С Дюкан ще се вталим и с диаманти ще блестим - 282

• 46 633
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро и от мен!
Все още съм хремав и гърлото ме боли , смуча нережимен Стрепсилс, но като че ли се оправям.
До преди 2 дена бях на 5 ПЗ дни и гравитирах между 123.4 и 124.0 кг. Тази сутрин след първия П ден - 123.2 кг. Глася се да щурмувам 122 кг. Simple Smile
Лек и отслабващ ден и от мен!

# 676
Мери, браво Hug
Спокойствието и релакса са си казали думата newsm10
Стайно, Кари, бързо оздравяване и големи минуси след това  Peace
Аз си въртя тук едни 68.3 после 68.6 после 68.4..... ей такива забава Laughing

Елсинор, и Пинкикак е при вас?????

# 677
Ахъм... От протеиновия мус остана едно мънинквичко нефотогенично парченце, Смайлз...  Embarassed

Мислех да хвана бълшебната пръзчица днес  babydust7 Но гледам, че са я кръстили babydust, та да не стане някоя беля и да са наложи да отваряме дюкански ясли.  Crazy
Затова
Flowers Four Leaf Clover Дано днес всички болни оздравеят, всички нережимни се върнат на правия път, всички режимни започнат да се движат повече, всички спортуващи да отслабнат, всички задържащи да се разхубавят, всички хубави да не спират да пишат в темата, за да са ни вдъхновение. Нека силата бъде с вас! jedi

# 678
Дано днес всички болни оздравеят, всички нережимни се върнат на правия път, всички режимни започнат да се движат повече, всички спортуващи да отслабнат, всички задържащи да се разхубавят, всички хубави да не спират да пишат в темата, за да са ни вдъхновение. Нека силата бъде с вас! jedi

Ей това е приказка!  Party Party Party

# 679
...
Затова
Flowers Four Leaf Clover Дано днес всички болни оздравеят, всички нережимни се върнат на правия път, всички режимни започнат да се движат повече, всички спортуващи да отслабнат, всички задържащи да се разхубавят, всички хубави да не спират да пишат в темата, за да са ни вдъхновение. Нека силата бъде с вас! jedi

дано! coolcool

Des Iv, казвай какво си сготви от нулевата паста на fractal-чето  chef

# 680

Кюфтета  Joy Joy Joy Станаха супер де, но ползвах само като добавка!
Тези дни ще правя спагети болонезе, да видим. Приемам рецепти всякакви, че Фракталчето, нещо не е много словоохотлива  hahaha Мисля, че й се качих на главата  Heart Eyes Hug

Сега отивам да забъркам нещо сладко на бързо, че голям глад за сладко пак. Я бисквитки, я нутела... режимниии  Naughty

# 681
  • София :(

Кюфтета  Joy Joy Joy Станаха супер де, но ползвах само като добавка!

Аз пък се чудих днес дали не могат да се вложат и в протеинов хляб някакъв  newsm78 Но май преди това ще трябва да се сварят в бульон, за де се овкусят  Thinking А още по-преди това ще трябва да си купя чопър  ooooh!

# 682
Фракталчето[/color], нещо не е много словоохотлива  hahaha
Деска бре, всичко практически може да се прави, което и с нормалните спагети. Как готвиш нормалната паста? В трета почти няма ограничения, а и ти самата си измислила рецепта за кюфтета с конджак - супер. По същата логика и супа-топчета може да се направи.

Мимс, и с блендера става, докато не се обзаведеш с чопър. Може и с месомелачка да стане, предполагам, но не съм опитвала. За протениновия хляб - не съм опитвала, но, по принцип, май не би имало много полза, тъй като при изпичането се отнема влага от сместа, а конджаковите неща са най-добре, когато поемат влага (сос, в манджа и пр). Дори като си правя омлет, го правя с лентички, които си киснат в хладилника във вода с няколко капки табаско или соев, или каквото там имам под ръка, и само ги добавям към яйцата в тигана, колкото да се стоплят.
Скрит текст:
в протеинов вариант, 100% режимно изпълнение - а кафето от Смайлз

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 03:43 от fractal

# 683
  • Испания
Добро ви утро!

Фракталче, ти защо не спиш по нощите, а? За да правиш виртуални торти "Птиче мляко" ли?  Wink   Party

Усмихнат и режимен четвъртък!

# 684
Добро утро, благодаря за кафенцето Hug
Деска бре
Скрит текст:
в протеинов вариант, 100% режимно изпълнение - а кафето от Смайлз

Фракталче бре, като за пръв път в живота си виждам, това произведение на изкуството, имах нужда от повече инфо  newsm51

А тази изцяло режимна картинка хахаха от къде?

Мименситка, щях да ти кажа, че ще стане супер на хляб, първо да си ги натрошиш и сложиш във вода и уни сос примерно и после в хляба и айде във фурната, ама на, не било хубаво  Blush

А снощи си направих Нутелата, от страницата на Смайлс, обаче се оказа, че нямам прясно мляко и сложих кисело, стана много вкусно!! Не се втвърдява, но пък е много дилишъс  newsm10

# 685
  • Испания
Деси, аз си забърквам кисело мляко /тук са по 125 г/, слагам подсладител и малко какао и става чудно прекрасно.  Party chef

# 686
Да, наистина, само си мисля, дали сухото мляко не предава още по-добър вкус. Сега ще пробвам  Шоколадовия сладкиш от стр. 6  chef

# 687
  • Испания
Да, наистина, само си мисля, дали сухото мляко не предава още по-добър вкус. Сега ще пробвам  Шоколадовия сладкиш от стр. 6  chef

Banghead Banghead Banghead Даааааааа. Пропуснала съм да напиша в предишния пост: и сухо мляко. Значи така: сухо мляко, подсладител на прах, малко какао и едно малко кисело мляко.

Ще се влюбиш в шоколадовия сладкиш.  Peace

# 688
Ще се влюбиш в шоколадовия сладкиш.  Peace

Зачетох се в по-стари теми и видях, че всеки, който го е правил се е влюбил май  Peace
Само може ли да ми кажеш във фурна, как да го изпека, видях че някой го е пекъл на грил в МВ за по 15 мин... Явно не му трябва много newsm78

Значи така: сухо мляко, подсладител на прах, малко какао и едно малко кисело мляко.

А така, каква доза мога да изям на ден? Примерно тези 125гр, както пишеш ти, или може и малко повечко?

# 689
  • Испания
Аз го пека в МВ /не на програма грил/ 12 минути.

Можеш да печеш във фурната на 160-180 градуса до суха клечка. Всяка фурна пече различно и не мога да ти кажа точно време. Като видиш, че не е течен, пробваш с клечка за зъби. Нали знаеш?

Общи условия

Активация на акаунт