Джансел Елчин в сериала "Eve Dönüş"/"Завръщане у дома" по АTV - 38

• 41 683
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
Има превод на руски на 18 епизод.  Party Party Party Много благодаря на руските момичета. Heart Eyes Heart Eyes bouquet bouquet

# 256
Снеже  Hug  bouquet
И от мен благодарности на всички момичета, които са заплатили за превода!  newsm20 newsm20 newsm20

След малко започвам да гледам вси гадини барабар с Мерием, която специално в този епизод се отличи със зъл характер.

# 257

Здравейте  Hug Hug Hug

И от мен smile3525 за руските момичета които отделят лични средства за да сме в час със случващото .

В трудни времена живеем и те и ние,затова съм им  много благодарна!!!!

# 258
Мерием се отличи и с много плитък ум.  ooooh! Повярва на Джанан, предаде Юсуф, а после отиде с кухненски нож да убива печения Офлаз.  Stop То бива тъпотия, ама нейното мина границите. Tired

Много ме ядоса и Пънар.  ooooh! Един полезен ход за детето си не е направила, откакто се завърна като Лейля.  Peace Основната причина за повечето от страданията на Елиф са прибързаните й постъпки.  Peace Добре, че Налян и Юсуф я спасиха от поредната глупост.  Praynig Ама накрая, пак от глупост, попадна в ръцете на баба Яга, което ще донесе още неприятности на нея и на Елиф.  Crossing Arms И Юсуф е прав - той имаше право да знае коя е тя от самото начало, все пак брат му загуби живота си заради нея. Peace

Кюршат ми хареса, ама жалко, че много скоро пак ще се издъни. Sad  Така си и знаех - на Севдето не и се иска да оставя паричките и охолния живот.  Wink Ще видим след загубата на детето как ще е. Peace Интересни са ми отношенията между Арас и Офлаз... там има и смях даже на целия зян.  Mr. Green Ама Офлаз не се е променил, просто помага на определени хора, за да дразни Джанан.  Peace Иска да й отмъсти, че го остави да умре в избухващата кола. Ще видим по-нататък как ще е, ама засега това ми е мнението за него. ooooh! А Арас продължава хлапетийската - къде избяга с тия пари... ooooh!

Отново една прекрасна и динамична серия - поздравления за целия екип. Peace bouquet

Последна редакция: нд, 28 фев 2016, 21:24 от ·٠•Snejka•٠·

# 259

Прекрасен ни е сериала  HugСамо съжалявам за рейтинга . Иска ми се поне още 10 серии да погледаме.

Уси Hug , може би Мерием е единствената , която не мога да трая в този сериал.

Не е грозна , но изглежда тъпа.
Изглеждаше добро момиче  ,но с действията си е просто една  еснафка!

Изморено ни е момчето!

Снеже Heart Eyes +

Последна редакция: нд, 28 фев 2016, 22:04 от sebilMM

# 260
Най после и аз изгледах епизода, почти 4 часа го гледах, едва зареждаше, но то си имало причина - 530 канарчета сме се го зяпали. crazyeyes:
Много интересен епизод с превода и логичен.
Кюршат за първи път не повярва на Джанан и то когато тя не го лъжеше за отвличането на Елиф от Лейля, та оттам май започна събуждането му от дълбокия сън.  Но Джанан допусна и още една грешка, опита се да му каже,че е некадърен шеф на фирмата, тя би се справила без проблеми.  newsm78
Мерием наистина е наивна и глупава, но това че е толкова нахъсана и зла мисля, че ще е от полза по нататък на Елиф. Не знам защо тя се върна в чифлика, но допускам че тя ще иска да отмъсти на Джанан за лъжата, която й спретна. И ще се постарае да се реваншира на Юсуф, тя го предаде, а за нейния манталитет това е недопустимо.

