Много благодаря на руските момичета.

Много благодаря на руските момичета.

Повярва на Джанан, предаде Юсуф, а после отиде с кухненски нож да убива печения Офлаз.
То бива тъпотия, ама нейното мина границите. 
Един полезен ход за детето си не е направила, откакто се завърна като Лейля.
Основната причина за повечето от страданията на Елиф са прибързаните й постъпки.
Добре, че Налян и Юсуф я спасиха от поредната глупост.
Ама накрая, пак от глупост, попадна в ръцете на баба Яга, което ще донесе още неприятности на нея и на Елиф.
И Юсуф е прав - той имаше право да знае коя е тя от самото начало, все пак брат му загуби живота си заради нея. 
Така си и знаех - на Севдето не и се иска да оставя паричките и охолния живот.
Ще видим след загубата на детето как ще е.
Интересни са ми отношенията между Арас и Офлаз... там има и смях даже на целия зян.
Иска да й отмъсти, че го остави да умре в избухващата кола. Ще видим по-нататък как ще е, ама засега това ми е мнението за него.
А Арас продължава хлапетийската - къде избяга с тия пари... 
Само съжалявам за рейтинга . Иска ми се поне още 10 серии да погледаме.
, може би Мерием е единствената , която не мога да трая в този сериал.
+ 

Тя ми е по гадна от Севда. И не разбрах в болницата, когато разбра че Севда е загубила бебето защо ревна - заради бебето или заради Севда. 

Себи
Уси
благодаря за хубавите коментарии, свързани с преведения епизод
благодаря и за снимките и новините за Джансел
Съжалявам, но много служебни задачки ми се появиха и добре, че бяха тези два почивни дни, за да успея 
Благодарности и от мен на феновете на сериала осигурили финансирането и на този превод
както и на руския екип-преводачи 
дори и за Юсуф
Тя е най-потърпевша и продължава да е от всички около нея. Единствено Налян я разбира и дано успее да и помогне поне да си върне дъщеричката. В този епизод разбрах, че Юсуф знае от лекарката, че на Лейла трябва да и се направи операция за зачестилите припадъци, но не й е го казал ...
В момента за мен е много по-осъдително неговото поведение към Лейла след като разбра, че тя е Пънар и е не леля, а майка на Елиф
Лейла го остави да си тръгне, не му се моли да й прости, не започна да го търси и му плаче по телефона дори като видя, че той я е изоставил. От адвокатката Налян Юсуф разбра, че тя е била много отчаяна за Елиф. Колко пъти още трябва да припада Лейла в ръцете му, за да се освести Юсуф, че живота за нея има смисъл само ако е с дъщеричката си
Налян в болницата много правилно му каза, че това е същата жена, която той е обикнал
но заради прословутото мъжко его Юсуф се показва неспособен да осмисли това
Той много добре знае и за своите прибързани и необмислени действия
Ако не беше го спряла Лейла да убие Дженгизхан сега щеше да е в затвора, оставил на произвола на съдбата майка си и племеника си с глуповата си снаха. Когато Лейла отвлече Джанан той може да й се противопостави, но не го направи
Лейла никога не е крила от него, че има някаква тайна, която не е готова да му я каже и Юсуф още в 6 епизод прие това 
много си права за Юсуф, трябваше да прочете, а не да изгори писмото, в което Лейла най-после се реши да разкаже всичко за себе си
и то след като знаеше от лекарката, че причина за припадъците на Лейла вероятно са от жесток удар по главата, а също и за откритите белези от пластична операция
Здрав прав мъж вместо да потърси съвет от адвокатката как може да помогне на Лейла, ако наистина я обича изтърча при майка ... като при по-умна и щял да се грижи за нея
като че ли Лейла досега му забраняваше това
То бива майчински егоизъм, ама нейно от простотия не се трае. Голяма радост, че Юсуф не и скърши ината като се раздели с Лейла и реши да ги завръща всички към предишния си живот. А че на Варол му се очертава същото бъдеще на двамата й сина
като се изучи в селското училище. Само за рибарлък ще го бъде, нищо че детето си мечтаеше лекар да стане
И тоя рев последно на Хаджер ханъм дето му хвърли
за Севда, загубила бебето на убиеца на сина й ... немам думи
Нищо хубаво не очаквам от Мерием, след като реши да се върне при Джанан
Толкова иззлобя от ревност за Юсуф и вероятно ще помага на Джанан в отмъщението на Лейла. Не вярвам, че го е направила заради Елиф

Честита Баба Марта и от мен 
Уси 
Не знам как ще го измислят сценаристите
ама много сложно и безнадеждно е положението на Лейла
Според мен докато не спечели делото за Елиф не бива да се разбира за зачестилите й припадъци
защото кой съд би поверил грижите на едно дете на жена, която има здравословни проблеми
Налян първо трябва наистина да измъкне Лейла от затвора, ама как ... Шаян беше с ръкавици и по пистолета на Лейла няма нейни отпечатъци
Юсуф да си събере акъла и той поне не тревожи Лейла в този момент
Стига с този негов ... къзгън 

,Уси 

Препоръчани теми