдете живи и здрави и много, много щастливи и обичани ...
Аз също имам имен ден днес затова искам да ви почерпя - макар и виртуално ...

Те означават много за мен ... 
Над линковете ще пиша, кои отбори играят - когато е отбора на Сара или Ангад също ще отбележа и линка ще е одебелен ...

Сара играе като капитан на своя отбор, но за съжаление отново не видях Ангад ... 

Двете са се снимали - пускам общата им снимка, както и линк за официалната фен страница на Парул във facebook ...
Тук можете да видите няколко кратки клипчета със Сара и Парул, както и други нейни снимки ...

До тук този сериал има над 360 епизода! Ето няколко клипчета с Парул за присъединяването й ...
Много се радвам, че пак ще я видим на екран ... `
Много се радвам, че вече ще можем да следим и него и да гледаме какво пуска ...
Ето едни невероятни снимки, които Киншук пусна от рождения си ден - празнувал е заедно със съпругата си Дивия Гупта, както и с родителите си, дядо си и сестра си ...
Много са сладки с жена му ...

Както знаете тя и годеника й са от най-добрите приятели на Сара и Ангад ...
След като гледах Шишри в Сияйна Луна съм повече от очарована от нея - освен, че е много красива е и много талантлива!!!

До колкото разбрах Сара е ходила на гости в дома му - видяла се е и с жена му ..
Жалко, че не са пуснали общи снимки.
Ето още невероятни снимки на Сара и Ангад зад кадър докато снимаха Saubhagyalaxmi!!!
Още ме е яд, че не направиха тях двойка още в началото, ами ни занимаваха с някакви други и резултата беше налице - накрая спряха сериала само след няколко дни участие на нашите ...
Дано скоро Сара и Ангад заснемат нов сериал заедно, но като двойка от самото начало - някой сериал изцяло за тях - а не такъв дето да идват по средата ...

Препоръчани теми