# 261
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

На 28 февруари Джансел е бил в Анкара за представление на "Франкенщайн". Hug Ама наистина фенките му стават все по-млади и красиви. Wink

Зад кадър на ЗуД! Heart Eyes

Успешна нова седмица! bouquet

# 262
Добро утро Hug Hug Hug

Снеже Heart Eyes за кафето bouquet,а колкото до младите фенки е добре ,но не е забравен и от най- старите и верни ...

# 263
Добро утро!  Hug Hug Hug
Снежи, Себи  bouquet bouquet
От този епизод разбрах, че Джанан поддържа връзка с Шаян, не е била единствена срещата им преди. И Джанан повярва на Елиф, че нищо не е казала на баща си за тормоза. Което значи, че тя ще се постарае да разбере, как Кюршат е разбрал за тровенето и от там нови опити за премахването на Лейля. Та може би това е и причината да наеме Мерием отново. Само че ще има отново сблъсък между умната вещица и глупавата прислужница.
Цитат
Много ме ядоса и Пънар.  ooooh! Един полезен ход за детето си не е направила, откакто се завърна като Лейля.  Peace Основната причина за повечето от страданията на Елиф са прибързаните й постъпки
За съжаление е така, прави грешка след грешка, но толкова са и възможностите, нито може да лъже без да изпита угризение, нито да измисля ходове. Досега си спомням само една нейна лъжа и то беше заради Ведат, излъга Офлаз, че бебето е негово. Всичко, което прави тя е с мисълта да не нарани Елиф, за разлика от Джанан, която използва детето за свои цели. Но на Лейля не й се получават идеите. ooooh!
Цитат
И Юсуф е прав - той имаше право да знае коя е тя от самото начало, все пак брат му загуби живота си заради нея. Peace
За мен Юсуф е дотолкова прав, че той й се довери и очакваше същото. Но това стана доста по късно. В самото начало нещата не стояха така, тя просто му беше благодарна за спасяването и се чувстваше виновна за смъртта на брат му. Нито тя е мислила, че ще се влюби, нито той. И когато това стана, вече имаше много тайни помежду им и за нея беше много по трудно да му каже. И въпреки това тя му написа писмо, ако той го беше прочел, щеше да разбере защо не му каза.
В този епизод Юсуф разбра, че Дервиш е убит заради него и сега ще изпитва и той вина като Лейля. Това може би ще му помогне да я разбере по добре и по малко да я съди. Naughty
Севда сега не я упреквам, че иска да се възползва от имАнето на козела. Та тя ще роди неговото дете и ще се грижи за него с неговите пари, но пък бабето дето покани Юсуф да живее там хич не го разбирам.  #Crazy Тя ми е по гадна от Севда. И не разбрах в болницата, когато разбра че Севда е загубила бебето защо ревна - заради бебето или заради Севда. newsm78
Офлаз продължавам да не го разбирам - обича ли все още Джанан или само омразата го води при нея или  са 2 в 1? Сега, като разбра от Мерием, че Джанан го е натопила би следвало омразата да натежее, втори опит да се отърве от него. Но пък ме радва с опитите да й трови живота, малко отмъщение ми е заради Елиф и Лейля.

Радвам се за Джансел и неговите млади фенки. Предполагам, че повечето гледат сериала му, но ако го правят като нас на лаптопа, няма как да се отчете при официалния рейтинг. Но заинтересованите страни имат начини да разберат за следенето в мрежите и предполагам,че няма да го спрат.
Днес може и да ни изненадат с фрагман. Praynig Praynig Praynig
Хубав ден!  Hug Hug Hug

