С Дюкан ще се вталим и с диаманти ще блестим - 282

• 46 663
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Испания
Ехее Смайлс, направо ме лъхна аромата, благодаря  Peace

За нищо.  Simple Smile И мъжът ми каза същото сутринта.  Wink

При вас така ли става или нещо пак, моите кулинарни способности ми играят лоша шега?

Никога не ми стават твърди. Дори, ако са с трици, са по-скоро леко влажни, все едно има мазнина в тях. Да не би да слагаш много препълнени лъжици с трици/нишесте? Пробвай, след като изстинат, да ги сложиш в затворена кутия.

# 661
Защо все на меееен #2gunfire
Искаш да кажеш, че така може да стане, ако нишестето е много, за мъфините говоря, че там няма трици. newsm78
Ок, може наистина да слагам повечко, ще пробвам пак... а подсладителя може ли и от него да е? Слагам на прах, някакъв тип стевия.

# 662
  • Испания
От подсладителя - не. Аз ползвам само на прах.

Ами да, може, ако нишестето е повече. Все пак от супена лъжица до супена лъжица има разлика. А и ако се препълни...

Същото като с брашното. Ако сложиш повече в някое тесто, става твърдо.

Пробвай и със слагането в затворена кутия.

Аз не слагам, но пък не ми стават твърди.  Peace

# 663
Чудно кафенце, но само кафенце?  newsm78

Аз днес си мислих за ядките, моя любим бомбайски микс и това, че макар и ядките сами по себе си са полезни, обикновено контекстът, в който се консумират хич не е. И не само защото Пинк след ядките ще поиска бира, а защото в трета и четвърта някакси ще трябва да се научите да карате умерено (а аз, понеже думата "умерено" така и не я научих в тоя живот, ще си карам без тях, щото без едно мога, но само с едно не става). Печени, пържени, панирани и всякакви ядки - хем вредни, хем калорични, хем само да видите с какво ги овкусяват! Косата ми настръхна! Много поучителен сайт. А и навикът да си хапваш ей тъй, от скука, между другото, докато гледам филмче, за компания (май единственият порок, който нямам) може да съсипе успешно всяка фигура и сам по себе си.
Тъй че, Пинк, засега по-добре виж тези рецепти: зеленчуков чипс, чипс от сурими, чипс от рулца   Hug

# 664
привет  Simple Smile
 fractal-че ще ги измислим, аз още не съм се наканила, а откога се каня да си взема някоя ядкова есенция, от там ми се струва, че ще измайсторим нещо  Wink

да дам и аз един мъничък принос към дюканската трапеза - скоро от една черешка на тортата си взех една идея и много ми допадна - пица патладжан, дори днес я промених на принцеса с яйца и извара и също много ми допадна  chef
в Кауфланд пък открих едни бонбони без захар - изомалт, лим.киселина, аскорбинова киселина, стевиол гликозиди, май стават  newsm78

# 665
fractal-че ще ги измислим, аз още не съм се наканила, а откога се каня да си взема някоя ядкова есенция, от там ми се струва, че ще измайсторим нещо  Wink
А бе ние все ще измайсторим, но се чудех струва ли си... От друга страна, по-добре да имаме режимен избор в критични ситуации, отколкото да си развалим втората. А в 3 и четвърта - трябва да се тренира волята.

Цитат
да дам и аз един мъничък принос към дюканската трапеза - скоро от една черешка на тортата си взех една идея и много ми допадна - пица патладжан, дори днес я промених на принцеса с яйца и извара и също много ми допадна  chef
Супер звучи!

Цитат
в Кауфланд пък открих едни бонбони без захар - изомалт, лим.киселина, аскорбинова киселина, стевиол гликозиди, май стават  newsm78
Този изомалт нещо ме притеснява...

# 666
  • Испания

Рано е за ракияJoy

А ако ти харесва, стават пици и от тиква: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg19083561#msg19083561
 chef

# 667

Рано е за ракияJoy

Кво беше тва ракияnewsm78 ОК, утре ще донеса протеинов мус за кафето.
Смайлз, видя ли руския магазин? Имате ли ги тези неща в Испания? Ние пък ще ги клонираме в по-здравословен вариант, че в тях почти цялата Менделеева таблица се е побраала.

# 668
никога не съм пробвала тиква в солен вариант, но аз и патладжан не бях опитвала, освен броени пъти на кьополу и много ми допадна за заместител на филийка, тъй че и с тиква ще пробвам  Peace

ракия е  . . . . едно такова .  . . за разтривки  Mr. Green

# 669
И аз се опатладжаних тази есен - за първи път през живота си пекох патлджани в чушкопека и страшно ми харесаха. Трябваше да опека повече май!
Разтривка, викаш  Joy

# 670
  • Испания
ракия е  . . . . едно такова .  . . за разтривки  Mr. Green
Точно.  Simple Smile
Фракталче, нямах време да разглеждам. Видях в началото нережимни продукти и не продължих. Ще видя тези дни и ще ти кажа.  Simple Smile
Аз обожавам патладжани.

# 671
Добро утро,Дюканеси!!!
Спечелихте ме с тези патладжани,много обичам...Simple Smile Смайлзче,хубаво даде идея за кьополу и с тричав мъфин,мммм- всеки ден мога да ям:)))
 Деска,да 04.01. започнахме и аз  имам чувството все едно е минало много време:)))
Фрактал недей да твориш и ядки- то режимът ще стане направо песен:))) Как ще усетим ,че сме на диета...Измайстори толкоооова неща...Адмирации!
Кари,вече добре ли си?

Хубав ветровит ден!:)
 Мери,хвана ли чашата с ВОДА?Simple Smile

# 672
Добро утро и от мен!
eleaa, благодаря, че попита - по-добре съм, но все още пия илачи  Confused Иначе при мен едно и също, в период на задържане съм. Спазвам си режима точно, но нещо нямам много апетит и трудно достигам обичайните дневни количества храна.
Хубав ден на всички!  Peace

# 673
  • Испания
Добро ви утро!

Бързо давайте чашите, че кафето е готово.  Joy

eleaa, често си правя печени патладжани с изцедено кисело мляко/извара/сирене за мазане.  chef

Кафето е от мен. Фракталче, от теб какво?

Стайко, оздравя ли?

Бубче, не ми харесва, че мълчиш.  newsm78

Усмихната и режимна сряда!

# 674
Здравейте и от мен  Simple Smile
Тия дни нямам възможност да пиша,но редовно чета.Малко ми е трудно да спазвам режима в болницата,но се старая.Налага се да наблягам на зеленчуците - изядох им всичкото зеле  Laughing Снощи се прибрах за малко и естествено - сутринта на кантара.Като цяло съм доволна -1.000 за 4 дни.,т.е 75.000,а аз си мислех че в най-добрия случаи ще задържа от зеленчуците.
Елеа от към вода го докарвам  Grinning ,на ден заминава по една трилитрова тубичка,че и не ми стига понякога  Laughing,чистачките вече ме гледат много подозрително  Laughing
Болните - оправяйте се по бързо Hug

Общи условия

Активация на акаунт