Пазаруване от H&M ➤ 3

• 95 543
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета , моля да ме ориентирате в размери за панталони и дънки.
Най-малкият размер на панталонът, който съм харесала е 32.
А в таблицата пише ,че това отговаря на размер М ?
Възможно ли е да нямат S размер , при положение ,че не виждам нещо да е изчерпано или аз не се ориентирам правилно?
това е панталонът : http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0355953003.html
Мисля, че 32 е ХХS, 34 - ХS. Аз поръчах 34 номер от един панталон и ми беше точен(нося между ХS и S в зависимост от модела). Може би съвсем леко уголемен , но беше и еластичен, също.

# 631
Получих този бански: http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0355390002.html
Много е сладурски, обаче сега ще поръчам нов, тъй като взех 98-104 с надеждата да и е ок, тъй като тя е кльоща и винаги са и големи, но този път ударих на камък, съвсем точен и е, даже леко пристегнат според мен, затова ще поръчам по-големия размер за който реално тя си е (110-116)

# 632
Вероятно номерацията му е EU, а не тази за дънки, и тогава 32 отговаря на XS.

Пак го погледнах, твърдо е по номерация за панталон, а не по номерация за дънки.

Благодаря ви много.
Ще се пробвам с размер 34 тогава Simple Smile

# 633
  • Пловдив
Момичета,
въвеждам код за 25% и БД, пише, че е приет, но в кошницата няма промяна. Скоро не съм пускала поръчкки, та се чудя има проблем със сайта или вече не важат тези кодове (но пък защо ще ги пращат тогава?!)

# 634
  • Варна
Принципно вече не изпращат за 25%+БД, но тогава трябва все пак да отразява новите условия.

# 635
  • Пловдив
Сега чак погледнах, че кода е за 10%, но защо тогава изписва това и не отразява дори тези 10?!

"25% отстъпка за артикул по избор и безплатна доставка са отразени в кошницата Ви."

май ще спирам и този сайт..

# 636
  • Варна
Щом така пише не е ли отразено?

# 637
  • Пловдив
не.
Цената е без промяна, пише уж че доставката е безплатна, но крайната сума е с включена такава.

# 638
не.
Цената е без промяна, пише уж че доставката е безплатна, но крайната сума е с включена такава.

Изтрий си поръчката, махни кода и пак почни отначало. Може да се бъгва понякога сайта им.

# 639
  • Пловдив
Опитах вече. Не става. Както и да е. Липсва ми пазаруването от английския сайт  Mr. Green

Благодаря  bouquet

# 640
ХМ да не са се объркали нещо на едни намаления на новата колекция са пуснали в момента. Crazy
Мисля да се възползвам да не ги махнат до обяд.

# 641
Опитах вече. Не става. Както и да е. Липсва ми пазаруването от английския сайт  Mr. Green

Благодаря  bouquet

Опитай пак и при мен се получи така , но след няколко опита се оправи

# 642
  • Popovo
ХМ да не са се объркали нещо на едни намаления на новата колекция са пуснали в момента. Crazy
Даже вече поръчах Mr. Green

# 643
Какво поръчвате???Кое е намалено в момента?

# 644
  • Popovo
Какво поръчвате???Кое е намалено в момента?
Рано сутринта секциите сейл бяха пълни с много артикули.Сега не знам как е.Проверете.
Редактирам се.Току що проверих.Пълно е с намалени неща.

Общи условия

Активация на акаунт