Звездни компромати- 273 част

• 92 916
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Ммм, малко чини ми се бъркате. Тя си беше точно такава едра в началото на популярността си. Впоследствие поотслабна значително.

Но така като чета с какво наслаждение хората се подиграват с килограмите ѝ... честно казано ми дожалява. На всеки може да се случи. Вероятно и тя не е щастлива. Но дано си вземе поука, че светът е лицемерен и мери според външността.

# 646
И от мен една Бориса.

И една Шани преди и сега.

# 647
  • bad@ss
Ако това е Бориса, няма да си кривя душата - на втората снимка ми харесва повече от острото шило на първата. Обаче на видеото е с няколко идеи отгоре. Има и по-уморен вид или гримът я прави да изглежда. Нали тази с козината на шията?

# 648
  • София
Боже, какво е станало с това момиче, доколкото си спомням спортуваше активно. Да не е бременна?

# 649
Не, не е бременна. Тя се раздели с Андрей и явно се отпусна и надебеля страшно бързо. Ще отслабне, само да реши сигурна съм. Аз няма да мога, ама тези са така свикнали да гладуват че и трябва един месец само на ябълки, два- три припадъка докато свикне да не яде и е готова.

# 650
  • Sofia
Може да е хормонален проблем с ЩЖ,напоследък много са зачестили тези проблеми Sad

# 651
Бориса стана огромна още докато беше с Андрей. Спомням си техни снимки от Лозенец. Тя беше с капела и бяла риза, а краката й бяха доста масивни.

# 652
  • Пловдив
Пък на мен ми харесва, а стига с тия кльощи. Харна жена, добре гледана.

# 653
Вярно и отива на Бориса така  Grinning тя е дебела за модел, за нормална жена е добре. Тя не е от нормалните, така че да отива за ябълки.

# 654
Гери която и да било от Черешката /благодаря за линка, гледам тази серия за Титаник/ е потресаващ кулинар  Mr. Green Сори. Всъщност и в момента гледам и чакам оценката на Манчев и гостите.

Майчице........тя и рапира  Mr. Green

Ужасно досадна.

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 20:07 от Key.Key

# 655
# 656
  • bad@ss
Колко ли ѝ се смеят хората като я гледат как се чекне по алеите  Laughing

# 657
  • Gotham City

И още една, където, може и да ми се привижда вече, но ми изглежда сякаш и детските крачета са изтънени и удължени.

Гадно ми е да я гледам с навяраните в г*за гащи и държаща детето за ръка Sick

# 658
  • Ямбол
Queen + Adam Lambert избраха българската инди-рок група Jeremy? да подгрее дългоочаквания им концерт у нас на 23 юни, част от фестивала Арена Музика! Освен в София, българската банда ще излезе на една сцена с легендарните музиканти и в Полша и Румъния.

Скрит текст:

# 659
Прехвърлих снощното предаване (Черешката на тортата) да видя защо толкова шум- чак Карбовски писа как можело някаква да хвърля кокошка...та за Бориса- променена е в лице подпухнала ми се видя, но и гримът е ужасен. Контуриране ли е трябвало да се получи, като мазана с кафяви боички е.

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 21:32 от инфантилна

Общи условия

Активация на акаунт