С Дюкан ще се вталим и с диаманти ще блестим - 282

• 46 540
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Празни сайтове аааааааа #Crazy #Crazy
Изяли са ми тортатаааааааааааааааааааа.....  Joy
Май така ще е най-лесно; тъкмо няма да губя рецептите. Към тортата.

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 20:21 от fractal

# 496
Празни сайтове аааааааа #Crazy #Crazy
Изяли са ми тортатаааааааааааааааааааа.....  Joy

rotfImbo rotfImbo хайде дай да я видя, дай!

Пробвай тук http://postimage.org/

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 20:21 от Des Iv

# 497
  • Испания
Махнах ги. Видях, че ти си ги сложила вече.

# 498
Благодаря, Дес.
Скрит текст:

Мерси, Смайлиз. Качих ги и в сайта на Дес, и в блогър.
Ей, гладен народ... И снимки вече взе да свива; изчезнали са и други, с протеиновите спагети.  Joy

# 499
  • София :(
          fractal, що не и плесна и рецептата на тортичката във Фантасмагариите? Че и на другите си творения, а Вещи само да прибави линка към тях в първия пост?

# 500
Дес, ама да ти имам проблема....Режимни торти и сладкиши, колкото искаш тук.....ама айде ми изтипосай любимото ми бяло винце.....М?  Crossing Arms

# 501
Mims, щото този хибрид между чийзкейк и панакота беше замислен първоначално като имитация на "Птичье молоко", но обърках някои неща, други нямах, и най-накрая го направих с желатин, джинджифил, кефир, стевия, сбъркан конджак и белтък. Под 300 ккал е цялата, струва ми се.

Дес, ама да ти имам проблема....Режимни торти и сладкиши, колкото искаш тук.....ама айде ми изтипосай любимото ми бяло винце.....М?  Crossing Arms
Мммм, бяло сухо? Добре изстуден бял чай, няколко капки лимон, мъъъъъъъъъъъъничко болеро бяло грозде, ако искаш десертно, а не сухо? Май коктейлите са по-лесни за имитиране. Sad

# 502
Mims, щото този хибрид между чийзкейк и панакота беше замислен първоначално като имитация на "Птичье молоко", но обърках някои неща, други нямах, и най-накрая го направих с желатин, джинджифил, кефир, стевия, сбъркан конджак и белтък. Под 300 ккал е цялата, струва ми се.

Ехеее 300 кал. Наведнъж, ще я изям  много ясно  rotfImbo

Благодаря, Дес.

Ей, гладен народ... И снимки вече взе да свива; изчезнали са и други, с протеиновите спагети.  Joy

Пак заповядай Hug
Оооо НЕ, къде са спагетите!!! Тортата няма д издържи, но спагетите ще изкарат един Еконт  Joy Joy

Али, колкото искам, ама като нищо сладко не ми се получава newsm45

# 503
Айнщанинци, не ме заблуждавай......те това няма да се получи......виж тортите, добре имитират истинските и ме устройват, ама винце тц  Crossing Arms

# 504
С всичко се свиква; вече втора година карам на електронна цигара, и сега не искам и да опитвам "нормалните", не ми харесват. Виж, уиски, Драмбуйе, дайкири и мохито ако измислим...  Praynig
Ех...
Цитат
Оооо НЕ, къде са спагетите!!! Тортата няма д издържи, но спагетите ще изкарат един Еконт
  Да бе да... само протеини за теб, докато не влезеш в правия път! Хм, то и тортите и спагетите са протеинови, но ще измислим наказателни протеини някакви.  Flutter

# 505
 Е и.....то като не ме развесели, само на мечти да го карам  Crazy

# 506
Е и.....то като не ме развесели, само на мечти да го карам  Crazy
Мечтай режимно.  Hug

# 507
но ще измислим наказателни протеини някакви.  Flutter

Защо така с лошо smile3506

# 508
но ще измислим наказателни протеини някакви.  Flutter

Защо така с лошо smile3506
Мда, каза тя, ни торти яла, ни ракийка мирисала...  Peace
Майтапя се, ама май стана съвсем спам. Сериозно, и от нережимности без алкохол можеш да си докараш махмурлукоподобно състояние. Поне вода пиеш ли достатъчно?

# 509
Поне вода пиеш ли достатъчно?

Да да, гледам по 3л минимум на ден...

Но, права си  spam2 spam2spam2 Спирам вече!

С две думи, НЕ на нережемино сладко и нережимен алкохол!!!

Общи условия

Активация на акаунт