Форумни "образи"

• 229 936
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 280
  • Куциндрел
Ще изтипосам на Абсурд картинката. Crossing Arms Не знам кво й боде на тази леля на д-то всеки ден. Crossing Arms
Скрит текст:

# 2 281
  • София
Ще изтипосам на Абсурд картинката. Crossing Arms Не знам кво й боде на тази леля на д-то всеки ден. Crossing Arms
Скрит текст:

Това от Howl's Moving Castle ли беше или от някое друго филмче на същото студио?

# 2 282
  • Куциндрел
Скрит текст:

Това от Howl's Moving Castle ли беше или от някое друго филмче на същото студио?
Излезе ми като търсих в нета картинка на Баба Яга. Не знам кое е филмчето, сигурно е... Баба Яга. Mr. Green

# 2 283
Atari, страхотни са ти картинките  Grinning
Може ли да си открадна една?

# 2 284
О, песенки!  Hug  Я запейте нещо и за мен?

Ето поздрав за всички и от мен /така ви виждам аз  Sunglasses/:

# 2 285
Atari, страхотни са ти картинките  Grinning
Може ли да си открадна една?
Благодаря  Hug
Може и повече да си откраднеш  Grinning

# 2 286
  • Пловдив
 Shocked Я, аз съм изтървала.

# 2 287
ТенкЮ  bouquet

# 2 288
Да бе! Един път да стане купон в Клюкарника и ние да изпуснем.

# 2 289
  • Пловдив
Close Tired И то 150 страници!!!!! И никой нищо да не каже!!!!! Как може!!!! Не ги е срам!!!! Забавляват се без мен!!!!

Joy Joy Joy Joy

# 2 290
Close Tired И то 150 страници!!!!! И никой нищо да не каже!!!!! Как може!!!! Не ги е срам!!!! Забавляват се без мен!!!!

Joy Joy Joy Joy

Е, хайде де! Ще си имате четиво за приспиване до края на другата седмица!  Joy

# 2 291
  • Пловдив
Да, ама можех да пиша, бриша, давам линкове и да се забавлявам от дни. Cry

# 2 292
  • София
Таис, аз няма да правя музикални асоциации, но от мнението ми за теб, че си интересна и нестандартна, предполагам, че по отношение на музиката ще се разберем. Wink Hug
В момента съм на работа и слушам любимите ми Fields of the Nephilim (Mourning sun) на слушалки-няма такъв кеф.............. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

The Cure ги скъсвах от слушане, ама като тийн, сега -за нищо на света.На Депеш имах всичко възможно, с годините обаче затвърдях........ Crazy
Frozen,  Hug Ще пробвам да те ''поразмразя'' малко с това:
https://www.youtube.com/watch?v=qDuW3NvjqJY

атари, припознах се в мацката с червената шапка  bouquet

В Ирис долавям тъга, скрита накъде зад спокойствието и трезвата мисъл. Тъга за всички болни, самотни и унижавани същества. Тъга, че не може да им помогне, а толкова й се иска  Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=uPMDPiNG4TE

# 2 293
Много забавна е станала темата. Чек и Лейди, много различни клипове, но доста близки до многопластовата ми личност Simple Smile.

# 2 294
  • Ямбол
Янтра, тъкмо навреме се включваш, с образа си ще донесеш свеж полъх в темата, която заби в тубата.

Общи условия

Активация на акаунт