Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 3 фев. 2016, 11:20 ч.

Барокамера и проговаряне

  • 36 155
  • 92
  •   2
Отговори
# 90
  • Мнения: 150
Наистина няма смисъл да се прави ЕЕГ в заспало или полу-будно състояние, защото резултатите просто няма да са гарантирано верни. Епилепсията е много спорен въпрос за терапията с барокамера. Половината свят (в т.ч. САЩ) лекуват епилепсия с барокамера, докато другата половина смятат, че барокамерата по-скоро ще влоши състоянието. Истината е, че не е доказано нито едно от двете. В България положението е същото - половината от хората предпочитат да са сигурни, че няма епилепсия и тогава преминават към тази терапия, докато другата половина въобще не вземат предвид дори възможността да има или няма епилепсия. Аз имам и лично мнение, но то не е важно в случая. Споделял съм го в някои групи втв Фейса, които са точно по темата.

# 91
  • Мнения: 112
Здравейте,тази година не успяхме да се приберем за лечението с барокамера в България,но не съм се отказала от това. Имам въпрос относно това в кой град има камера,където е позволено използването на конзоли, телефони, таблети..предполагам в София, всъщност няма значение града,просто на първо място това за мен е важно,защото сина ми е с хиперактивност и по друг начин съм сигурна че няма да стои мирно,още повече с кислородна маска. Знам,че има групи във ФБ за моето питане,но реших да питам първо тук...И още нещо...има ли начин само тои да ползва маска,а аз не,да съм като придружител с него в камерата.
В барокамерата в Стара Загора има монитор на който се пущат филмчета, които да забавляват до някаква степен децата. Отделно камерата сама по себе си е широка и има възможност маркучите да са по-дълги, което позволява леко да се поразтъпче детето.....ако не го свърта на едно място. В тази барокамера детето диша с маска или шлем, а родителя не носи маска. Той просто е под налягане и диша въздуха, който е в самата камера.

# 92
  • Мнения: 161
Rozali79, благодаря ти за отговора!

Общи условия

Активация на акаунт