Форумни "образи"

• 230 567
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 500
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не знам, но ти си моята карамелена ябълка на клечка Heart Eyes

# 1 501
  • София
Хаха, на загорялото кюре не му трябва кой знае какво. И зелена тревица ще свърши работа.
Сефте чувам кюре и клисарка в едно изречение.  newsm78

# 1 502
  • постоянно

Аз пък зная кой е куркума на форума!
Аз казвам Куркумата е турмерика на форума Sunglasses

# 1 503
Имам чувството, че любителите на котки във форума са много повече отколкото тези на кучетата. Очаквах да е обратното при наличието на толкова кучки измежду редиците.

Няма по-големи кучки от любителките на котки.
Shocked

Защо се чудиш?
Хората отдавна са забелязали, че животните приличат на стопаните си и обратното.
Говоря за любителите на само един вид животни – всички имат специфични черти, характерни за вида животно, което отглеждат. Тези, които никога не са отглеждали и нямат желание да отглеждат друго, освен котка, си приличат. Имат много общи, характерни за котките, качества (или недостатъци, зависи от гледната точка).
Тези, които обичат най-вече кучета, също имат специфични черти, присъщи на кучешкия род.
Хората, които отглеждат най-различни животни (котки, кучета, птици, гризачи), естествено, не влизат в класациите. По-сложни натури са, многопластови.
Имам си едно наум спрямо върлите любителки на котки. Подлярчета са, винаги могат да ти забият нож в гърба и да се изсулят самодоволно.

# 1 504
  • София
 #Crazy #Crazy #Crazy А тези с котки и кучета?? newsm78 Те кучки и половина ли са?

# 1 505
  • Варна
Како, ти превъртя ли, какво!   hahaha

# 1 506
Защо? Гледам на животно.
Не може ли?

# 1 507
  • София
Като дете гледахме куче, котки, папагали и таралеж. По едно и също време. А сега де  Laughing

Не съм подляр, засегна ме, Сийке  Crossing Arms Никога не бих забила нож в гърба. Мога да те тресна открито с юмрук, но не и прикрито.

# 1 508
Четете, бе. Писах и за хората, които обичат всякакви животни.
Но съм категорична за тези, които си падат само по един вид. Неслучайно старите моми гледат котки, нали?  Flutter
За стара мома с куче чували ли сте? Ако има и ако е стара, със сигурност не е мома.  Laughing

# 1 509
  • Варна
Защо? Гледам на животно.
Не може ли?
Излагаш се с някои заключения.
Не умееш да гледаш на животни.  Simple Smile

# 1 510
  • София
Мен повече ме притеснява реакцията на любителките на котки, когато някой каже, че мрази котките.

# 1 511
Защо? Гледам на животно.
Не може ли?
Гледам две кокошки и една овца. Какво би ми видяла? newsm78

# 1 512
  • София
Четете, бе. Писах и за хората, които обичат всякакви животни.
Но съм категорична за тези, които си падат само по един вид. Неслучайно старите моми гледат котки, нали?  Flutter
За стара мома с куче чували ли сте? Ако има и ако е стара, със сигурност не е мома.  Laughing

Виновна съм. Малко четох през бира и това последното не съм го прочела. Виновна отвсякъде Sad

# 1 513
Мен повече ме притеснява реакцията на любителките на котки, когато някой каже, че мрази котките.
Ай ся!  Flutter

# 1 514
  • Tам през Атлантическия океан
A любителите на морски свинки какви са ?  Laughing Hug

п.п. имам си една прелест  Flutter вкъщи .

Общи условия

Активация на акаунт