Радвам се, че отново си тук!

Двамата са много готини и сладки - личи си, че са си много близки и отлично се забавляват заедно ... 

Водещият само как пригледа - не можеше да повярва ... 

По едно време Ангад се появи и подгони Сара да му върне дрехите - много забавен момент. Двамата са големи скици. Сара не спираше да говори какво страхотно тяло има Ангад - после му върна дрехите и той отиде да се облече ... 

След това най-накрая Ангад се появи представен от водещия - двамата със Сара седнаха и водещия започна да им задава въпроси. Първо обаче се пошегува с тях - накара ги да станат от канапето, защото имал друго нещо, на което да седнат - изведнъж им донесоха вана, в която да седнат, а Сара и Ангад се засмяха. Това не е случайно защото и двамата са известни с разни случки с вана - затова и водещия реши да се пошегува с тях по този начин. 

Не съм сигурна снимка ли е било или видео, но без да иска сестрата на Сара - Айра го е пуснала в профила си. Когато се е усетила само след минути - веднага го е изтрила, но който го е видял през това време не е пропуснал да го разпространи.
И тук водещия попита Сара за това - тя каза, че е станало случайно - сестра й я щракнала за да се пошегува, но без да иска е натиснала бутона за споделяне и така се е явило в нета. После веднага го е изтрила - Сара се извинява на всички и казва, че това не е умишлено. Водещият дори повика сестрата на Сара - Айра именно заради това, за да обясни и тя ситуацията - и Айра каза, че тя и виновна и го е направила без да иска. После двете имитираха случката как Сара си се е къпела във ваната и Айра я щракнала.
После Айра си тръгна - водещия пък попита Ангад за неговите голи снимки във вана и голите му снимки от фотосесия, която е заснел. До колкото разбрах Ангад обясни, че са му предложили подобна фотосесия каквато правели и някои от най-известните големи актьори - и след като семейството му нямало нищо против, той се съгласил, защото също искал да я направи ... 

Нали именно една от тези снимки беше коментирала Сара - колко готин бил Ангад, какво тяло има и т.н. - нищо чудно че сега му крие дрехите ... 

След това водещият кара Сара и Ангад да играят на някаква игра с въпроси, на която да отговарят с 2 отговора - но и тук не разбрах какво точно ги пита. Сара и Ангад обаче бяха много сладки и забавни - на някои места мислеха еднакво - на други имаха и различия. Но само се закачаха през цялото време ... 

Разбрах само, че Сара каза, че това не е било трик заради шоуто - просто е била млада и е сгрешила. Явно защото брака й не изтрая дълго и тя се разведе.
Доста неща говори, но не ги разбрах. После водещия я попита за това какво очаква от брака - дали вярва в него и т.н. някакви такива неща - Сара изтърси нещо, от което Ангад се засмя и двамата почнаха да се споглеждат, но и това не разбрах. 

Попитаха я дали би се омъжила - тя каза, че май не държи на това, но зависи - може би с времето ще мисли различно. Водещия я попита дали си има приятел сега - Сара каза, че е сама от 2 години и си е много добре така ... 

След това водещият попита Ангад за брака му с Пари - тогава Ангад започна да разказва как се е оженил за нея. Каза, че това е било ангажиран брак и че майка му я е избрала за него. По това време той е снимал "Цветовете на любовта" - някъде в началото. Един ден майка му се обадила и му казала, че му е избрала жена и трябва да се ожени ...
Ангад разбира се се е съгласил - после трябвало да говори с режисьора на "Цветовете" Раджан Шахи и да го помоли да отсъства за малко - той разбира се му е разрешил заради сватбата.
До колкото разбрах водещият попита Ангад как така се е съгласил веднага с избора на майка си - явно без да е виждал въобще жената. Тогава Ангад започна да разказва, че той е загубил баща си много рано. Именно тук беше на път да се разплаче.
Ангад каза, че двамата с по-малкия му брат са загубили баща си и на тях им е останала само майка им, която винаги е била до тях и се е грижила за тях и като майка и като баща. Ангад каза, че ако не е била майка им - не знае дали са щели да се справят
И именно тогава мисля е момента, когато Сара погали Ангад, за да го успокои. 

Един вид Ангад каза, че много обича майка си и много й вярва. И понеже тя винаги е била до него - когато му е избрала жена, той е приел без да се замисли. Защото уважава избора й - и защото е благодарен на майка си и я обича. Все пак тя винаги е била до него и му мисли най-доброто. Поне това разбрах аз от казаното от Ангад ... 

Този момент е изключителен - двамата танцуват невероятно и са толкова сладки и забавни ... 

Обожавам приятелството и дружбата им - както самите те казаха. Запознали са се по време на снимките на "Цветовете" и са си станали много близки и така днес след толкова години са си като семейство ... 

Водещият наистина е много добър и умее да ги предразполага ... 

