Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви добавки се препоръчват за отслабване?
Какви добавки обикновено се препоръчват за здравословна диета?
Какви са някои рецепти за здравословни ястия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви добавки се препоръчват за отслабване?
При режим за отслабване е важно да се консултирате с лекар или диетолог, преди да вземете добавки. Обикновено се препоръчват витамини и минерали като витамин С, магнезий, Омега 3, глюкозамин, L-карнитин и колаген. Избягвайте добавки с излишни въглехидрати или захар за поддържане на режима за отслабване.
-
Какви добавки обикновено се препоръчват за здравословна диета?
-
Какви са някои рецепти за здравословни ястия?
-
Какви са някои предимства на диетата?
-
Какви са някои от предизвикателствата при спазването на диета?
Страхотни са!
Много се надявам да е добре.
хайде няма да те мъча с бирени фъстъци, но поне някакви протеинови орехчета

ужасни, от тази стевия ли е незнам.Колкото и да сложа ми блъска на подсладител а не ми е сладко.Другото което е малко ме притеснява и финансовата част-с това месо всеки ден..не винаги мога.Уфффф сигурно ще ви се стори лигаво и несериозно.В мен е проблема то е ясно-нямам воля.Но не се отказвам пак ще се опитам.
или от типа Тайната.....
А в твоите ръце е да го промениш.

Явно трябва много да внимавам и кои зеленчуци да ям 
С две думи: ядеш по-малко. Освен това (с много вода!) подпомага перисталктиката и изхвърлянето на разни заседнали нелицеприятности из дебрите на СЧК; намалява и забавя усвояването на поетата храна, в т.ч. забавя бързите въглехидрати, понижава гликемичния индекс на съпътстващата храна и по този начин избягваш изригването на инсулина дори след поемането на сладко; създава усещане за ситост по-продължително време и мн. др. ползи. Но няма да ти реши основния проблем. Ако искаш, ще ти изпратя да опиташ от домашната, и ако ти допадне, ще можеш и сама да си правиш, или пък да си купуваш. Но това НЕ Е панацея. Докато не се отървеш от тая зависимост, от мисленето - ех, сега ще изкарам Дюкан/гладуването/ иглотерапията и пр., и после какъв купон яе падне! - ще се връщаш към старите проблеми и то с тлъст плюс. Смайлиз го е написала без излишни думи: трябва да се започне от главата, за да вземеш контрола в ръцете си.