Сара, Ангад, Киншук и Парул в Цветовете и след това: Saubhagyalaxmi - Тема 3

• 62 199
  • 624
  •   1
Отговори
# 465
Здравей,  yaana_salekh! Hug
Радвам се, че отново си тук! Simple Smile

# 466
Здравейте! Heart
Вероятно вече сте гледали интервюто със Сара и Ангад в Juzz Baat . Аз си го пуснах днес и ми стана много смешно, когато дойде Пари и започна да обяснява как преди години, като е отишла на събитие с Ангад са я попитали какво прави с него и къде е Садна (мислели са, че му е жена и в живота, освен в цветовете)..Smile
Интервюто беше изпълнено с емоции, много ме зарадва, че след толкова време ги видяхме пак заедно!! Надявам се да има повече такива интервюта и кой знае може би нов проект:hearts:

# 467
Здравейте! Heart
Яна, много се радвам, че отново се завърна в темата! Hug
Много ти благодаря за коментара относно появата на Пари в предаването. Честно казано аз не разбрах почти нищо от интервюто, понеже не знам езика, но благодарение на Роси и на теб доста от нещата ми се изясниха. Още веднъж огромно благодаря и на двете! Gift Heart Flowers Hibiscus Flowers Cherry Blossom
И аз се надявам да виждаме по-често Сара и Ангад заедно в такива предавания, а ако ни зарадват и с общ проект ще бъде чудесно! Дано да се случи! Hands Pray
Желая ви хубав ден, изпълнен с много усмивки и чудесни преживявания! Simple Smile

# 468
Предаването със Сара и Ангад е наистина страхотно - изгледах го с голямо удоволствие. HugHugHug Двамата са много готини и сладки - личи си, че са си много близки и отлично се забавляват заедно ... HeartHeartHeart

В началото Сара беше много хубава докато танцуваше и водещият я представи - после много се смях, когато тръгна да представя Ангад, но той не излиза, а Сара се хили - оказа се, че Сара е скрила дрехите на Ангад, за да може да видят какво страхотно тяло има ... Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye Водещият само как пригледа - не можеше да повярва ... JoyJoyJoy По едно време Ангад се появи и подгони Сара да му върне дрехите - много забавен момент. Двамата са големи скици. Сара не спираше да говори какво страхотно тяло има Ангад - после му върна дрехите и той отиде да се облече ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

По едно време мисля, че водещият попита Сара за Ангад и тя му каза, че й е най-добрият и близък приятел. Затова така го бъзика - но водещият май й припомни, че е женен, но Сара изцепи нещо от рода - не ми пука! Поне аз така разбрах - може и да бъркам ... GrinningGrinningGrinning След това най-накрая Ангад се появи представен от водещия - двамата със Сара седнаха и водещия започна да им задава въпроси. Първо обаче се пошегува с тях - накара ги да станат от канапето, защото имал друго нещо, на което да седнат - изведнъж им донесоха вана, в която да седнат, а Сара и Ангад се засмяха. Това не е случайно защото и двамата са известни с разни случки с вана - затова и водещия реши да се пошегува с тях по този начин. Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

И тук вече да мина на темата за това, което разбрах от интервюто им. Първо водещият попита Сара за едни снимки пуснати случайно във instagram от нейната сестра - там Сара се къпе гола в банята. Wink Не съм сигурна снимка ли е било или видео, но без да иска сестрата на Сара - Айра го е пуснала в профила си. Когато се е усетила само след минути - веднага го е изтрила, но който го е видял през това време не е пропуснал да го разпространи. Disappointed И тук водещия попита Сара за това - тя каза, че е станало случайно - сестра й я щракнала за да се пошегува, но без да иска е натиснала бутона за споделяне и така се е явило в нета. После веднага го е изтрила - Сара се извинява на всички и казва, че това не е умишлено. Водещият дори повика сестрата на Сара - Айра именно заради това, за да обясни и тя ситуацията - и Айра каза, че тя и виновна и го е направила без да иска. После двете имитираха случката как Сара си се е къпела във ваната и Айра я щракнала. Grinning После Айра си тръгна - водещия пък попита Ангад за неговите голи снимки във вана и голите му снимки от фотосесия, която е заснел. До колкото разбрах Ангад обясни, че са му предложили подобна фотосесия каквато правели и някои от най-известните големи актьори - и след като семейството му нямало нищо против, той се съгласил, защото също искал да я направи ... HugHugHug Нали именно една от тези снимки беше коментирала Сара - колко готин бил Ангад, какво тяло има и т.н. - нищо чудно че сега му крие дрехите ... Kissing FaceKissing FaceKissing Face След това водещият кара Сара и Ангад да играят на някаква игра с въпроси, на която да отговарят с 2 отговора - но и тук не разбрах какво точно ги пита. Сара и Ангад обаче бяха много сладки и забавни - на някои места мислеха еднакво - на други имаха и различия. Но само се закачаха през цялото време ... HeartHeartHeart

