Форумни "образи"

• 228 237
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 430
Все едни и същи образи обсъждаме. Дайте нещо за някой друг, който сме пропуснали.

Кво да даваме, като само трият!  Tired

# 2 431
Ми хайде. Да не забравим хубавите и добрички  като Жаклин, Цвети, които винаги са толкова умерени и деликатни, на мен са ми много приятни Heart Eyes

# 2 432
  • Once there was a Hushpuppy...
Ако, започнете да си показвате обувки, за доказване на нещо ще се включа с удоволствие Mr. Green

# 2 433
  • Куциндрел
Ама ние пропуснали ли сме някого  Mr. Green
Сещам се за един образ, който засичам из темите - Аделина.  Mr. Green

# 2 434
Със Заяц какво стана, някой знае ли? Беше голяма драма, после една съфорумка я обвини, че всичко си е измислила и Заяц изчезна обидено. Още ме мъчи. newsm78

# 2 435
  • На топло
Със Заяц какво стана, някой знае ли? Беше голяма драма, после една съфорумка я обвини, че всичко си е измислила и Заяц изчезна обидено. Още ме мъчи. newsm78
Тя беше бременна или я бъркам?

# 2 436
Цеце, ти май искаш да се хванат за гушите тревопасните и мръвкоядните образи. Mr. Green

# 2 437
Тя беше бременна или я бъркам?

Да, същата... Появиха се сериозни конфликти с любимия и със свекървата, после този скандал, че била измислена и край...

# 2 438
  • София
Ми хайде. Да не забравим хубавите и добрички  като Жаклин, Цвети, които винаги са толкова умерени и деликатни, на мен са ми много приятни Heart Eyes
Цвети е един от най-милите потребители тук  Simple Smile
Жаки за съжаление напоследък изобщо не я засичам. Мисля, че пише основно в Искам да кажа, а аз там не влизам.

Аделина мен лично ме кефи. Веднъж си писахме на гръцки  Laughing Когато не дрънка по веге теми, е приятна за четене.

# 2 439
  • Куциндрел
Цеце, ти май искаш да се хванат за гушите тревопасните и мръвкоядните образи. Mr. Green
Аделина посления път ми се обиди май, като си хортувахме с нея.....
Няма да се хванат, тук обсъждаме само образи. Flutter

# 2 440
На мен Цвети ми е " Bed of roses" на Bon Jovi
На мене си  давам неговата "You give love a bad name"   Mr. Green

# 2 441
  • На топло
Заяц беше симпатяга в Клюкарника. Не съм и чела битието по други раздели.
Може да си е дала почивка от форума, ако е бременна, ако има някакви проблеми, това е най-доброто решение.
Никой не може да знае със сигурност.

# 2 442
Пепелянка в климактериум ми хареса.  Peace

Скрит текст:
11. Сърдитко Петко (Петка) - този потребител винаги се засяга, приема всичко като лична нападка срещу себе си и редовно си тръгва завинаги от форума - в неговия случай “завинаги” означава период от 2 до 6 дни. Когато си забрави паролата веднага си мисли, че е получил бан и започва да тормози админа по скайп.
Противодействие – не трябва да му се обръща внимание когато е в цикъл и всичко ще е наред.

12. Инфантилката - заета с дълбоката трагичност, на преоткриването на самата/самия себе си, измерването на дълбините на многострадалната си душичка, обрисуването на собствения си индивидуален профил, и установяването на “Що за човек съм аз?”. Празно същество, преливащо от пусто в по-пусто и най-пусто, заето с инфантилния си вътрешен свят на розови мечета, вибратори, самоделни бездарни стихчета, поредната “голяма” любов или други емоции касаещи ниската част на шкембето. Пише дълги мнения, в които на около 80 места се самоцитира, често споменавани са фразите “АЗ СМЯТАМ”, “АЗ МИСЛЯ”, “АЗ СЪМ ТАКЪВ ЧОВЕК”, “МОЕТО МНЕНИЕ”. Писанията изобилстват от препратки към други творби на въпросния крийчър и богато цветно оформление. Комуникацията с подобни създания изобилства от целувки, прегръдки, слънчеви пожелания, разочарования и дъждовни сълзи за глупости.
Противодействие - с камък на шията и достатъчно дълбок външен кенеф. Може и да помогне, но няма гаранция.

