Форумни "образи"

• 228 111
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 595
  • София
Никога не ми е хрумвало да меря Simple Smile

Е, как, бе?
Хората по сто огледа правят преди имот да купят, на по пет интервюта, преди да започнат работа, ти най-милото си ще рискуваш да попадне на някой недорасляк. И после да се чудиш как да те заболи главата и как си забравила котлоните и да мислиш как да избягаш.

# 2 596
  • Ямбол
Ах на езика ми е, да си го върна с това не мерене докъде се стига. Така и така ми показаха свободно. Но ще запазя благоприличие, защото все пак нали, потребителите тук смятат, че учителят трябва да е някакво дърво и да не разсъждава разчупено.

# 2 597
  • вятър в маслините, вятър над хребета
охх бе hahaha

# 2 598
  • София
Да, бе, дай фереджета да им сложим на учителите.
Глупости. Не им се връзвай.

Joy Така, де.

# 2 599
  • София
Да, бе, дай фереджета да им сложим на учителите.
Глупости. Не им се връзвай.

Мммм. И после как да не искаш да станеш учител Simple Smile

# 2 600
Ах на езика ми е, да си го върна с това не мерене докъде се стига. Така и така ми показаха свободно. Но ще запазя благоприличие, защото все пак нали, потребителите тук смятат, че учителят трябва да е някакво дърво и да не разсъждава разчупено.

Разсъждавай, ако можеш, разчупено, обаче както казах- много ще ми е сюрреалистично, ако някой ден си говорим как е детето със синтактичния разбор, а преди това сме правили разбор на други мерки в някоя петъчна...

# 2 601
Сирена, донякъде си права, но по твоята логика значи ли, че селския манталитет е оправдан щом не си учител, съдия, прокурор, чичо полицай и такива? Значи, ако си чистачка ти е простено да си селска клюкарка, но ако си учителка не може?
Разчупеното мислене какво общо има с обикновеното кудкудякане?
Само ще дам пример - Софи. Софи с басейна.  Mr. Green Там манталитета се различава без да е нужно да четеш особено много. Други, колкото повече пишат, толкова повече се омотават.

# 2 602

Разсъждавай, ако можеш, разчупено, обаче както казах- много ще ми е сюрреалистично, ако някой ден си говорим как е детето със синтактичния разбор, а преди това сме правили разбор на други мерки в някоя петъчна...
Каза петъчна и се замислих, че скоро тука петъчни не е имало... Що ли така?  Thinking

# 2 603
Сирена, донякъде си права, но по твоята логика значи ли, че селския манталитет е оправдан щом не си учител, съдия, прокурор, чичо полицай и такива? Значи, ако си чистачка ти е простено да си селска клюкарка, но ако си учителка не може?
Аз съм ултра-мега далеч от фен на Мамасита- Сирен, но тя никъде не е твърдяла такова нещо. Тя написа нещо съвсем разумно, а именно, че, за за да упражняваш определени професии, се налага да притежаваш определен стил. За съжаление, последната дума е непреводима за немалко представители на тези професии и не само на тях.

# 2 604
  • Euskal Herria
Каза петъчна и се замислих, че скоро тука петъчни не е имало... Що ли така?  Thinking
Щото петъчните вече са почти ежедневни в СО  Laughing.

# 2 605
  • Варна
Посвещавам някои от научените от мен песни на Таис, Лиляна, Касита. И една-общо за всички!  Grinning
Тези песни са ми като бебчета, че се учат трудно. Последните са на таджикски, но имам и арабска и южнокорейска песен.
Чек, заради теб ще науча и поне една малтийска. Ако се престраша де.  Mr. Green

# 2 606
  • Ямбол
... много ще ми е сюрреалистично, ако някой ден си говорим как е детето със синтактичния разбор, а преди това сме правили разбор на други мерки в някоя петъчна...
Нищо сюрреалистично няма. Имам ученици, които са деца на близки, приятели, с които съм имала и други отношения, говорим си за децата съвсем нормално. Няма как да посадиш учителя в изолирано място и да не го виждаш и чуваш да прави неща, които всички хора правят. Аз съм съгласна, че трябва да се спазва някаква сдържаност, затова и нямам фейсбук профил, не се бутам и по заведенията и дискотеките, където обичайно има ученици, но в останалото си време имам право да говоря и разсъждавам не като учител с родители, а като всички останали хора.

# 2 607
И на плаж ходя и то по бански, не се увивам като мумия, и фейсбук имам и като всеки човек заведения посещавам.Но и във форума не си развявам гащите и сутиена.Учител съм и човек като всички останали.

# 2 608
Селфи на гърдите в едър план по сутиен аз не бих пуснала.

Зависи от целта. Без сутиен съм пускала (защитен албум) в подфорум за мамопластика. На носа си снимки също съм пускала.

# 2 609
Не става въпрос за крайности, а за съобразяване на публичния образ с общественото положение. Има професии с тежест и/или публичност, където не можеш да си позволиш всякакво поведение. Иначе всеки може да разсъждава както си иска и да организира личния си живот както намери за добре. 

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 00:44 от Вещица в чужбина

Общи условия

Активация на акаунт