Звездни компромати- 273 част

• 92 900
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Вестерос
Я кажете за кокошката, че не гледах снощи и не разбрах цялата драма

# 661
На Бориса и грима и стайлинга са потресаващи. Като на 50 годишна лелка.

# 662

И още една, където, може и да ми се привижда вече, но ми изглежда сякаш и детските крачета са изтънени и удължени.

Гадно ми е да я гледам с навяраните в г*за гащи и държаща детето за ръка Sick
Оф, тва наистина вече е...  Sick Догади ми се.
Не знам как е възможно дори на снимките с детето си да си чекне голия задник на преден план. Просто адски гнусно-извратена история.

# 663
Ох, много ме дразни това как медиите се хванаха за кокошката на Гери Дончева.
Да, след като я свари за да направи супа, я отдели за кучето.
Аз пък купувам пилешко за котката си. Дайте сега да се крие, защото този или онзи гладувал.  Crossing Arms

Инфантилна, не е към теб, а към журналистите, които днес само с това се занимават!  Peace

# 664
Мен друго ме подразни от Черешката. Как Бориса нито една вечер не съблече тия кожи, тия косми. Не й ли е неудобно или просто не иска да се вижда, че е напълняла. Като се съблече тази вечер, за да танцуват на пилона си пролича. Според мен изглежда нормално. По-пълна е от преди, но си е нормална.

# 665
Може би точно и затова всяка вечер е в черно. На мен също в тяло ми изглежда добре, в никакъв случай не е дебела.

# 666
Днес беше откриването на 66-ият международен кинофестивал Берлинале. Председател на журито тази година ще бъде Мерил Стрийп . А фестивалът беше открит с филма Hail, Caeser!

Журито:
Ларс Айденгер

Малгожата Шумовска

Ник Джеймс

Клайв Оуен

Алба Рорвахер

Бриджит Лакомб

И от червения килим:
Джордж  и Амал Клуни ..1.. ..2.. ..3..

Тилда Суинтон ..1.. ..2.. ..3.. ..4..

Ченинг Татум

Още от Мерил Стийп ..1.. ..2..

Клайв Оуен

# 667
  • София
Амал Клуни си е взела бележка за дължината на полите Grinning. Изглежда зашеметяващо!

# 668
...та за Бориса- променена е в лице подпухнала ми се видя, но и гримът е ужасен.
На Ваня Червенкова се е докарала с тоя грим. Тя не е дебела, баш си е харна, но е от типа момичета с пухкаво лице. Едно кило да качи и лицето и започва да изглежда кято отекло. Като беше руса, беше много по-слаба. От типа на онази пухкавата английска моделка е, забравих и името. Венета Харизанова едно време имаше такова пухкаво лице. Сега, за да има слабо лице, направо е гърчава. Дано Бориса не се повреди от коментари като тези тук, че Пламена нали видяхте на какво е заприличала.  Tired

А Гери от Черешката - няма такава досадна скумрия!

# 669
Гледам директно стрийм на музикално събитие на Tidal, Кание пее, а Кимката пак е руса, ще пуснат снимки сигурно след час-два

# 670
  • HH
Тази я спрягат за двойница на Кимката

https://www.instagram.com/p/_P9TTTALNC/?taken-by=soniaxfyza

# 671
Гледам директно стрийм на музикално събитие на Tidal, Кание пее, а Кимката пак е руса, ще пуснат снимки сигурно след час-два
Вече има снимка

# 672
Това е перука.  Simple Smile

# 673
  • Gotham City

Приликата е голяма  Shocked

# 674
И новата колекция на Кание - Yeezy Season 3:
http://www.vogue.com/fashion-shows/fall-2016-ready-to-wear/kanye … d=social_facebook

Изтървала съм кога Гери Дончева е станала Мис България и съм приятно изненадана, много ми харесва  Peace
А Джино си е откровено кисел гъзар, па макар и да го хвалите колко възпитан бил. Падна ми още повече в очите.

Общи условия

Активация на акаунт