След като се поздравиха и Пари седна - водещия я пита за брака й с Ангад и тя каза, че е ангажиран брак. Тя не е го е познавала преди това. Каза, че нейната майка и неговата майка са били добри добри приятелки и са уговорили брака им. Един ден майка й и е казала - ще се омъжиш за Алек на Санда.- Ангад - от сериала "Цветовете на любовта" от двойката Алек и Санда. И така станало всичко ... 

Поне аз така разбрах ... После питаха детето за баща му и то казваше колко го обича 

Накрая водещият ги накара да направят импровизирана сватба тук - да си разменят герлянди пред малката и да обиколят масата. Ангад даже почна да рецитира някакви слова и каза на Пари, че я обича. Сара пък сложи воала на Пари, после връчи герляндите на двамата и хвърляше цветчета. Те обиколиха 1-2 пъти и така - дъщеря им Ангел беше щастлива, а Сара я прегръщаше. Накрая благодариха на водещия - той също им благодари за участието. Наистина много интересно шоу ... 

Това разбрах аз - дано съм помогнала - а ако някъде не съм разбрала добре, може някой да ме поправи ... 

Разпитва я и за връзката и с Парас и Ришаб. Сара с усмивка обяснява, че и се е искало да бъде нечия жена и да се държи като съпруга.. тук Ангад я погледна много изненадано и започнаха да се смеят.. Бяха много сладки

Разпитва я и за връзката и с Парас и Ришаб. Сара с усмивка обяснява, че и се е искало да бъде нечия жена и да се държи като съпруга.. тук Ангад я погледна много изненадано и започнаха да се смеят.. Бяха много сладки

Първо искам да кажа колко много се радвам, че отново те виждам в темата ... 

Благодаря ти от сърце за превода на нещата, които не разбрахме от интервюто със Сара и Ангад от шоуто Juzz Baat - страхотна си. 

Това шоу е наистина невероятно, а Сара и Ангад са изключителни през цялото време. Напълниха ми душата - личи си колко са си близки и как се забавляват заедно ... 

А появата на Пари беше толкова забавна - те първо как пригледаха!!! 

И нещата, които тя е казала са много забавни и интересни. Значи хората са си мислели, че Сара е жена на Ангад и в живота - ами те са си често заедно, та нищо чудно ... 

Чудесно е, че ти разбираш езика и можеш да ни помагаш с превод, когато се налага ... 

Много ми хареса и танца на Сара и Ангад - винаги съм обожавала танците им ... 

Дано в бъдеще Сара и Ангад продължат да ни радват с нови общи изяви, срещи, участия в предавания - а защо не и с нов общ сериал или проект където да са водеща двойка. Би било уникално ... 

Надявам се двамата да ни зарадват с още много общи моменти и с нов общ сериал 

Янче[/b] - благодаря за снимките!!! 

Аз ще ги пусна отново - ще пусна и поздрава на Ангад с отговора на Сара до него, а след това той й писа отново ... 

Пускам и превод - много им се радвам. Вярвам, че когато живот и здраве Сара се върне в Мумбай ще отпразнува рождения си ден с Ангад ... 

--> 

На 14 август беше концерта на певеца, с когото Сара пее. Той е близък приятел на Сара и Ангад!!! 

Най-хубавото от всичко е, че Сара ходи на концерта му заедно с Ангад. 

Тя вече си е в Мумбай - Ангад дойде в дома на Сара, после заедно бяха на концерта. Пяха, танцуваха, забавляваха се до късно през нощта .

.. Явно е имало парти и след самия концерт - защото двамата танцуваха. А след полунощ в Индия - Честитиха и Деня на Независимостта на страната, която празнуват на 15 август ... 

Сара и Ангад са толкова сладки, готини и прекрасни заедно - забавляват се максимално - супер много им се радвам ... 

За щастие двамата пуснаха един куп общи клипове от концерта, от дома на Сара, от колата докато пътуват - по време на самият концерт и след това. Общо 18 общи клипчета ... 

Аз успях да ги сваля и ги качих така, че да можете да си ги изтеглите и вие. Направих и стоп кадри на Сара и Ангад от първия клип. Когато имам време може да пусна и от останалите.
Двамата са много сладки - всички клипчета са супер, а певеца пее страхотно. 

Направо се пренесох в атмосферата ... 

И аз много им се радвам 

Този път Сара и Ангад ни зарадваха с доста видеа - както се казва да им се насладим подобаващо ... 

Жалко за случката с хранителното натравяне на Сара - но важното е че вече е добре ... 

Двамата празнуват нещо заедно с жените си и други техни приятели - мисля, че е нещо свързано с бебчетата на Киншук... 

Супер много се радвам да видя, че Ангад и Киншук/ Алек и Ранвир са като истински братя и в реалния живот ... 

Пускам и още 2 нови невероятни снимки на Киншук - както винаги е супер сладък, готин и очарователен ... 

Препоръчани теми