Форумни "образи"

• 229 883
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 815
Тази тема ми припомни една игра от детската градина - "Казанчето ври, бяла пяна пуска".
Всички клекнали (насядали) в кръг, един (Х) обикаля с кърпичка, пуска я зад някого (У), онзи скача и започва да го гони около насядалите.
 1. Хване ли го, преди да е стигнал празното място, (Х) пак започва да обикаля и пуска кърпичката зад другиго.
 2. Ако не успее да го хване, той (У) започва да обикаля
и така нататък…

По мое време и казвахме "Гори, гори кърпа, кучето я дърпа". И в игрите явно има еволюция.  Grinning

# 1 816
  • София
Слава богу, няма хора във форума, към които да съм развила непоносимост. Има разни незначителни особи, които са толкова незначителни, че не бих си позволила да хабя негативни чувства към тях, защото дори и това не заслужават.  Grinning Така, че ако някой си мисли, че питая негативизъм към него, да не се ласкае.

# 1 817
Аз игнорирам в повечето случаи дразнителите, но не съм съгласна, че не мога да се ядосам, натъжа или зарадвам на нещо от форума. Тъй като форума е обмен на информация, смятам че тя ни влияе, както всяка друга информация. Не е нужно да познавам някой лично, за да се зарадвам на успеха му или да се натъжа от сполетялото го.

А що се однася до промяната, няма как да не се променяме, най-малкото житейските ситуации се променят, с годините ставаме мизантропи (поне аз). По-лесно се въздържам от "скачане".

# 1 818
Май съм някаква късметлийка, да чукам на дърво.
Нито тук, нито навън има хора, които да ме отвращават или пък да ги мисля с лошо.
Има много такива, които са ми никакви- апатични, не симпатични, но изобщо не ги мисля, освен ако не ми се наврат дълбоко в личното пространство.

# 1 819
Скрит текст:
Тази тема ми припомни една игра от детската градина - "Казанчето ври, бяла пяна пуска".
Всички клекнали (насядали) в кръг, един (Х) обикаля с кърпичка, пуска я зад някого (У), онзи скача и започва да го гони около насядалите.
 1. Хване ли го, преди да е стигнал празното място, (Х) пак започва да обикаля и пуска кърпичката зад другиго.
 2. Ако не успее да го хване, той (У) започва да обикаля
и така нататък…

По мое време и казвахме "Гори, гори кърпа, кучето я дърпа".
И в игрите явно има еволюция.  Grinning

Софи, възможно е в различните краища да е била известна по друг начин, но голямо тичане падаше. Laughing От обиколките в кръг ти се замайва главата и после си кротък за известно време.

# 1 820
Кика, точно заради този "съвет" е и промяната..))
И смятам да продължавам с развитието си, така че не съдете преждевременно..Wink)
Чети внимателно! Никой не те съди.

# 1 821
  • София
Нито тук, нито навън има хора, които да ме отвращават или пък да ги мисля с лошо.
"Навън" е лесно. Дори и да се появи човек, който да не ти е особено приятен, можеш просто да прекратиш контакти с него, освен ако за късмет не ти се пада колега. Докато във форума не се е появил този, заради когото да седна да рева или поне малко да се разцентровам.  Mr. Green

Виждала съм огромно драматизиране по форумните ширини. Прясно ми е още как потребителка рева и се тръшка, че една от номинационните теми е била заключена 3 минути по-рано, а тя не могла да гласува, все едно светът се е сринал в краката й. Това е форумният образ "Многострадална Геновева".

# 1 822
Тони, аз не говорех за такива "емоции". Знам, че нямаш предвид моя пост. Аз казвам, че няма как да не се влагат някакви емоции, когато има обмен на информация. Тя малко или много дразни разни сетива.

# 1 823
  • Другата България
"Навън" е лесно. Дори и да се появи човек, който да не ти е особено приятен, можеш просто да прекратиш контакти с него, освен ако за късмет не ти се пада колега. Докато във форума не се е появил този, заради когото да седна да рева или поне малко да се разцентровам.  Mr. Green

Виждала съм огромно драматизиране по форумните ширини. Прясно ми е още как потребителка рева и се тръшка, че една от номинационните теми е била заключена 3 минути по-рано, а тя не могла да гласува, все едно светът се е сринал в краката й. Това е форумният образ "Многострадална Геновева".
И вследствие на това се заформи такъв дебат и такива разправии, като че ли някой е извършил атентат с/у ББ или е заложил бомба в училище Tired, то не бяха вталясвания, коментарчета, подмятания и доизкусурявания....много насериозно се взеха някои, които по дефолт са над нещата. smile3532

# 1 824
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами явно сте непукисти Laughing. Аз си имам определени поведенчески модели, от които ми се гади- като например от това да видиш, че някой е слаб, и да риташ, риташ, риташ, докато от него остане само кървава каша. А виртуалното ритане е подсказка за способности да осъществиш и реално. Никой не може да ме убеди в противното.
Неща като дребнавост, заядливост, ехидност и мен не ме впечатляват.

# 1 825
  • Ямбол
...
Не бяха три минути. Подличко си беше. И извинението беше отвратително, да те накара да се чувстваш виновен, че някой се е заел да прави темите.
Аз пък съм наблюдавала образи, които хем се гърбят с номинациите, хем после реват колко много труд били вложили и очакват някакво специално отношение за трудолюбието си. И не само това, а и да се очаква, че те в определено време трябва да се забавляват. Като шанталския образ - вечер, по празник и в слънчево време никой не трябва да е във форума, защото така е редно - да се забавлява и да празнува.

# 1 826
  • София
А колко да са били? Четири?
Имал си време няколко дни да гласуваш и си седнал да оревеш света заради няколко минути. И то за какво - щото не си успял да гласуваш в някакъв си форум за някакви си глупости, ще кажеш, че са от световна важност за човечеството. Това ако е нормална реакция, здраве му кажи. Толкова пък да няма човек проблеми и емоции, че зорлем да си ги създава.

# 1 827
Ми права си е Шантал. Да оставиш празника и близките, за да съскаш във форума си е психо-отклонение.

# 1 828
  • София
И аз споделям шанталските възгледи.

# 1 829
  • Ямбол
Джини, Тонка, днес е слънчево. отклонения ли имате, че съскате във форума?

Общи условия

Активация на акаунт