# 264
Снежи   Hug   Себи    Hug  Уси    Hug  благодаря за хубавите коментарии, свързани с преведения епизод  bouquet  благодаря и за снимките и новините за Джансел   bouquet  
Скрит текст:
smihesorry  Съжалявам, но много служебни задачки ми се появиха и добре, че бяха тези два почивни дни, за да успея  Praynig
bouquet  Благодарности и от мен на феновете на сериала осигурили финансирането и на този превод  Peace  както и на руския екип-преводачи   bouquet
 Rolling Eyes  Споделям вашето мнение, че Лейла много грешки направи с недобре обмислени и прибързани реакции по отношение на Елиф Shocked  но в момента аз много повече се притеснявам и страдам за нея, отколкото за всеки друг  Naughty  дори и за Юсуф  Crossing Arms  Тя е най-потърпевша и продължава да е от всички около нея. Единствено Налян я разбира и дано успее да и помогне поне да си върне дъщеричката. В този епизод разбрах, че Юсуф знае от лекарката, че на Лейла трябва да и се направи операция за зачестилите припадъци, но не й е го казал ...  newsm78  В момента за мен е много по-осъдително неговото поведение към Лейла след като разбра, че тя е Пънар и е не леля, а майка на Елиф  Naughty Лейла го остави да си тръгне, не му се моли да й прости, не започна да го търси и му плаче по телефона дори като видя, че той я е изоставил. От адвокатката Налян Юсуф разбра, че тя е била много отчаяна за Елиф. Колко пъти още трябва да припада Лейла в ръцете му, за да се освести Юсуф, че живота за нея има смисъл само ако е с дъщеричката си Naughty Налян в болницата много правилно му каза, че това е същата жена, която той е обикнал Naughty но заради прословутото мъжко его Юсуф се показва неспособен да осмисли това  Crossing Arms  Той много добре знае и за своите прибързани и необмислени действия  Naughty  Ако не беше го спряла Лейла да убие Дженгизхан сега щеше да е в затвора, оставил на произвола на съдбата майка си и племеника си с глуповата си снаха. Когато Лейла отвлече Джанан той може да й се противопостави, но не го направи  Naughty Лейла никога не е крила от него, че има някаква тайна, която не е готова да му я каже и Юсуф още в 6 епизод прие това  Crossing Arms

Уси Peace много си права за Юсуф, трябваше да прочете, а не да изгори писмото, в което Лейла най-после се реши да разкаже всичко за себе си Naughty и то след като знаеше от лекарката, че причина за припадъците на Лейла вероятно са от жесток удар по главата, а също и за откритите белези от пластична операция  Naughty  Здрав прав мъж вместо да потърси съвет от адвокатката как може да помогне на Лейла, ако наистина я обича изтърча при майка ... като при по-умна и щял да се грижи за нея  Thinking  като че ли Лейла досега му забраняваше това  Crossing Arms  
Хаджер ханъм  Mr. Green   майката на Юсуф ми става още по-противна  Naughty  То бива майчински егоизъм, ама нейно от простотия не се трае. Голяма радост, че Юсуф не и скърши ината като се раздели с Лейла и реши да ги завръща всички към предишния си живот. А че на Варол му се очертава същото бъдеще на двамата й сина  Naughty  като се изучи в селското училище. Само за рибарлък ще го бъде, нищо че детето си мечтаеше лекар да стане  ooooh!  И тоя рев последно на Хаджер ханъм дето му хвърли   #Crazy  за Севда, загубила бебето на убиеца на сина й ... немам думи  Stop  
 Thinking  Нищо хубаво не очаквам от Мерием, след като реши да се върне при Джанан  Naughty  Толкова иззлобя от ревност за Юсуф и вероятно ще помага на Джанан в отмъщението на Лейла. Не вярвам, че го е направила заради Елиф  Naughty

Последна редакция: пн, 29 фев 2016, 22:33 от dai4e

# 265

Добро утро Hug Hug Hug

ЧБМ-и да сте живи ,здрави и с много късмет Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 266
Добро утро!  Hug Hug Hug

Себи  bouquet
Честита баба Марта!

