По този повод Сара пусна още една нова невероятна снимка с Ангад!!!
Написа му и уникално съобщение, в което говори за връзката и любовта си към него. А Ангад отдолу й отговори с празнуващи емотиконки ...
Надявам се да отпразнуват този повод заедно ...
Дано ни зарадват с още готини общи снимки и клипчета ...
Пускам снимката и превода на съобщението на Сара до Ангад!!!

Everyone hears what you say, Friends listen to what you say, Best friends listen to what you don't say. Blessed to have u as my bestest friend love u to the moon n back @angadhasija Since u pakaod me enough here u go buddy #thankuforbeingmybestfriend #thepurestandbestestfeeling #bestfriend #familylike #loveuloads #blessedtohaveu #10yearsoffriendship #bestestfeeling #ssarakhan #angadhasija #goodmorning #loveuall
Всеки чува това, което казваш, Приятелите слушат това, което казваш, Най-добрите приятели слушат това, което не казваш. Благословена съм да имам теб като най-добър приятел. Обичам те до Луната и обратно Ангад. Откакто ти се появи, това ми е достатъчно, за да ходя приятелю. Благодаря ти за това, че си най-добрият ми приятел. #Чисто/ неопетнено най-добро чувство #Най-добър приятел #Като семейство. Много те обичам. Благословена съм да те имам. 10 години приятелство. Най-доброто чувство #Сара Кан #Ангад Хасиджа #Добро утро #Обичам всички ви
Много хубави думи е казала Сара.
Дано двамата да празнуват още много годишнини заедно!
Роси, благодаря ти за всичко, което правиш, за да имаме информация за това, което се случва с нашите любимци!

Няма за какво да ми благодариш nansim - правя го с удоволствие!
Напълно съм съгласна с мнението ти ...
Сара и Ангад са уникални - дано цял живот да празнуват заедно. Толкова са готини, сладки и прекрасни ...
Като истинско семейство са - думите на Сара го доказват ...
Особено много ми хареса частта, в която казва, че го обича до Луната и обратно!!!
После и той я обсипа с емотиконки в знак на любов ...
Страхотни са ...

Нека ни радва с още прекрасни роли и проекти ...
Ето линка: