С Дюкан ще се вталим и с диаманти ще блестим - 282

• 47 851
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • Испания
Не знам. Принципно знам, че червеният е по-калоричен от черния.

Хайде стига съм писала, че вече стана много днес.

Лека нощ!  Hug

# 241
Този от мойва като го смесиш с жълтък на яйце, чесън и кисело мляко и го напълниш обратно е вкусен и го използваш наместо сол....

# 242
   На мен ми предстои утре първи ПЗ ден и пак съм в чуденка със зеленчуците.Какво съотношение трябва да са с протеините.
    За протеиновите дни всичко ми е ясно,дойдат ли зеленч,ците и се обърквам
 Лека вечер

# 243
Цитат
Какво съотношение трябва да са с протеините.
bub.ka Hug 2/1 е съотношението,в полза на протеините Naughty
Успешна втора ти пожелавам! Hug

# 244
  • Испания
Добро утро.

# 245
Здравейте,Дюканки!
Вчера след 4-ти ударен -4 кг. Но тая сутрин след 5-я ударен +700 гр. Предполагам, че задържам вода, защото ядох домашно осолена сьомга от мен.
От днес съм ПЗ. Мисля да ги правят 5/5 за сега,че имам много за смъкване.

# 246
       Добро утро!Приключи ударната ми фаза с -3.500 кг.Аз съм си доволна.Чувствам де добре....
Ще ги видим тези зеленчуци....мисля че проблема ми идва от там,че аз се храня много малко и ако зеленчуците са половината количество-те идват като добавки....даже и не знам как да го обясня.
   Давам пример 6 дена от 7-те-беше супа.Пилешко филе,воденички и телешко-количеството на месото беше по 300 грама-без зеленчуци в супата и 1 чаша прясно мляко за воденичките
   Значи съм изяла-около 1 кг месо,десетина яйца,200 гр извара,3 кисели млека и към 200 гр пилешка шунка,1 пилешка пържола от бут...това е-за 7-те дни
    Мерки не меря....но панталоните вече са ми свободни,а и имам 1 гардероб с дрехи с 3-4 мерки по-малки1които ме чакат....
    Искам да кажа,че и като не съм на режима-пак се храня по малко -1 път в 16 часа-така съм свикнала от ученичка...друг е въпроса -с какво
   Сега поне ям 3 пъти на ден...знам ,че е малко ....ето защо питам за зеленчуците.То питането ми беше и предния път...като се сетя какви тъпи въпроси питах Смайлс непрекъснато....чак срам ме хваща...но пък тя ми оотговаряше непрекъснато и нито веднъж не ме скастри.Благодаря ти Смайлс!!!
    Желая ви лек ден!

# 247
 Привет, Смайлс. Браво на Стойко и Бубка.
Да дам отчет и аз. Цяла седмица не съм писала.
Забелязах, че като не ям свалям, а не като ям, както по принцип трябва да е. Simple Smile
Водя си дневник и по този повод не искате ли да имаме таблица с кг?
От 66 за 5 в първа фаза и да втора съм свалила 2,5кг. Не е много като при ас, но за седмица си е супер. Тренирам за напреднали. Може и мускулната маса да не позволява да свалям така.
В деня, в който бях на яйчена салата за целия ден съм била на 8 яйца, кисело мляко, зелен лук, копър. Това за целия ден даже съм качила 1кг, който свалих при ПЗ. Даже товага има Тае Бо, което гори около 500 кал и стигнах до извода, че за деня съм имала близо 160кал. При това излиза, че трябва да съм отслабнала не, ами да се затрия, а съм качила 1к. Нищо сега имам 3ПЗ и после пак. Вода пия по 2л на ден може и повече. Гледам прясно мляко да не пия, че от него качвам, а и не е полезно. Ами това е ако някъде греша, кажете.
Хубав ден.

# 248
  • София
 Привет! И аз съм при вас от 9 дни, но само ви четях. Правила съм Дюкан преди 10 год. Сега имам около 10 излишни кг. След безуспешни опити с "Червенкова" и 90 дневната /това пък се оказа, че изобщо не е за мен, защото съм с ИР/ отново съм при вас. Направих 5 дни ударни, след които съм -2.5 кг. Сага съм на ПЗ. 2-я етап ще е 5/5. Чувствам се много добре, спортувам. Имам питане за лененото семе - може ли да се яде? Извинявам се ако сте го обсъждали.

# 249
  • Плевен
Добре дошла, Солей!  bouquetДа - 1 с.л. ленено прясно смляно семе, но приспадаш от количеството трици за деня (остават ти 2 с.л.трици)

# 250
  • Испания
staiko1, честито!  Hug Със сигурност плюсът е от солената сьомга. Но пък е мнооооого полезна.

Бубче, браво! Hug Благодаря ти за милите думи.
За зеленчуците ти отговори Анчето. Точно така е: 2:1 /П:ПЗ/. Спомням си, че някъде Дюкан беше казал: Ако си представите едно хранене в ПЗ дни, сложено върху дланта, зеленчуците са частта с пръстите, самата длан - протеините.

SmileKERM, здравей. Преди години имаше таблица с килограмите, но нямаше особен смисъл от нея и лека-полека отпадна. Това, че водиш твоя, е чудесно. Така можеш да контролираш нещата. Внимавай с яйцата! 8 за един ден са ужасно много.  Peace

Имам питане за лененото семе - може ли да се яде? Извинявам се ако сте го обсъждали.

Добре дошла!  Hug
Може да се яде ленено семе, но заместваш с него част от дневното количество трици. Напр., 1 с. л. ленено семе + 2 с. л. трици. Ето, ако ти е интересно, още за него: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22877942#msg22877942

# 251
  • Бургас
Simple Smile Здравейте, след 5 ударни ( последния прегреших) съм общо -100гр, как сваляте другите незнам.
Днес се чудя как да го къдря, закусих с мъфини от трици, яйца, извара и кис. Мляко. За после се чудя яйца ли, ако ям две яйца с домат, означава доматчето да е колкото едното яйце?

# 252
Добро утро,банда!

Добре дошли,дами:) Браво на всички за свалените кг- добри резултати! Аз съм в застой пак,търся причинаата.Мисля,че пр. мляко ми пречи.Днес ще опитам без него,да видим...

Успешна,режимна седмица!

Пийте мноооооооооого вода!

# 253
Браво момичета  и момче само така  Hug Twisted Evil
Добре дошли и на новите попълнения и успех  bouquet

Аз днес също се отчита с минус, не бях се теглила събота и неделя, че имахме гости и днес вече съм 68.6кг, паднах под 69 и съм повече от щастлива. Също и си меря мерките всеки понеделник и там имам минуси newsm44 newsm68 newsm68 newsm44
Като цяло за 1 месец - 5.4кг!

Скрит текст:
Понеже вече стана явна страстта ми към спорта hahaha мисля да наблегна на него и да вкарам още една програма за домашни тренировка (всъщност ще правя двете програми, които ви пратих) и ще ми трябва повече енергия!

Мисля, да мина на 3та фаза и понеже предния път като правих режима, започнах сма да се захранвам, някой може ли да ми помогне как да правя сега 3та фаза. В смисъл, всеки ден вкарвам плод, всеки ден ми е ПЗ с изключение на четвъртък... а тези нишестените... хелп хелп  Hug

Елеаа може и от стреса покрай малчо... ще тръгне надолу кантара, вече знаеш  Wink Hug

# 254
  • Испания

Мисля, да мина на 3та фаза и понеже предния път като правих режима, започнах сма да се захранвам, някой може ли да ми помогне как да правя сега 3та фаза. В смисъл, всеки ден вкарвам плод, всеки ден ми е ПЗ с изключение на четвъртък... а тези нишестените... хелп хелп  Hug

Бравооооо!

Какво за нишестените?

Ето ти материал за трета:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22884002#msg22884002

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22886015#msg22886015

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg26198117#msg26198117

eleaa, споко. Не може да се сваля всеки ден.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт