Пазаруване от H&M ➤ 3

• 95 690
  • 769
  •   1
Отговори
# 405
Можеш да върнеш роклята и панталона и да си поръчаш нова, доколкото знам не предлагат опция замяна, само връщане. Аз я пробвах тази рокля вчера в мола (беше намалена на 15 лв) размер S и после XS и двете ми бяха големи за съжаление и на ширина и на дължина.

Много е хубава в кой мол  Hug
В Сердика център беше намалението.

# 406
  • Русе
Тези дънкови кецове взех на детето и са хубави, обаче как да ги поддържам чисти лесно? Имам един импрегниращ спрей дали е добра идея?
Имат пясъчник в градината е тревни площи лъдето играят и обувките стават ужас.
Аз се точа на отварянето на физически магазин в събота при нас Simple Smile Искам дънки за мен дано ми паснат някои модели.
На L.O.G.G. всичко, което съм купувала е хубаво.

Много са сладурски, но май наистина само с пране както вече са писали. До сега не съм купувала обувки от НМ. Меки ли са им подметките и спарват ли?

Не е към мен, но да кажа. Това са ни първите обувки от там. Доволна съм, здрави са, точно като стандартни кецове, нормална подметка. Но 30 лв са им много честно казано, аз ги взех по 15 на намаление, така бива. И не, че са толкова лоши, ама като си представя, че последните им адидаси ги взех по 26 лв, а скоро пуми по 24лв, 30 лв ми се струва много. Иначе подобни кецове за по 20-ина лв има по китайските магазини, не съм им фен, обаче точно този тип обувка няма голяма разлика с хм-ските.

# 407
Кецовете им са добри. Дъщеря ми има от тези 2 вида:
Скрит текст:

Удобни, издръжливи и не се пързалят (ползва ги за физическо и с разни други все имаше този проблем).

# 408
  • Варна
Благодаря на всички! Моето дете е малко и все още гледам да са меки подметките, въпреки, че на Адидас не са толкова меки, а той все тях иска да носи и явно са му най-удобни. За цените аз купувам Адидас маратонки и кецове на 50,60,70 лв, а ботушите бяха 117лв... Къде ги намирате на половина? Така хм-ските ми се виждат супер ако са и хубави, а и както се носят по 1 сезон и то не става с един чифт.

# 409
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0346429001.html

Купих си този спортен сутиен , размер М , обаче ми е малък , ако някой се интересува.

# 410
Хубава тема! Да си я ползваме със здраве Simple Smile

# 411
Само за информация - пуснах поръчка с код за 25% намаление / от тези за нов абонамент/, който важеше до 27.02.2016, но ми приспадна % - та и махна сумата за доставка.  Laughing

# 412
Само за информация - пуснах поръчка с код за 25% намаление / от тези за нов абонамент/, който важеше до 27.02.2016, но ми приспадна % - та и махна сумата за доставка.  Laughing

Да, така работи тази регистрация. въпреки че на сайта е написано доста неясно и човек остава с разбирането, че безплатната доставка ще е при следващата, демек втора поръчка Grinning

# 413
може ли да споделите този код, моля  Hug

# 414
Като регистрираш мейл получваш въпросния код за 25% отстъпка + БД!

# 415
Мъжка тениска на -50% в бяло - http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0254753001.html.

Забележка: Колекция Divided е уголемена с номер, така че взимате 1 номер надолу от стандартния.

# 416
Регистрирай нов и ще ти е безплатна и доставката.

# 417
За пръв път ми се случва да ми анулират поръчка  Thinking  Бях поръчала едно детско ско от пике, няколко дни поръчката се обработваше и сега изненада - анулирана. Реших да поръчам отново, но не го откривам, а до вчера го гледах. Имаше от всички размери съмнява ме да е изчерпано. Дали няма да се появи с по-висока цена!? (Беше си изгодно за сако 17,90) Много ме е яд   Confused

# 418
Само за информация - пуснах поръчка с код за 25% намаление / от тези за нов абонамент/, който важеше до 27.02.2016, но ми приспадна % - та и махна сумата за доставка.  Laughing
Регистрирай нов и ще ти е безплатна и доставката.

Да, безплатна ми, това съм написала.  Peace

Мн съм доволна - уредих се детска блуза с дълъг ръкав за 6 лв, и за мен панталон за 9 лв. Party

# 419
Desi Vl аз точно това сако купих от физически магазин. Запомних го заради "Пике" Simple Smile
Хубаво е. Ако имаш някъде наблизо магазин можеш от там да го вземеш.

Общи условия

Активация на акаунт