Звездни компромати- 273 част

• 92 866
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Да си дам мнението и аз  Laughing Въпросния Доронин наистина изглежда мноооого добре и е супер секси Wink Но редом до манекенката изглежда точно като баща и.

# 31
Може ли леко да сменя темата - по повод Меги от "Търси се", някъде бях прочела коментар, че въпросната госпожа има дете от предишен брак, за което обаче не споменава никъде.

Някой знае вярно ли е?

# 32
Благодаря за темата!  bouquet

С Наоми като двойка са по-добре. Впрочем тя кой набор е?

Елен и сега ли ще отрече за плейбоя Терзийски?

Резюмето на песента на Мара ми хареса.  Mr. Green

Hushpuppy, утре ще са те преписали жълтурите.  Peace

# 33
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хъш, я дай на Мара песента, че не откривам линка назад  bouquet

# 34
  • I want it all and I want it now.
 bouquet Благодаря за темата.
Дорин и на мен ми изглежда доста възрастен.

# 35
  • На ръба..
Michael Phelps и Tomas Berdych от поредицата големи имена в спорта, които позират само по парфюм Simple Smile
Скрит текст:

# 36
  • До морето
Може ли леко да сменя темата - по повод Меги от "Търси се", някъде бях прочела коментар, че въпросната госпожа има дете от предишен брак, за което обаче не споменава никъде.

Някой знае вярно ли е?

И аз съм го чела преди време, но не е вярно. Тя роди първото си дете преди няколко месеца и доколкото разбирам от коментарите във ФБ е било дълго чакано.

# 37
  • Пловдив
Мелани Грифит и Дон Джонсън заедно на премиера на дъщеря си:

http://life.dir.bg/news.php?id=21628589

# 38
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Томииик Heart Eyes. Разминавала съм се с него на Вацлавския площад, ченето ми удари в земята. На това точно му се казва крака до сливиците smile3544.

# 39
Доронин до Наоми ми се струва супер секси, а до този модел като дядка. За себе си не мога да приема двойна разлика във възрастта, иначе за техните среди нищо изненадващо .... още са ми пред очите снимките на млада мацка, миеща дупето на един старчок ( забравих кой италианец беше).

В ютуб ако гледаш клипче без да си в профила си отчитат ли се гледания? Не искам да им въртя обороти на Фики-Мики и разни други Simple Smile

# 40
  • София
.... още са ми пред очите снимките на млада мацка миеща дупето на един старчок ( забравих кой италианец беше).
Роберто Кавали  Joy , но ако трябва да сме коректни той е на 75 години, нормал о си е да изглежда отблъскващо.

# 41
https://www.instagram.com/p/BBLfAV_BAUe/?taken-by=ceco.andreev
Златка, Светлана и разни други.

# 42
  • София
Бриджит Бардо на 18 год.
Скрит текст:

# 43
Благодаря за темата.
Аз и Доронин го виждам на 75 да му мият дупето на яхтата  Laughing то е неизбежно, когато си милиардер Simple Smile

# 44

Общи условия

Активация на акаунт