Джансел Елчин в сериала "Eve Dönüş"/"Завръщане у дома" по АTV - 38

• 41 672
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Привет!  Hug Hug Hug
Жеги и футбол и резултатът от това е този  Wink

Ще си изкара първенството във Франция, пък после ще мисли каква ще я върши - собствен филм ли ще снима или в сериал ще участва. newsm78

# 646
Здравейте!  Hug Hug Hug Да ви почерпя с нещо разхлаждащо, че навън не се трае!  ooooh!

Скрит текст:

Снейки,  Hug благодаря за снимката.  bouquet

Себи, bouquet Да му е жив и здрав таткото на Джансел. Praynig Hug

Е, да не го мислим, Джансел активно почива и си е намерил начин да се справи с жегата.  Wink Heart Eyes Освен това Турция има шанс да остане на европейското първенство по футбол след вчерашната победа над Чехия с 2:0, сигурно е щастлив.  Party

Стара е, ама не съм сигурна дали сме я поствали и откъде е.  Peace Направи ми впечатление, че отгоре висят книги. Wink

# 647
Казват, че са нови. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 24 юни 2016, 12:45 от ·٠•Snejka•٠·

# 648
Привет!  Hug Hug Hug
Снежи  bouquet
Снимките може би са нови за нета, но сякаш са от по старо време - гледам им одеждите на приятелите, а и ризката на Джансел са сякаш за по хладно. А и менюто на близкото заведение е сякаш на турски.  newsm78
Очаквам Джансел да остане в Париж до края на първенството, зер втората му родина все още се бори за титла.
И очаквам жегите да си ходят, но за съжаление в близките 2-3 месеца не се очаква.  ooooh!

# 649

Здравейте Снеже  Heart EyesУси  Heart Eyes и аз отдавна чакам нещо ново и интересно за Джанселе но суша , като по време на Европейско по футбол.

На мен ми се струва  ,че е ново ,защото не си го спомням в този тъмнозелен цвят  ,който много му отива Hug

С ужасния превод  на Гугал е бил на кафе  с  приятели и  са се наслаждавали и на добра кухня.

Приятна вечер Hug

# 650
Cansel Elçin | Magazin D | 26 Haziran 2016 Wink

Май е в Турция, както предположи Снейки по снимките, щото е със същата тениска и говори нещо за Франкенщайн. Wink Значи се е върнал. Peace

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 21:51 от ·٠•Snejka•٠·

# 651
Привет!  Hug Hug Hug
Снежи, Себи  bouquet bouquet

Наистина се е върнал в Турция, не е дочакал победата на Франция. Wink
Но пък е публикувал и коментирал някои снимки от Париж.

https://www.instagram.com/p/BHHsEliDu9t/
Je fais mes crêpes moi même à Roland Garros
Аз правя моите палачинки себе си на Ролан Гарос!

https://www.instagram.com/p/BHEa9dJgYZ7/
Paris and me  - Париж и мен

# 652

Здравейте момичета Hug Hug Hug

Много  ми се иска темата за Дзансел  просто да продължи и днес търсих нещо ново но НЕ!

Тогава нещо  старо но прекрасно!

Очаквам с нетърпение снимки от годишнината от сватбата  им с Пънър

# 653
Привет!  Hug Hug Hug
Себи  bouquet
Аз не очаквам нищо ново, поне докато трае първенството. След това сем. Елчин ако отиде да почива някъде и от там новини няма да има. Евентуално в края на месеца може да има новини, свързани с фестивала в Бургас. От там чакам новини от Дайчето и от теб.  Praynig

Една снимка от арабския ФБ, предполагам че не е нова, но този костюм и тази риза ми напомнят, че е от някакво скорошно събитие.  newsm78

# 654
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Себи, Снейкиbouquet bouquet  И аз не очаквам новини по-рано от края на юли, но нормално, лято е - хората си почиват, дано Джансел се активизира през есента. Praynig

Дотогава ще си припомняме усмивки от старите ленти.  Heart Eyes Е, не чак толкова стари. Mr. Green Heart Eyes

Хубав ден! bouquet

# 655
  Здравейте Hug Hug Hug
Снеже, Уси Heart Eyes Heart Eyes

Днес има новина и тя е в Юлския брой на в "Куфар" или "Багаж" за участието му в Bille Jean-не мога да си го преведа Embarassed  или с Гугал

В последната минута 40.sayfa Купих списание прочетох деянието е Billie акт Жан etkilendim.si слушам :

# 656
Привет!  Hug Hug Hug
Снежи, Себи  bouquet  bouquet
Себи, опитах се да преведа част от коментарите за тази публикация, та дано да разбера за какво става въпрос, ама гуглето не успя да ме ориентира. Останах с впечатление, че в този брой на списанието е говорено за Джансел, ама дали той е говорил за себе си или някой е писал за него - загадка. ooooh! Според заглавието, може би става въпрос за пътешествията на Джансел по света, ама може да е и нещо много различно. Тук само Дайчето може да ни помогне, тя си има нейни канали за проверка на инфото, но за съжаление скоро не ни е посещавала и просвещавала. Дайче  Hug, нерде си?
Днес нашето семейство има годишнина от сватбата и всички фенове са се активирали да ги поздравят. И от мен имат пожелание за дълъг и щастлив семеен живот.

# 657

Здравейте Hug Hug Hug

Уси Heart Eyes и аз не се справих с превода  но както и да е .Дано се появи Дйче и и се чувства добре.

И аз днес се вълнувам  от тази дата  на която Пънар и Джансел  решиха да са семейство.
Пожелавам им от сърце -всичко , което са запланували за бъдещето си в личен и професионален план се сбъдне Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Надявам се и на снимки от тях и  днес.

# 658
Себи, Снейки, bouquet bouquet

И аз нищо не схващам.  Peace Дано Дайчето се появи, но по-важно е всичко с нея да ок. Praynig

Честита годишнина на Джансел и Пънар. Нека да са влюбени и щастливи дълги, дълги години.  Hug Heart Eyes bouquet Дай Боже, скоро да се сдобият и с наследник.  Praynig Praynig Praynig

# 659
Вижте какво си имаме тук - двамата сладури празнуват годишнината. Wink Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/BHcmnIBDaHA/

Общи условия

Активация на акаунт