13. Пепелянка в климактериум – обикновено, но не задължително, е държавна чиновничка или на друга нископлатена работа изискваща какво да е висше образование - повод за особена гордост, с две или повече деца и неуспешен брак. Прелива от омраза към целия свят, мрази всичко, което не е присъщо на нея - религия, народност, етнос, образование, добри и положителни качества. Гордее се само с празни неща - етническа принадлежност, спортисти от нейната етническа принадлежност, бездарни поети и писатели от нейната етническа принадлежност и други. Изживява се като стожер/ка на доброто. Мисли за себе си като за прекрасно същество, което е принесено в жертва на жестоката реалност от тайнствени и зли форумни сили. Рядко говори за себе си понеже осъзнава че живота и се характеризира с две думи - ГОЛЯМА КАТАСТРОФА.
Противодействие - събличате я гола пред огледало. Ще мълчи около една седмица. Може и повече, ако имате късмет.

14. Некадърната поетеса - същото като пепелянката в климактериум, но с твърдо убеждение че е ужасно талантлива. Всестранното и развитие води до писането на поезия и проза, съчиняването на - от песни до цели опери и концерти за четири оркестъра и певческия хор на китайската флота. Обикновено е мърлява домакиня, некадърна майка и трагедия като съпруга. Житейското и призвание се състои в намирането на желаещи да изслушат последните и творения. Никога не й омръзва да говори за себе си, дружи само със себеподобни, макар и малко трудно. С откриването на интернет намира златната среда за личностното си израстване като голям талант. Пада си по окултизъм, зодии и прочие, като единственото което се опитва да докаже от тях е че нейното раждане е под особена звезда, която предсказва безсмъртие в очите на хората ценящи културата. Заобикалящите я/го, разбира се не са от тях (много ясно).
Противодействие - куршум с обеднен уран. Може и с обогатен, каквото има.

15. Ам-гъл – той е дребен, грозен, ял е много бой като малък (а и като по-голям) и когато е открил могъщата сила на интернета е преоткрил себе си. Също като героя на Толкин и форумният Ам-гъл си говори сам, хвали се сам и така си помпа самочувствието. Другите от форума гледат на него като на скункс в палатка, понеже житейската философия на Ам-гъл е чужда на всеки нормален човек. Характерно за Ам-гъл е, че си вярва на всичко, което пише и постоянно се заяжда с най-беззащитните членове на форума – обикновено жени или хора със здравословни проблеми. Така той си връща за тормоза, на който е бил подложен като малък. Личният живот на Ам-гъл е пълен провал, но не спира да повтаря във форума колко добре се чувства. Повтаря това толкова много пъти, че накрая почва сам да си вярва, а другите членове на форума го оставят да си мисли, че е прав от съжаление към него.
Противодействие: подмамвате го да се заяде с някой едър, избухлив и анонимен форумец, и проблемът ще се реши от само себе си.

16. Фениксът – предупреждават го, трият го, гонят го като куче, но той не спира да се връща. Задникът му е осеян от безброй отпечатъци от подметките на хора, които са го изритвали от най-различни места. Той с гордост показва тези следи и се гъзи на всеки срещнат защото няма с какво друго да се похвали. Колкото повече го гонят, толкова по-настоятелно се връща той. След всеки бан се завръща във форума с нов акаунт все едно е у дома си и има нотариален акт за него. Фениксът е неспособен на нормална човешка комуникация и затова го гонят отвсякъде. Мисли си, че е много умен, а всички останали са прости.
Противодействие: все още не е измислено, но учените от лабораториите на RAID работят усилено по намирането на лек.