След това стана на въпрос за сватбата на Сара с Али Мерджант - честно казано и аз не разбрах добре тази част. Ако някой може - дано да ни преведе по-важното! Hug Разбрах само, че Сара каза, че това не е било трик заради шоуто - просто е била млада и е сгрешила. Явно защото брака й не изтрая дълго и тя се разведе. Thinking Доста неща говори, но не ги разбрах. После водещия я попита за това какво очаква от брака - дали вярва в него и т.н. някакви такива неща - Сара изтърси нещо, от което Ангад се засмя и двамата почнаха да се споглеждат, но и това не разбрах. HeartHeartHeart Попитаха я дали би се омъжила - тя каза, че май не държи на това, но зависи - може би с времето ще мисли различно. Водещия я попита дали си има приятел сега - Сара каза, че е сама от 2 години и си е много добре така ... Kissing HeartKissing HeartKissing Heart След това водещият попита Ангад за брака му с Пари - тогава Ангад започна да разказва как се е оженил за нея. Каза, че това е било ангажиран брак и че майка му я е избрала за него. По това време той е снимал "Цветовете на любовта" - някъде в началото. Един ден майка му се обадила и му казала, че му е избрала жена и трябва да се ожени ... Wink Ангад разбира се се е съгласил - после трябвало да говори с режисьора на "Цветовете" Раджан Шахи и да го помоли да отсъства за малко - той разбира се му е разрешил заради сватбата. Grinning До колкото разбрах водещият попита Ангад как така се е съгласил веднага с избора на майка си - явно без да е виждал въобще жената. Тогава Ангад започна да разказва, че той е загубил баща си много рано. Именно тук беше на път да се разплаче. Disappointed Ангад каза, че двамата с по-малкия му брат са загубили баща си и на тях им е останала само майка им, която винаги е била до тях и се е грижила за тях и като майка и като баща. Ангад каза, че ако не е била майка им - не знае дали са щели да се справят Sob И именно тогава мисля е момента, когато Сара погали Ангад, за да го успокои. Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Един вид Ангад каза, че много обича майка си и много й вярва. И понеже тя винаги е била до него - когато му е избрала жена, той е приел без да се замисли. Защото уважава избора й - и защото е благодарен на майка си и я обича. Все пак тя винаги е била до него и му мисли най-доброто. Поне това разбрах аз от казаното от Ангад ... HugHugHug

После пускаха едно клипче на Ангад на което танцува и водещият го накара и там да изтанцува този танц - разбира се Ангад хвана Сара и двамата заедно започнаха да танцуват. HeartHeartHeart Този момент е изключителен - двамата танцуват невероятно и са толкова сладки и забавни ... Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Обожавам приятелството и дружбата им - както самите те казаха. Запознали са се по време на снимките на "Цветовете" и са си станали много близки и така днес след толкова години са си като семейство ... YumYumYum Водещият наистина е много добър и умее да ги предразполага ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Накрая водещият отново повдигна въпроса за брака на Ангад и като изненада покани в студиото жена му и дъщеря му. Ангад и Сара бяха много изненадани и направиха много забавни физиономии ... Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye След като се поздравиха и Пари седна - водещия я пита за брака й с Ангад и тя каза, че е ангажиран брак. Тя не е го е познавала преди това. Каза, че нейната майка и неговата майка са били добри добри приятелки и са уговорили брака им. Един ден майка й и е казала - ще се омъжиш за Алек на Санда.- Ангад - от сериала "Цветовете на любовта" от двойката Алек и Санда. И така станало всичко ... Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Поне аз така разбрах ... После питаха детето за баща му и то казваше колко го обича Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts Накрая водещият ги накара да направят импровизирана сватба тук - да си разменят герлянди пред малката и да обиколят масата. Ангад даже почна да рецитира някакви слова и каза на Пари, че я обича. Сара пък сложи воала на Пари, после връчи герляндите на двамата и хвърляше цветчета. Те обиколиха 1-2 пъти и така - дъщеря им Ангел беше щастлива, а Сара я прегръщаше. Накрая благодариха на водещия - той също им благодари за участието. Наистина много интересно шоу ... HugHugHug Това разбрах аз - дано съм помогнала - а ако някъде не съм разбрала добре, може някой да ме поправи ... Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

Ето още 2 нови снимки - Ангад със Сара и жена си - много забавна снимка! На другата пак те само, че с водещия и дъщерята на Ангад ... Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

