Боледуване на децата ни - тема 35

• 58 587
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Дани, радвам се за добрите новини - това означава вероятно, че няма да сменяте антибиотика  Grinning

# 196
  • shumen
Аш,дано си права.Само,че не знам вече как да го давам,че никак не го иска.Само като ме види с лъжицата и се почва реввввв.

# 197
Аз пък със спринцовка го давам...лъжицата най-много да я бутне и да я разлее.Със спринцовката на два пъти и готово!

# 198
Добро утро , за мой късмет днес нямаше много хора пред кабинета на ЛЛ ,взех бележки и направления и така.

Дани ,и аз със спринцовката действам за по-сигурно.

# 199
  • На брега на реката
Добро утро! И аз със спринцовката давам, гушвам я силно и мушкам по-дълбоко спринцовката, че да не може да изплюе.
Дани, пропуснах в цялата Одисея, противоалергично пие ли? Единствено то помагаше при остатъчната кашлица след сън, затичване и заморяване. И чсит въздух! На полето, на село, без коли и задимени мизерни екстериори  Simple Smile Да не се повтарям отново за Трявна Simple Smile

Успешен ден, момичета! Да се похвалите всички с оздравяващи дечица  bouquet

# 200
  • shumen
Фер,пие противоалергично.Изписан му е Ериус по 2.5 мл.
За Трявна и аз искам да отидем,но не знам дали ще ни огрее тази година.
Освен и със спринцовката от Панадола да пробвам да му го дам довечера.Не знам,но вече е голям и се усеща и не иска да пие.

# 201
Дани,спринцовката трябва да си е тази от изписаният АБ  Peace

# 202
  • Варна
Със спринцовка, без спринцовка, детето като е намразило сиропа ще се противи, с каквото и да му го пробутват... По-скоро се опитай да го убедиш някак, да му обясниш, че го пие, за да е здравичък, знаеш, че е неприятно, но искаш да е здрав, да не кашля... . А ти давай някаква награда след това. Аз поне така бих действала.

# 203
Със спринцовка, без спринцовка, детето като е намразило сиропа ще се противи, с каквото и да му го пробутват... По-скоро се опитай да го убедиш някак, да му обясниш, че го пие, за да е здравичък, знаеш, че е неприятно, но искаш да е здрав, да не кашля... . А ти давай някаква награда след това. Аз поне така бих действала.

Точно.. Peace

# 204
Да,това с убеждаването също е вариант...Голям е вече!Моето долу-горе на тази възраст започнах да го убеждавам за разни неща,започна да ми дава доброволно и да му слагам капки,сиропите пиеше..

# 205
Ми тя инфекцията вече е в трахеята,кашля неспирно,а вчера прокашляше само.Бяхме пак на слушалка.Изпросих си Ердомед и АБ за всеки случай,да не бягам по нощите до спешното.Ама като чу кашлицата,доки направо каза да го почвам довечера.Дадох Ердомед,темп.37,5-2ч.след Нурофен.Чудя се дали да не дам веднага АБ  newsm78 Много кашля,много Sad
Правих инхалация и още повече я раздразни май...

# 206
  • Варна
Уми,
защо чак довечера? Ако така и така е изписан АБ и лекарката е казала да го почваш - давай. Аз не бих чакала.

# 207
Ми знам ли,щото бая се зачуди дали да го изпише,щото гърдите били чисти за сега и каза да го почна вечерта.И нали Ердомед давам,та силно се надявах да има промяна до довечера.Аз все със съмнения за тия пусти АБ и все до тях опираме,ама го почвам.Състоянието и е сходно с това от декември месец.Нищо не помага.Явно е бактериална.

# 208
  • София
Уми, докторката не споменава ли нещо за кортикостероид в този случай (вместо антибиотика)?

# 209
Уми, чета те и не разбирам. Каква ви е диагнозата? Вирусно или бактериално е - доктора не каза ли поне това? Кръвни защо не пусна поне да видиш левкоцитите..Кой ден ви е това..Ако е в началото, вероятно е вирусно...

Кашля или от сополите, или от гърлото, щом надолу е чисто. При нас винаги е така също..
Този сироп за какво е - подтискащ кашлицата ли? Според мен е рано за АБ. Т. как е?

Сега те четох назад - щом е задръстено от сополи детето, вероятно от тях кашля. За сополива кашлица Демефан действа доста добре...

Общи условия

Активация на акаунт