17. Отмъстителят – това е разновидност на Ам-гъл, но със склонност да си отмъщава на всеки, който се опита да го изведе от Плъхицата (разновидност на Матрицата). Отмъстителят отделя по цели дни за да разбере кой се крие зад никовете на хората, с които комуникира във форума. След това пуска връзките си за да събере компромати и ги използва за да отрови живота на съфорумците си. Последните проучвания показват, че в ДНК-то на форумните отмъстители има открити следи от извънземни форми на живот от сорта на пришълеца, критърсите и Денис Родман. Това обяснява външния вид и държанието на отмъстителите, които не са много човешки. Отмъстителят има потенциал и за „Форумен психопат-убиец” – това е категория, която все още е слабо позната на учените и не е описана в дебелите книги.
Противодействие: призиви към извънземния разум да дойде и да си прибере изчадието.

18. Форумен шут - Ако на форума му провърви, той е участник с приятно, остро чувство за хумор, който вечно излиза с нетрадиционен поглед към класически теми. Ако форумът е преследван от лош късмет, то шутът си пада по плоски шеги и редовно пита „От този вид аквариумни рибки става ли добра супа?“.
Противодействие: няма.

19. Вечната опозиция - заемащият поста е длъжен да проявява несъгласие с всяко публикувано становище (включително на моменти със собствените си) и любезно да обяснява на околните в каква голяма и мрачна заблуда са изпаднали. Вечната опозиция е права дори когато е седнала.
Противодействие: наличие на четен брой вечни опозиции, които се неутрализират взаимно.

20. Мотористът – чувства се неудобно във форума защото няма как да изфучи покрай правилата или да мине на червено през темата за сбирката на туристическия клуб. Обикновено престоят му във форума е краткотраен и в 90% от случаите мотористите преминават през фазата на феникса, преди да им писне.
Противодействие: няма нужда от противодействие. Един ден сам ще изчезне от форума и после ще чуете по новините какво е станало с него.

21. Соцът – свикнал е да живее така сякаш всичко, което не е негово е общо. Съответно това важи и за форума. Държи се така сякаш форумът се издържа от неговите данъци, екипът е назначен от Тодор Живков, а самият соц е партиен член. Съответно той смята, че има пожизнено право на участие във форума, а правилата не важат за него, защото няма проблем, който да не може да се реши по втория начин.
Противодействие: на ежегодния форумен конгрес му се обяснява, че комунизмът го няма от десетки години и никой от форума за нищо не му е длъжен.

22. Пришълецът – няма нищо общо с останалите членове и тематиката на форума. Той е футболист във форума на адвокатите, левскар във форума на ЦСКА, строителен работник във форума на клуба по шев и кройка, цирков артист във форума на хирурзите и т.н. Технически погледнато не нарушава правилата, мъчи се да дава адекватни мнения и понякога успява (случайно), но никой не може да се обясни какво всъщност търси там и защото виси по цял ден във форума.
Противодействие: едноседмичен прием на Ентерол и Смекта може и да помогне.

23. Пияндето – по телевизора всички обичат Реймънд, а във форума всички обичат пияндето. Той е весел, оригинален и пише грамотно дори когато е пиян. Чете много книги, пие по литър водка на ден и животът с него е прекрасен. Когато обаче е трезвен става страшно. Кой е този човек? Защо се държи така сякаш има бастун забит в гъза? Трезвеното пиянде е нещо, което не бива да си пожелава никой форум! Не, не… само това нееее.
Противодействие: в специална касичка форумците събират пари за алкохол, понеже не могат повече да търпят агонията на пияндето и си искат стария веселяк обратно.

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 20:13 от Анонимен

# 2 443
На кой му пука, пишете нещо друго стига едно и също разтягали. Тя темата трябва да се движи и по друга посока, не ми казайте обратното  Crazy

# 2 444
  • София
Заяц беше симпатяга в Клюкарника. Не съм и чела битието по други раздели.
Може да си е дала почивка от форума, ако е бременна, ако има някакви проблеми, това е най-доброто решение.
Никой не може да знае със сигурност.
За първи път чувам, че е имало драма около Заяц. Беше бременна, нали? Дано всичко е наред с нея, наистина е симпатяга.

На мен Цвети като образ ми звучи така:
https://www.youtube.com/watch?v=C8QJmI_V3j4

Общи условия

Активация на акаунт