Звездни компромати- 273 част

• 92 895
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Кание-то пуснал нова песен, в която рапирал, че той бил направил известна "тази кучка Тейлър" (Суифт) и че все още можело да правят секс с нея. ('I feel like me and Taylor might still have sex / I made that bitch famous')

Отвратително човече. Кимката сигурно ръкопляска на мераците му към друга жена. Mr. Green

# 691
  • София
Калин Терзийски се върнал при жена си-
http://www.blitz.bg/news/article/392467
 Tired

# 692
Навсякъде чета, че Алисия е на романтична ваканция за 14 февруари в Тайланд, заедно с Бирмата. Дори била пуснала песен, посветена на него със заглавия "Той", а той пък и подарил часовник за 14 000....

# 693
  • Варна
Даже и за 35 може да мине, по българските стандарти.
Може, ако си отреже косата. Според мен я състарява тая русалска прическа.

Ау, да, пропуснала съм прекалено дългата коса, слива ми се с роклята. То за жената след определени години си има много точна максима: Полата се удължава, косата се скъсява. Не и отива такава дълга грива.

# 694
  • София
Навсякъде чета, че Алисия е на романтична ваканция за 14 февруари в Тайланд, заедно с Бирмата. Дори била пуснала песен, посветена на него със заглавия "Той", а той пък и подарил часовник за 14 000....

Тайланд новия Дубай ли е?  Laughing

# 695
  • Вестерос
Я ме светнете за Божинов от къде идва това с котетата? Blush

# 696
Я ме светнете за Божинов от къде идва това с котетата? Blush
От тук:

# 697
  • Вестерос
"Е, заради мен, аз не съм някой, моля те." не могаааааа  Joy Joy Joy Joy Joy

# 698
  • На ръба..
пффф  Crazy това го бях пропуснала и се чудя какъв е тоя спам от всякъде с "малко коте"  Laughing

# 699
Кание-то да не очаква нашествие от извънземни, че е барнал такава колекцийка? Thinking

# 700
  • София
Наистина е прекалена тази дължина за Деми, но пък е удивително колко е гъста и плътна косата й. Рядко срещано е за толкова дълга коса, а още по-малко за нейната възраст (тази година ще навърши 54).

# 701
То при Деми кое й е естествено, че косата ли  Rolling Eyes . Но е факт, че изглежда добре!

# 702
  • София
То при Деми кое й е естествено, че косата ли  Rolling Eyes . Но е факт, че изглежда добре!

Мисля, че е нейна цялата, затова и написах удивлението си.
Но сега като го подхвърляш това, започвам да мисля, че може и да я сгъстява допълнително.  Thinking

# 703

Един свестен мъж не си хвана.... Tired

# 704
Песента се казва "Мой", не харесвам чалга, но се опитах да я слушам...е не успях до края.  Ето, ако някой се прежали:

https://www.youtube.com/watch?v=g-7i4qw_Tz4

Покрай коментарите тук погледах малко от Черешката. Наистина ли смятате, че няма нищо нередно с Бориса? Лицето и е неузнаваемо, направо е...бррр. И имайки предвид, че 100 % има професионален грим, т.е контуриране, изграждане и т.н, направо си представям ако махне кита. За мен нещо не и е наред...

Общи условия

Активация на акаунт