Дайче, за мен Пънар/Лейля е най потърпевшата от всички, тя страда най много и се обвинява за всички несгоди на останалите. За разлика от другите, дето вечно търсят кой да обвинят за положението си.  Naughty
Снощи нямахме фрагман, дано днес го пуснат по рано.  Praynig

Гледам тази снимка, Лейля се предава, което е логично, но понеже не искам пак да ходи в затвора, ще ми се Налян да я вкара в болница за операция. И лекарите да дадат заключение, че с нейното заболявана няма как да е простреляла Джанан или поне да я оправдаят с болестта й за стрелбата. Или пък да измислят нещо друго сценаристите, само да не я задържат за дълго в затвора.
Хубав ден!  Hug Hug Hug

# 267
 wavey  Честита Баба Марта и от мен  wavey

Себи    bouquet   Уси    bouquet

newsm78  Не знам как ще го измислят сценаристите  #Crazy  ама много сложно и безнадеждно е положението на Лейла   Outta Joint  Според мен докато не спечели делото за Елиф не бива да се разбира за зачестилите й припадъци  Thinking  защото кой съд би поверил грижите на едно дете на жена, която има здравословни проблеми  ooooh!  Налян първо трябва наистина да измъкне Лейла от затвора, ама как ...  Шаян беше с ръкавици и по пистолета на Лейла няма нейни отпечатъци  Mr. Green  Друго щеше да бъде, ако Кюршат като Ведат беше монтирал камери в чифлика ... Нямам търпение до петък, а и този нов фрагман нарочно ни го бавят  Sick

Naughty  Юсуф да си събере акъла и той поне не тревожи Лейла в този момент  Thinking  Стига с този негов ...  къзгън  bash

https://www.youtube.com/watch?v=utxzFY1FBBc

# 268

Здравейте Hug Hug Hug

Дайче Heart Eyes,Уси Heart Eyes

И аз си мисля за Пънар /Лейла  като вас.

Тази млада и живееща в богатство и спокойно със съпруга си и любима дъщеря Пънар съвсем умишлено бе хвърлена в сцената на изневяра на Кюршат  с "приятелката"  и Джанан.
Последва съдбоносен удар в главата и последиците от това.
Спасена от рибар, който си мисли че е спасил Пънар , а се влюбва в Лейла.
С пластична операция не по нейна воля , но тя търпи последствията!
Една прекрасна майка , разделена  от мафиотски страсти  с детето и е много и адски объркана.
Аз  я оправдавам за всяко нейно действие.Да вярно объркани и хаотични , но тя разбра ,че не може да разчита на никого .Това е ужасно за една млада жена с хематом в мозъка.Това което предизвиква припадъците и е отстранимо от съвременната  хирургия.Смятам , че ще се използва от сценаристите.

Колкото да Юсуф/НЕ ВАЖИ ЗА ДЖАНСЕЛ/ е все пак обикновен мъж рибар далеч от бизнес средите и мафията и действа импулсивно и понякога не адекватно.
Фактът ,че я обича по неподражаем начин е също факт и смятам ,че любовта му ще вземе връх над елементарната преданост към и така не станала ми симпатична негова мама.

И пак момент след изморителен ден.

# 269
Дайче, Себи  Hug Hug
Нерде ни е фрагмана?
Цитат
Според мен докато не спечели делото за Елиф не бива да се разбира за зачестилите й припадъци  Thinking  защото кой съд би поверил грижите на едно дете на жена, която има здравословни проблеми  ooooh!
От това, което видях досега няма никакви шансове да спечели Елиф. А с бягство от затвора и опита за отвличане пък ми изглежда безнадеждно. Докато като направи операцията има шанс Елиф да започне да проявява съчувствие към нея, не само към пияния си баща. Това е моята логика. Другата ми теория е свързана с Шаян, усетила омразата на Арас към нея, може и да промени отношението си към Пънар и тя да помогне на дъщеря си. Но за да стане това, ще е необходимо много време. Та ще видим какво точно ще ни предложат сценаристите, имат си те техния вариант за излизането от ситуацията. Само накрая да не вземат да оставят Пънар съвсем сама и нещастна, че тогава много ще ме е яд.  #2gunfire
Дайче, как се превежда къзгън? Сигурно не го пиша правилно, щото гугъл не ми го преведе. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт