С Дюкан ще се вталим и с диаманти ще блестим - 282

• 47 903
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Испания
Обаче македонката с воденички е станала направо като купен салам-чак не мога да си се начудя....

А рецепта? А снимки? А?

# 226
Е снимки няма, щото прилича на нормален салам......пък рецептата: смелих воденички ,сурови в блендера и ги омесих с праз и мнооого подправки /даже доста ги подлютих/. Напълних ги в свинските черва, които останаха и ги сварих.....ми това е....

# 227
  • Испания
Е снимки няма, щото прилича на нормален салам......пък рецептата: смелих воденички ,сурови в блендера и ги омесих с праз и мнооого подправки /даже доста ги подлютих/. Напълних ги в свинските черва, които останаха и ги сварих.....ми това е....

Ще питаш ти за рецепти и снимки...  Crossing Arms

# 228
Ама аз освен кайма от воденички,подправки и праз нищо друго не съм слагала.....

# 229
  • Бургас
Започнах на 03. Сутринта ходих последно. С режим или не ставайки пия 0,500 мл топла вода, след 30 мин още една 0,500 с един лимон изтикан, от режима с 1/2 лимон. След това Триците ги бъркам с кис. Мляко и 2 яйца ям две палачинки. След 2ч 1л зелен чай и оше 0, 500л вода стайна до обяд.вечер след 1
20.00 не ям заспивам към 23. Трудно ми е с 00 без плод и зеленчук. Как сгрешух днес, първо на обяд стана Пз - сърми с кисело зеле и следобяд ядох сладки пуканки. Чудя се дали да не пия английска сол.

# 230
  • София :(
    Ей, да не рече човек да си направи протеинов хляб - потрошиха ми се и чопъра и кухненския робот   #2gunfire Но пък хляба стана... ммм. Нищо че беше пълна импровизация и с една изостанала разядка с печени чушки бухната вътре, ми тъй де, няма да става зян  Peace Сега обаче ще се вкарам с разходи за кухненски урудки  ooooh!
     И кебапчетата изглеждат добре, гушнах ги във фризера, че за следващите дни имам достатъчно за ядене, но ще докладвам как са на вкус като им дойде реда.

# 231
Ама аз съм му направила спагети карбонара, само, че с шийтаке , печурки и четири сирена. Обаче македонката с воденички е станала направо като купен салам-чак не мога да си се начудя....

ми значи не се цупи на теб  Laughing
хайде отваряй дюкисаламджийница и да идваме  Simple Smile и мислете с fractal за дюкибира, че с таз пикантна македонка ще трябва с нещо да се гаси  Joy

mimensita, по коя рецепта прави протеинов хляб, че да знам да взимам назаем миксер да не си троша моя  Sunglasses

yana_kuncheva
, много ми се виждат дните ти без wc, може би е по-добре да минаваш на ПЗ и да ги редуваш 1/1 докато ти се регулират нещата. Когато ти е П ден, гледай поне едното хранене да ти включва супа. Дано се оправиш.

# 232
Аз бира не пия, обаче ако измислим дюкивино, направо ще съм щастлива.....Ако пиех кола, щях да си спретна куба либре с ромова есенция, обаче хич не долюбвам газирани напитки....

# 233
     pink pill, не ми беше виновна рецептата, аз се проявих като блонднка с чопъра, а робота... , робота си беше пътник, въпреки че му замина само ножа за кълцане, всичко друго му ок.
Иначе за рецептата - смелих около 120 гр рулца от раци, в моя случай с пасатора в един компотен буркан. Прибавих остатъка от една разядка от печени чушки, извара, варени яйца и малко цедено мляко, около 200 гр примерно. Отделно разбих почти на крем три големи яйца, посолих, сложих 2 с.л. церевично нишесте, ръснах бакпулвер, около 1/3 пакетче и сместа от буркана. Пекох в контактен грил на три пъти, получи се много приятно хлебче. Едната филийка хапнах одеве намазана с извара и поръсена с шарена сол. Утре ще си взема другата за работа, но още не знам с какво ще я гарнирам, което ми напомня - какво беше отношението на режима към хайвера, черен/червен имам предвид?

# 234
  • Испания
     какво беше отношението на режима към хайвера, черен/червен имам предвид?[/b][/i]

Неразбитият е режимен, Мимсче.

# 235
     То е ясно, че разбития е нережимен, с всичката тази мазнина, но пък другия е върло солен. Обаче вчера докато пазарувах попаднах на няколко бурканчета с доста сериозна отстъпка и ги метнах в количката, та мога да си мазна от тях върху хлебчето, а солта ще я отмивам с повечко вода.

# 236
Този черният от мойвата, не е чак толкова солен, но не знам колко е режимен.....лъмфиш-той режимен ли е?

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 22:41 от alinnna

# 237
  • Испания
    То е ясно, че разбития е нережимен, с всичката тази мазнина, но пък другия е върло солен. Обаче вчера докато пазарувах попаднах на няколко бурканчета с доста сериозна отстъпка и ги метнах в количката, та мога да си мазна от тях върху хлебчето, а солта ще я отмивам с повечко вода.

Ами, аз не знам какво ти е ясно. Бурканчета с какъв? Ако е разбит, четеш етикета.  Peace

Правила съм преди години домашен разбит с много хляб и олио.

Този черният от мойвата, не е чак толкова солен, но не знам колко е режимен.....ланфиш-той режимен ли е?

Дай снимка и състав.

# 238
Ами лъмфиш нямам, но беше от някакви водорасли, а пък на червеният и черният от мойва, на състава пише само хайвер от мойва...

# 239
    БЪш такъв, от мойва, е и моя, но не държа много много да го ям де. Половинестия като нищо ще го омете с препечени филийки за мезе.

Общи условия

Активация на акаунт