Роси, водещият пита Сара дали е знаела, че Али се е оженил за нея зареди пари. На нея разбира се и стана много неловко и изглеждаше не знаеше за това, а водещия допълни, че е разговарял лично с Али и той е потвърдил, че брака се е състоял зареди пари..Disappointed Разпитва я и за връзката и с Парас и Ришаб. Сара с усмивка обяснява, че и се е искало да бъде нечия жена и да се държи като съпруга.. тук Ангад я погледна много изненадано и започнаха да се смеят.. Бяха много сладки Heart Stuck Out Tongue 
Ако не сте разбрали още нещо от интервюто, пишете ще преведа! Innocent
Хубава вечер! Flowers Hibiscus

# 469
6 Август е... Честит рожден ден на Сара Кхан!! Gift Heart Innocent Рожденичката е в Дубай заедно със сестра си Айра. Пожеланията в социалните мрежи валят,и Ангад също не пропусна да я поздрави. Smirk Heart Exl

# 470
Здравейте! Heart
Вероятно вече сте гледали интервюто със Сара и Ангад в Juzz Baat . Аз си го пуснах днес и ми стана много смешно, когато дойде Пари и започна да обяснява как преди години, като е отишла на събитие с Ангад са я попитали какво прави с него и къде е Садна (мислели са, че му е жена и в живота, освен в цветовете)..Smile
Интервюто беше изпълнено с емоции, много ме зарадва, че след толкова време ги видяхме пак заедно!! Надявам се да има повече такива интервюта и кой знае може би нов проект:hearts:

Роси, водещият пита Сара дали е знаела, че Али се е оженил за нея зареди пари. На нея разбира се и стана много неловко и изглеждаше не знаеше за това, а водещия допълни, че е разговарял лично с Али и той е потвърдил, че брака се е състоял зареди пари..Disappointed Разпитва я и за връзката и с Парас и Ришаб. Сара с усмивка обяснява, че и се е искало да бъде нечия жена и да се държи като съпруга.. тук Ангад я погледна много изненадано и започнаха да се смеят.. Бяха много сладки Heart Stuck Out Tongue 
Ако не сте разбрали още нещо от интервюто, пишете ще преведа! Innocent

Здравей Янче ! Hug Първо искам да кажа колко много се радвам, че отново те виждам в темата ... Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Благодаря ти от сърце за превода на нещата, които не разбрахме от интервюто със Сара и Ангад от шоуто Juzz Baat  - страхотна си. HeartHeartHeart Това шоу е наистина невероятно, а Сара и Ангад са изключителни през цялото време. Напълниха ми душата - личи си колко са си близки и как се забавляват заедно ... Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts А появата на Пари беше толкова забавна - те първо как пригледаха!!! Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye И нещата, които тя е казала са много забавни и интересни. Значи хората са си мислели, че Сара е жена на Ангад и в живота - ами те са си често заедно, та нищо чудно ... Animal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes Cat Чудесно е, че ти разбираш езика и можеш да ни помагаш с превод, когато се налага ... HugHugHug Много ми хареса и танца на Сара и Ангад - винаги съм обожавала танците им ... YumYumYum Дано в бъдеще Сара и Ангад продължат да ни радват с нови общи изяви, срещи, участия в предавания - а защо не и с нов общ сериал или проект където да са водеща двойка. Би било уникално ... Hands PrayHands PrayHands PrayHands PrayHands Pray

# 471
Честит Рожден Ден на Сара и от мен! Пожелавам й всичко най-хубаво - много здраве, щастие, любов, успех и усмивки. Още много незабравими моменти с Ангад ... HeartHeartHeart Надявам се двамата да ни зарадват с още много общи моменти и с нов общ сериал Hands PrayHands PrayHands Pray Янче[/b] - благодаря за снимките!!! HugHugHug Аз ще ги пусна отново - ще пусна и поздрава на Ангад с отговора на Сара до него, а след това той й писа отново ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart Пускам и превод - много им се радвам. Вярвам, че когато живот и здраве Сара се върне в Мумбай ще отпразнува рождения си ден с Ангад ... Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Ангад: Честит, Честит, Честит, Честит/ Щастлив Рожден Ден на красивото момиче отвътре и отвън - Сара Кан. Бог да те благослови HeartHeartHeartHugHugHugBirthdayBirthdayBirthday

Сара: Обичам те Ангад

Ангад: Сара  HeartHeartHeartHugHugHugBirthdayBirthdayBirthday

# 472
Сара отпразнува скромно рождения си ден в Дубай, дано като се върне в Мумбай да организира парти  Kissing Face Tada

Свалих клипче от инстаграма и, ето линк към dox-a ако искате да си го свалите   Flowers Hibiscus Gift Heart -->

https://ndox.abv.bg/download?id=8359225e6e

# 473
На връх рождения си ден Сара се озовава в спешното отделение в Дубай зареди хранително натравяне. Disappointed Relieved Тя публикува снимка в инстаграм и уведоми феновете си, че вече е добре!! Innocent Hands Pray

