С Дюкан ще се вталим и с диаманти ще блестим - 282

• 47 813
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Ами естествено, че съм яла малко, та аз повече готвя, отколкото ям. Като се изморя от готвене, ми се отяжда  Joy

# 301
Ами естествено, че съм яла малко, та аз повече готвя, отколкото ям. Като се изморя от готвене, ми се отяжда  Joy

Аааааа,не може така  Naughty Чакай да питам сега колко вода си пила вчера? Ако е под 2 литра ще се мятат тигани  Mr. Green

# 302
Да бе.....само вода съм изпила 2 литра и отделно  няколко чаши зелен чай и мате.....а така не обичам да пия течности, ама бутилката стои пред мен, за да се насилвам....

# 303
Кой каза тигани...

Закуска: яйде, извара и шунка + домати и краставици
Обяд: леберкез с горчица  Blush

# 304
Ха, добър ден! Вчера си скъсах д-то от потене във фитнеса и днес - + 500 г  Crazy Е, няма справедливост в тоя живот  #2gunfire

# 305
Ха, добър ден! Вчера си скъсах д-то от потене във фитнеса и днес - + 500 г  Crazy Е, няма справедливост в тоя живот  #2gunfire

Joy Hug Кари има има, правиш мускули, а те тежат  Wink

Аз след вчерашните 68.6кг днес бях 69.3кг  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 306
Кари, колкото и странно да ти е и на мен преди години ми се е случвало.....затова стигнах до извод, че спортът е вреден за мен и единственото нещо, което правя е продължително вървене /сега и него не правя, заради дисковите хернии/....

# 307
Привет дружина,

Аз малко се поизгубих,че детенце беше болно и нямах време за нищо.Инъче аз за 1 месец свалих 6 кг, но после качих 1 покрай РД на детенце,когато не успях да се сдържа.Надявам се повече да нямам поводи за изкушения,че 5 дни се боря с това килце.Режимът ми се отразява много добре,готвя си разни нещица вкъщи,страхотни рецепти за сладкиши пробвах.Вълшебни са BRIOCHE* ДЮКАН, ПИЯН СЛАДКИШ,но без сиропа(този ми е най-любим).Првя си и дюкански крем карамел,без карамела. Надявам се скоро да стигна желаните кг,уж съм доста стриктна.

Хубава вечер от мен

# 308
Може, може, наистина да са сте прави, но нали се сещате какво чувство ме изпълва след като очаквам съвсем друго да покаже кантара  Close

Тази вечер ще си правя телешко месце с някакви зеленчуци в тиган, сега чета съвети как да стане по-крехко месото, че последния път като го правих стано едно жилаво, стегнато, едвам се дъвчеше... бляк. Мъжът ми вика да съм го накиснела в прясно мляко за поне час  newsm78

# 309
Karina, взимай метъра, не се качвай на кантара Simple Smile

# 310
Karina, взимай метъра, не се качвай на кантара Simple Smile
Метърът е добре, мда Simple Smile Вече всички панталони ми падат  Blush Дори се намъкнах в един размер надолу  Whistling (10 UK)

...оф тез няма ли да ни пускат вечееееее втасах в тоз офис цял деннннн

# 311
Само така Кари и аз поне на мерки намалям, ако не не килограми хахаха

# 312
Здравейте  bouquet
Първо поздравления за всички минуси  bouquet  И аз съм смъкнала мъъъничко,но ще докладвам четвъртък,като приключа с ПЗ дни. А иначе и аз като Алинка мисля,че от изварата в най-добрия случай се задържа,поне при мен е така- в дните без извара смъквам повече.
Аз не съм се мерила,следя по дънките,а те вече започват да ми стават широчки,а и днес колежка,която не ме беше виждала десетина дни каза че съм се стопила Grinning

# 313
Я дай малко мерки да сравним с тебе Simple Smile На кг се движим съвсем на едно ниво Simple Smile Simple Smile

# 314
Я дай малко мерки да сравним с тебе Simple Smile На кг се движим съвсем на едно ниво Simple Smile Simple Smile

Хахаха калко си висока
ок давааам, като не иска никой да качва снимки  Joy
Скрит текст:
височина: 168см
тегло 69.3кг
гръдна: 89
ръка: 32
талия:75.5
ханш:112
бедро:60

Мери само така Peace и Алт, те всички все това повтарят и има защо  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 18:47 от Des Iv