Роси, макар и със закъснение,
Честит рожден ден!
С пожелание за много здраве, букет от най-прекрасните чувства,
много красиви мигове с любимите хора и успех във всяко начинание!

Страхотни са - Сара лично ги пусна в профила си ... 

Надявам се да ви харесат - имам и още неща за пускане, но ще го направя в друг пост, когато ми остане време - сега минавам набързо ... 

Благодаря ти и за прекрасната картичка ... 

Нося ви още 2 страхотни снимки на Сара и Ангад - правят си селфи преди интервюто им пред медиите ... 

Много са готини и сладки ... 

До колкото видях - изпълнител на песента ще е друг - няма да пее Сара. Тя само ще участва в сцените с Ангад ... 

Пускам няколко снимки на Сара и Ангад, които те споделиха - направих и стоп кадри от някои от клипчетата - надявам се да ви харесат ... 

Роси, чудесна си!
Благодаря! 

И аз очаквам с нетърпение да излезе новият им общ клип ... 

Когато това стане веднага ще го пусна и тук. 

Роси, чудесна си!
Благодаря! 

И аз очаквам с нетърпение да излезе новият им общ клип ... 

Когато това стане веднага ще го пусна и тук. 

Много са готини и сладки - прекрасно семейство ... 

Киншук е очарователен ... 

Наистина съобщението ти много ме развълнува и зарадва ... 

Аз също отговарям късно, но едва сега успях да го направя - още веднъж благодаря ... 

Очаквам го с нетърпение - със сигурност ще е страхотен ... 

Ето още малко уникални снимки на нашите сладури 

Новият клип на Сара и Ангад все още не е излязъл. И аз се чудя защо толкова се забавиха с него, но се надявам скоро да го видим ... 

Веднага щом го пуснат ще го споделя в темата - а за начало намерих още 3 невероятни снимки на Сара и Ангад зад кадър от клипа ... 

Много са готини и сладки - личи си, че много се забавляват заедно. 

Страхотни са - много ги обичам ... 

Новият клип на Сара и Ангад все още не е излязъл. И аз се чудя защо толкова се забавиха с него, но се надявам скоро да го видим ... 

Веднага щом го пуснат ще го споделя в темата - а за начало намерих още 3 невероятни снимки на Сара и Ангад зад кадър от клипа ... 

Много са готини и сладки - личи си, че много се забавляват заедно. 

Страхотни са - много ги обичам ... 

Да има много здраве, щастие, любов, късмет, усмивки, хубави моменти и сбъднати мечти. 

Направих един специален календар с нашите лбимци Сара и Ангад - надявам се скоро да излезе и новият им клип 

Ангад пусна снимката на 01 януари 2020 - предполагам, че всички заедно са посрещали новата година ... 

Сара я няма, защото в момента пътува, за да снима друга песен.
Но скоро надявам се да видим и нови общи изяви на Сара и Ангад, както и новият им клип ... 

Много се радвам, че Ангад и Киншук са си като истински братя и са си много близки приятели и в живота ...