# 474
Ухааа, приятели - супер щастлива съм! HeartHeartHeart На 14 август беше концерта на певеца, с когото Сара пее. Той е близък приятел на Сара и Ангад!!! Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Най-хубавото от всичко е, че Сара ходи на концерта му заедно с Ангад. Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Тя вече си е в Мумбай - Ангад дойде в дома на Сара, после заедно бяха на концерта. Пяха, танцуваха, забавляваха се до късно през нощта .Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart.. Явно е имало парти и след самия концерт - защото двамата танцуваха. А след полунощ в Индия - Честитиха и Деня на Независимостта на страната, която празнуват на 15 август ... Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Сара и Ангад са толкова сладки, готини и прекрасни заедно - забавляват се максимално - супер много им се радвам ... Animal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes Cat За щастие двамата пуснаха един куп общи клипове от концерта, от дома на Сара, от колата докато пътуват - по време на самият концерт и след това. Общо 18 общи клипчета ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart Аз успях да ги сваля и ги качих така, че да можете да си ги изтеглите и вие. Направих и стоп кадри на Сара и Ангад от първия клип. Когато имам време може да пусна и от останалите. Wink Двамата са много сладки - всички клипчета са супер, а певеца пее страхотно. HugHugHug Направо се пренесох в атмосферата ... Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

https://ndox.abv.bg/download?id=84fc6464fb

https://ndox.abv.bg/download?id=dd4f015270

https://ndox.abv.bg/download?id=e33142343d

https://ndox.abv.bg/download?id=9adc22c0d3

https://ndox.abv.bg/download?id=3034fa2173

https://ndox.abv.bg/download?id=3a6a345eb9

https://ndox.abv.bg/download?id=9f0bdff5ae

https://ndox.abv.bg/download?id=11e2e35df3

https://ndox.abv.bg/download?id=841e36514a

https://ndox.abv.bg/download?id=dd4f485483

https://ndox.abv.bg/download?id=b033fd551d

https://ndox.abv.bg/download?id=4fed1cb381

https://ndox.abv.bg/download?id=b019896ca2

https://ndox.abv.bg/download?id=92c78528ce

https://ndox.abv.bg/download?id=e00071a8e2

https://ndox.abv.bg/download?id=75fc3bfc4a

https://ndox.abv.bg/download?id=eed6704a04

https://ndox.abv.bg/download?id=fddeaa552c

# 475
Ехаа! Роси, прекрасен подарък си ни донесла! Нямам думи! Благодаря от сърце! Hug Heart

# 476
Ехаа! Роси, прекрасен подарък си ни донесла! Нямам думи! Благодаря от сърце! Hug Heart

nansim - супер много се радвам, че нещата които пуснах са ти харесали и съм те зарадвала толкова много ... HugHugHug И аз много им се радвам Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Този път Сара и Ангад ни зарадваха с доста видеа - както се казва да им се насладим подобаващо ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Ето и една нова невероятна снимка, която Сара и Ангад пуснаха на 14 август 2018 - вечерта на концерта. Много са готини и сладки ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Янче - благодаря за споделената информация и за снимките. HugHugHug Жалко за случката с хранителното натравяне на Сара - но важното е че вече е добре ... Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Още нещо - Янче:

Скрит текст:
Видях, че си ми писала лично съобщение - но няма как да ти отговоря - пише, че си си заключила кутията за получаване на съобщения. Ако е нещо важно - питай тук HugHugHug 

# 477
Ето и една нова прекрасна снимка на Ангад и Киншук от тази вечер 16 август 2018!!! Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart Двамата празнуват нещо заедно с жените си и други техни приятели - мисля, че е нещо свързано с бебчетата на Киншук... HugHugHug Супер много се радвам да видя, че Ангад и Киншук/ Алек и Ранвир са като истински братя и в реалния живот ... HeartHeartHeart Пускам и още 2 нови невероятни снимки на Киншук - както винаги е супер сладък, готин и очарователен ... Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 478
Направих и няколко стоп кадъра със Сара и Ангад от второто видео, което двамата пуснаха HugHugHug Тук са в колата на път за концерта ... HeartHeartHeart Не мога да им се нарадвам - толкова са сладки и прекрасни заедно - дано ни радват с още много общи изяви, срещи, проекти, снимки и клипчета ... Hands PrayHands PrayHands PrayKissing HeartKissing HeartKissing HeartKissing HeartSparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

# 479
Роси, благодаря за снимките и клипчетата на Сара и Ангад Heart Heart
Между другото ето нещо ново от Сара и Парул Innocent Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт